pusher Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Η μετανάστευση λίγες δεκαετίες πριν σημάδεψε την Ελλάδα με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες να βρίσκονται μακριά από την πατρίδα. Όσοι γράφετε στο Insomnia και είστε μακριά από την Ελλάδα γράψτε ένα σχόλιο. Θα ήθελα πολύ να το δω!
insomniaK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Τι είδους σχόλιο; Είμαι στη Γερμανία, όχι δεκαετία, απλά μία διετία...
random Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ...γράψτε ένα σχόλιο. Θα ήθελα πολύ να το δω! Στο Θιβέτ σήμερα ψιχάλιζε. στοπ. Η πτήση του ηγούμενου καθυστέρησε λόγω απεργίας στο EL.Lama. stop. Ο αδελφός Τεγκ Λι μου είπε οτι.. στοπ. τελιωσανταφραγκα. στοπ. τελικά η πληκτρολόγηση ειναι φοβερά κουραστική.
subdee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Καλά είναι να γνωρίζεις άλλα μέρη, άλλους ανθρώπους, και άλλες συνήθειες, αλλά σαν τον τόπο σου δεν υπάρχει. Μετα απο 8 χρόνια σπουδές στις ΗΠΑ φεύγω να γυρίσω σπιτάκι μου αφού είδα και σιχάθηκα τα άπαντα εδώ...
pusher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Τι είδους σχόλιο; Είμαι στη Γερμανία' date=' όχι δεκαετία, απλά μία διετία...[/quote'] Τη γνώμη σας, τα συναισθήματά σας... ότι νοιώθετε!
pusher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Στο Θιβέτ σήμερα ψιχάλιζε. στοπ. Η πτήση του ηγούμενου καθυστέρησε λόγω απεργίας στο EL.Lama. stop. Ο αδελφός Τεγκ Λι μου είπε οτι.. στοπ. τελιωσανταφραγκα. στοπ. τελικά η πληκτρολόγηση ειναι φοβερά κουραστική. Τέλειωσαν τα φράγκα; Μην ανησυχείς θα κάνουμε έρανο. Θα ανοίξουμε ερανικό λογαριασμό στο όνομά σου!
pusher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Καλά είναι να γνωρίζεις άλλα μέρη, άλλους ανθρώπους, και άλλες συνήθειες, αλλά σαν τον τόπο σου δεν υπάρχει. Μετα απο 8 χρόνια σπουδές στις ΗΠΑ φεύγω να γυρίσω σπιτάκι μου αφού είδα και σιχάθηκα τα άπαντα εδώ... Τόσο χάλια; Και να φανταστείς ότι ακόμη και σήμερα πολύς κόσμος (όχι Έλληνες πια) πηγαίνει στις ΗΠΑ για μια καλύτερη ζωή.
theomen Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Τόσο χάλια; Και να φανταστείς ότι ακόμη και σήμερα πολύς κόσμος (όχι Έλληνες πια) πηγαίνει στις ΗΠΑ για μια καλύτερη ζωή. χάλια είναι όταν σε ένα μέρος μαζεύονται 100 διαφορετικές φυλές.
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Χάλια είναι όταν έρχεται ο 101ος και δεν γουστάρει τους υπόλοιπους 100.
palawiaris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 13 χρονάκια γερμανία.Γενικά ποιότητα ζωής πολύ χάλια,με κρατάει το ότι έχω μόνιμη με καλούτσικο μισθό δουλειά + δουλεύει και η γυναίκα και είμαστε εντάξει.Κάτι που ίσως στην ελλάδα μάλλον δεν θα το είχα.Σε περίπτωση που χάσω την δουλειά μου ρίχνω μαύρη πέτρα πίσω και δεν ξαναπατάω εδώ ακόμα και τζάμπα διακοπές να είχα.Ευτυχώς που αύριο είναι η τελευταία μου μέρα εδώ,ξεκινάει η άδεια,για ένα μήνα να τα ξεχάσω και να πάω στην ελλαδίτσα που τόσο μου λείπει.
pusher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 13 χρονάκια γερμανία.Γενικά ποιότητα ζωής πολύ χάλια,με κρατάει το ότι έχω μόνιμη με καλούτσικο μισθό δουλειά + δουλεύει και η γυναίκα και είμαστε εντάξει.Κάτι που ίσως στην ελλάδα μάλλον δεν θα το είχα.Σε περίπτωση που χάσω την δουλειά μου ρίχνω μαύρη πέτρα πίσω και δεν ξαναπατάω εδώ ακόμα και τζάμπα διακοπές να είχα.Ευτυχώς που αύριο είναι η τελευταία μου μέρα εδώ,ξεκινάει η άδεια,για ένα μήνα να τα ξεχάσω και να πάω στην ελλαδίτσα που τόσο μου λείπει. Απ' ότι βλέπω ακόμη και σήμερα οι Έλληνες μετανάστες δε ξεχνούν την Πατρίδα τους. Αντιθέτως, πονάνε γι' αυτή! Μπράβο σε όλους όσους φροντίζουν να θυμούνται τις ρίζες τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.