Προς το περιεχόμενο

Syndesh Ypologiston Meso Statick Ip

BOBEKK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σύνδεση θες να κάνεις;

Για παιχνίδια; Για αρχεία; Η να χειρίζεσαι τον ένα μέσω του άλλου;

Ποιό δεν ξέρεις που γίνεται;

Δημοσ.
Τι σύνδεση θες να κάνεις;

Για παιχνίδια; Για αρχεία; Η να χειρίζεσαι τον ένα μέσω του άλλου;

Ποιό δεν ξέρεις που γίνεται;

GIA NA SYNDEOME KAI NA DOYLEYO ENA PROGRAMMA SAN USER.

POS THA KANO THN SYNDESH TON DYO AYTON YPOLOGISTON?

Δημοσ.
Exo Enan Server Thessniki Kai Ena Pc Athina Poy Thelo Na Syndethi Stin Thessniki

Exo Dyo Static Ip Omos Den Ksero Poy Ginetai

Καταρχήν καλημέρα κ καλώς ήλθες στο forum.

Αν θες γίνε λίγο πιο αναλυτικός στο τι έχεις κ τι θες να κάνεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

/sc

Δημοσ.

Δοκίμασε το Remote Desktop αν έχεις Windows XP.

Σε γενικές γραμμές, το ενεργοποιείς στον ένα υπολογιστή (δεξί κλικ στο my computer-->properties-->Remote-->enable remote desktop

Στο Select remote users επιλέγεις ποιοι θα μπορούν να συνδέονται (αν έχεις πολλούς λογαριασμούς στο ίδιο μηχάνημα). Βασική προϋπόθεση να έχεις βάλει password, διαφορετικά για λόγους ασφαλείας δεν γίνεται.

Στην συνέχεια στον άλλο υπολογιστή, πήγαινε start menu-->accessories-->communications-->remote desktop connection και βάλε το IP του υπολογιστή στον οποίο θες να συνδεθεί (αυτός που ρύθμισες στην προηγούμενη παράγραφο).

Πήγαινε στην βοήθεια των windows για λεπτομέρειες

Δημοσ.
Exo Enan Server Thessniki Kai Ena Pc Athina Poy Thelo Na Syndethi Stin Thessniki

Exo Dyo Static Ip Omos Den Ksero Poy Ginetai

Αν κατάλαβα καλά, γιατί δεν μας λες και πολλά...,έχεις ένα pc στη Θεσ/νικη (server) που τρέχει μια εφαρμογή και στην Αθήνα ένα άλλο pc που τρέχει μια εφαρμογή που "μιλάει" με την εφαρμογή στον server στη Θεσ/νικη, ίσως κάποιο λογιστικό πρόγραμμα, που η εφαρμογή τρέχει στο pc του χρήστη και η βάση με το πελατολόγιο είναι στο server. Για αυτές τις δουλειές, άμα χρειάζεσαι ταχύτητα και αξιοπιστία, δηλαδή συνεχόμενη πρόσβαση, καλές ταχύτητες και ασφάλεια, χρειάζεσαι ένα μισθωμένο κύκλωμα, τώρα για το πως θα το κάνεις, μιλάς με ΟΤΕ νομίζω αρχικά και σου λένε τι χρειάζεσαι από εξοπλισμό (routers, modems, κλπ, κλπ) και το configuration που πρεπει να κάνεις αφού όπως λες έχεις ήδη ip. Επίσης νομίζω πως μπορείς να αποτανθείς και σε άλλους παρόχους για μισθωμένα κυκλώματα χωρίς όμως να είμαι σίγουρος.

Μία άλλη λύση που μπορεί να παίζει αλλά δεν είναι και πολύ ασφαλής, έιναι να έχουν τα δυο μηχανήματα συνδέσεις adsl με στατικές ip και να βασίζεσαι στο δίκτυο του παρόχου για τη σύνδεση χωρίς να ξέρω αν γίνεται και αν το επιτρέπει ο πάροχος. Εγώ πάντως από τη δουλειά που πάλευα μια μέρα να συνδεθώ με το pc στο σπίτι δεν τα κατάφερα παρότι ήξερα την ip του(βέβαια ήταν δυναμική), με έκοβαν μάλλον τα firewall της forthnet (????)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...