alexm21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Den kserw an einai exw kanei to post sto katallilo topic..H erwtisi m einai i exis, exw nova to opoio exei exodo scart i exodo rca, yparxei tropos na to syndesw sto tv tuner tou pc kai na vlepw ekei? efxaristw
jimmy_techsound Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ti input exei i karta tv, an exei mono rf in prepei na deis o dektis tis nova an exei rf out an exeis to kainourgio model panasat den exei
alexm21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 to nova exei mono scart kai rca kai to tv tuner exei tin eisodo tis keraias kai meta comp kai s-video (p mallon einai exodoi) an den ginetai ti xreiazomai gia na to ftiaxw?
The_Edge Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Το πιο πιθανό είναι πως comp και s-video είναι είσοδοι. Δώσε το μοντέλο της κάρτας και ένα link να το σιγουρέψουμε.
alexm21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 exw tin pinnacle pctv (Den eimai sigouros an einai i pro) tin exw toulaxiston 3 xronia, alla nomizw i apli einai..
The_Edge Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Inputs TV antenna FM radio antenna S-Video (Mini-DIN) IR receiver (2.5mm jack) Composite Video (RCA, via included adaptor) Ωραία, το RCA είναι input, και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να συνδέσεις στο tv tuner σου οποιαδήποτε πηγή βγάζει RCA όπως το Nova. Βασικά ελπίζω να μην έχεις χάσει το adaptor που ήταν στο πακέτο!! Οπότε, παίρνεις ένα μονό καλώδιο RCA (και στις 2 πλευρές του αρσενικό) και συνδέεις το κίτρινο RCA του Nova με το tuner. Και επίσης παίρνεις ένα καλώδιο που στη μία άκρη του είναι Stereo mini-jack και στην άλλη διπλό αρσενικό RCA και συνδέεις το mini-Jack στο Line-In της κάρτας ήχου και το διπλό RCA στο κόκκινο και άσπρο RCA του Nova.
alexm21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Κάτι τέτοιο πήγα να δοκιμάσω χθές συνδέοντας μόνο το composite αλλά δεν δούλεψε, πολύ πιθανό όμως να φταίει η εγκατάσταση της κάρτας tv tuner. Θα δοκιμάσω και πάλι σήμερα. Ευχαριστώ
andr3as Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Πρέπει να δηλώσεις και από που θα πέρνει εικόνα το tuner δεν συνδέεται αυτόματα....
alexm21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μάλλον κάτι δεν πρόσεξα καλά..Σε περίπτωση που έχω χάσει το adaptor? Δεν γίνεται δηλαδή βάζοντας κατευθείαν το καλώδιο από το NOVA στο Composite? Στην περίπτωση που δεν γίνεται υπάρχει στην αγορά τέτοιο καλώδιο?
alexm21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Οσο για το απο που θα παιρνει εικονα το tuner, δεν μπορω να το δηλωσω πριν κανει το pctv assistant (οποτε εκει μου βγαζει σφαλμα διοτι δεν εχει antenna), αλλα και μετα που προσπαθησα να ανοιξω το προγραμμα, μου ελεγε οτι καποιο αλλο προγραμμα που εχει σχεση με το studio pctv τρεχει ηδη και δεν μου το ανοιγε (γι'αυτο ειπα οτι ισως φταει κατι στην εγκατασταση και θα το κανω παλι σημερα)
alexm21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 το εχω εγκαταστησει σωστα πλεον και εχω ενα καλωδιο το οποιο ειναι RCA, αν απο αυτο παρω το κιτρινο μονο και το συνδεσω στο composite, δεν δουλευει..Αλλαξα και τα settings να παιρνει εικονα απο το composite αλλα τιποτα..Καποια αλλη ιδεα?
harrys23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 αν και λιγο αργα που σου απαντο εγω εχω την ιδια καρτα με ενα software uptade απο την αντιπροσωπεια τις pinnacle στην θεσ/νκη και ετσι δουλευω το βιντεο μου απο εξοδο κιτρινη στελω στην καρτα εικονα μονο και απο το βιντεο μου audio out στελνω σε line in (jacks) στο υπολογιστη κανω ρυθμισεισ στα settings και βλεπω κανονικοτατα
harrys23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Inputs [*] TV antenna [*] FM radio antenna [*] S-Video (Mini-DIN) [*] IR receiver (2.5mm jack) [*] Composite Video (RCA' date=' via included adaptor)[/list'] Ωραία, το RCA είναι input, και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να συνδέσεις στο tv tuner σου οποιαδήποτε πηγή βγάζει RCA όπως το Nova. Βασικά ελπίζω να μην έχεις χάσει το adaptor που ήταν στο πακέτο!! Οπότε, παίρνεις ένα μονό καλώδιο RCA (και στις 2 πλευρές του αρσενικό) και συνδέεις το κίτρινο RCA του Nova με το tuner. Και επίσης παίρνεις ένα καλώδιο που στη μία άκρη του είναι Stereo mini-jack και στην άλλη διπλό αρσενικό RCA και συνδέεις το mini-Jack στο Line-In της κάρτας ήχου και το διπλό RCA στο κόκκινο και άσπρο RCA του Nova. Συμφωνο απολυτα
froufrou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 oraio topic auto akrivos thelo na kano kai ego exo sindesei tin kerea sto tv tuner kai thelo tora ena oraio programmataki gia na grafo sto skliro programmata kserete kanena kalo programma pou na tou vazeis kai ora pou tha ksekinaei na grafei !!!
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 oraio topic auto akrivos thelo na kano kai ego exo sindesei tin kerea sto tv tuner kai thelo tora ena oraio programmataki gia na grafo sto skliro programmata kserete kanena kalo programma pou na tou vazeis kai ora pou tha ksekinaei na grafei !!! http://www.iuvcr.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.