zaskar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Έβαλα το Zalman9500Led με μια πολύ καλή πάστα, το φύσηξα κιόλας και τώρα το ρελαντί του είναι στους 38 βαθμούς ενώ μετά από 3 dvd copy πήγε στους 45. Νομίζω πως τα κατάφερα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 @ pablo_esobar nai file mou einai apo tous palious 462 socket A alla me exei bgalei aspro prosopo
pigeon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Re paidia ayto to PREPON se PREPOUSA den mporei na allaxei? bgazei mati kathe mera...!
kallair Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 na kano mia asxeti-sxetiki erotisi? ti thermokrasies einai epitrepes gia tous sklirous diskous? exo enan maxtor 160ari ata133 kai einai monimws stous 50-51 vathmous(to pc einai monima anoixto).
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 pistevw pws einai mia xara egw me 2 sata seagate baracuda k to pc klinei mono ta bradia douleuoun stos 44 me 45 sta8era metrimenoi me polimetro pou exei 8ermometro akrivias
zaskar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 pigeon το πρέπουσα να το γράψω με π ή με p; Αυτά τα greeglish να δεις μάτι που βγάζουν. Μάθαμε και το mati, μας bgike κιόλας, αααμα πια…
pigeon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 pigeon το πρέπουσα να το γράψω με π ή με p; Αυτά τα greeglish να δεις μάτι που βγάζουν. Μάθαμε και το mati, μας bgike κιόλας, αααμα πια… ωχου λεμε, σιγα το πρόβλημα, ενα edit ειναι... Εσυ τώρα πέτυχες εμενα που γράφω τα 9 στα 10 μηνυματα στα ελληνικά, και στο 1 που το εγραψα στα greeklish θα μου την "πεις". Και σε ρωτω: 1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα greeklish; Δεν σε είδα να σχολιάζεις και τα υπόλοιπα post που ειναι απο πάνω μου! 2. Αντι να ζητήσεις συγνώμη για την εν ψυχρώ εκτέλεση των ελληνικών , ζητάς και τα ρέστα; 3. Οταν κάποιος δεν μάθει να διορθώνεσαι με τα χαλαρά σχολια και αντιδρά με τέτοιο τρόπο, σκέψου ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ πήγε το σχόλιο. Για αποφυγή παρεξηγήσεων, το σχόλιό μου ήταν αυτο: Re paidia ayto to PREPON se PREPOUSA den mporei na allaxei?bgazei mati kathe mera...! ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ , ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !! "Η ΠΡΕΠΟΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ" ... copyright by zaskar
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 ela mwre twra stis parousies oi antres 8a fwnazoun parousa kai oi gynaikes paron...big deal
S2Katana Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Στο θαιμα μας, βρεικαις ακροι με τεις θαιρμοκρασειες? ...ετσι για να βγαλετε τα ματια σας
pigeon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 ΛΟΛ τα ματακια μου :D θα το βάλουν λουκέτο με το οφτοπικ που αρχισα
ripperakos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εγώ με Pentium 4 630 3 GHz έχω θερμοκρασία 61 βαθμούς IDLE και φτάνει τους 68 όταν τρέχω βαριές εφαρμογές. Δεν παρουσιάζεται, όμως, κανένα κόλλημα ή restart. Μόνο ο ανεμιστήρας ανεβάζει παραπάνω στροφές.
S2Katana Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Noμιζω οτι ειναι συνηθισμενες οι θερμοκαρασιες αυτες.
zaskar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 ωχου λεμε' date=' σιγα το πρόβλημα, ενα edit ειναι... Εσυ τώρα πέτυχες εμενα που γράφω τα 9 στα 10 μηνυματα στα ελληνικά, και στο 1 που το εγραψα στα greeklish θα μου την "πεις". Και σε ρωτω: 1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα greeklish; Δεν σε είδα να σχολιάζεις και τα υπόλοιπα post που ειναι απο πάνω μου! 2. Αντι να ζητήσεις συγνώμη για την εν ψυχρώ εκτέλεση των ελληνικών , ζητάς και τα ρέστα; 3. Οταν κάποιος δεν μάθει να διορθώνεσαι με τα χαλαρά σχολια και αντιδρά με τέτοιο τρόπο, σκέψου ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ πήγε το σχόλιο. Για αποφυγή παρεξηγήσεων, το σχόλιό μου ήταν αυτο: ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ , ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !! "Η ΠΡΕΠΟΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ" ... copyright by zaskar [/quote'] 1. Ασφαλώς και δεν απαγορεύονται τα greeglish. Κανένα σχόλιο δεν θα έκανα, ούτε καν σε εσένα αν ΕΣΥ δεν ήσουν αυτός που δυο φορές ΠΡΩΤΟΣ σχολίασες, σαν ο εθνικός μας διορθωτής, το κείμενό μου, λες και εσύ όλα τα γράφεις καθώς πρέπει, λες και δεν κατάλαβες τι θέλω να πω, λες και κάτι έγινε. 2. Συγνώμη ζητάω σε όλους όσους θέλουν να μάθουν δυο πραγματάκια για το πια θα πρέπει να είναι η πρέπον θερμοκρασία στο PC τους και ένας γκουρού της Ελληνικής βγάζει τα μάτια του με άστοχα σχόλια, μπερδεύοντας τη ροή των ερωτήσεων. Γιατί δεν διαβάζεις ρε αδερφέ και τα υπόλοιπα κείμενα στο insomnia να στείλεις posts σε αυτούς που τα γράψανε με τις διορθώσεις σου; Για ʽσένα το λέω. Τα ματάκια σου προφυλάσσω. 3. Χαλαρό σχόλιο δεν είναι να πάρεις το μικρόφωνο σε μια ομιλία και να πεις για κάποιον συγκεκριμένα αλλά ταυτόχρονα, να το ακούσουν και όλοι όσοι παρευρίσκονται εκεί, ότι έκανε κάποιο ορθογραφικό λάθος. Χαλαρό σχόλιο είναι να του το πεις προσωπικά και μάλιστα δίχως χαρακτηρισμούς τύπου «μου βγήκε το μάτι». Αυτό για εμένα είναι χαλαρό. Όσο για τον και πάλι προσωπικό χαρακτηρισμό και προσβολή, θέλω να σου πω πως το σχολείο που πήγα εγώ, με τα ελληνικά που βγάζουν μάτι, με έκανε Μηχανικό σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, μου έδωσε μια Υποτροφία, ένα Master και Εργασία στο αντικείμενό μου 1 μήνα πριν καν απολυθώ από το στρατό. Να δούμε το δικό σου σχολείο τι θα σε κάνει. Είσαι μέλος στο insomnia μισό μόλις χρόνο. Έχεις να μάθεις πολλά ακόμα για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι στα μέλη του. Αυτό, θα ήθελα να είναι και το τελευταίο δημόσιο post. Αν έχεις κόλλημα με τις διορθώσεις κειμένων, υπάρχουν site που μπορούν να σε φιλοξενήσουν και να τους φανείς χρήσιμος. Μπορείς ακόμα και να δουλέψεις σε κάποια εφημερίδα ή να δηλώσεις εθελοντής ακόμα στο σωματείο Σώστε Την Ελληνική Γλώσσα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους που σε οδήγησαν να γράψεις το πιο πάνω post. Αν τελικά θέλεις να το συνεχίσουμε, θα σε παρακαλούσα να το κάνεις με ps.
zaskar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Εγώ με Pentium 4 630 3 GHz έχω θερμοκρασία 61 βαθμούς IDLE και φτάνει τους 68 όταν τρέχω βαριές εφαρμογές. Δεν παρουσιάζεται, όμως, κανένα κόλλημα ή restart. Μόνο ο ανεμιστήρας ανεβάζει παραπάνω στροφές. Έχω την εντύπωση πως είναι υπερβολικές οι θερμοκρασίες που πιάνεις. Δοκίμασες να κάνεις κάτι με το CPU Cooler σου;
trospe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Και να ρωτήσω και κάτι που κανείς δεν ρώτησε,μιας και έχουμε και την ίδια mobo. Μήπως το κουτί που έχεις είναι λίγο μικρό? Σε τι κουτί το έχεις? Ανεμιστήρες? Μπρός? Πίσω? Στα καπάκια? P.S. Ωριμάστε λίγο και μην τσακώνεστε για την ορθογραφία. Αν δεν είστε φιλόλογοι, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Είμαστε forum για computers,και όχι για την εκμάθηση των σωστών ελληνικών. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.