murcielago580 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Καλημερα.Ημουν φανατικος οπαδος της sega μεχρι την εποχη που αποφασισε να διακοψει την πορεια του dreamacast.το ειχα απο τις πρωτες μερες που ειχε κυκλοφορησει στην ελληνικη αγορα και πρωτα μου παιχνιδια ηταν το sonic adventure και αργοτερα το sega gt,κατα τη γνωμη μου πολυ καλα παιχνιδια.θελω να ρωτησω τι εχετε να μου προτεινεται για emulator του dreamcast καθως και απο που μπορω να βρω καποια απο τα παιχνιδια του(emule ισως).αν τα κατεβασω σε iso μορφη θα παιζουν μεσω του emulator?εχω ενα pentium 4 3.00 ghz (trexei sta 3.2)1gb ram ddr 400.geforce 5200 fx overcklocked.με αυτο τον υπολογιστη θα τρεχουν σωστα τα παιχνιδια?ευχαριστω!
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Βασικά ένας υπάρχει και είναι της προκοπής, Chankcast (παίζει και images με το daemon tools) λέγεται και το μηχανημά σου ειναι υπέρ αρκετό, αλλά μην περιμένεις και 100% συμβατότητα.
Dr_Slump Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δεν λειτουργεί σωστά κανένα emulator για Dreamcast. Εάν θες να παίξεις Sonic Adventure, υπάρχει PC version.
Olorin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δεν λειτουργεί σωστά κανένα emulator για Dreamcast. Εάν θες να παίξεις Sonic Adventure, υπάρχει PC version. Μέγα λάθος αγαπητέ μου, ο Chankast (http://www.chanka.org και http://chankast.1emulation.com) μια χαρά λειτουργεί, έστω και αν φυσικά δεν υποστηρίζονται όλοι οι τίτλοι του Dreamcast... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο δημιουργός έκανε ένα μικρό θαύμα σε μόλις 2 μήνες(!) και εδώ και 2 χρόνια δεν έχει ξανασχοληθεί... Προσωπικά, έχω παίξει αρκετά παιχνιδάκια του DC, σε πλήρη εξομοίωση (Ikaruga, Marvel vs Capcom 2, Capcom vs SNK, Soul Calibur κ.λπ.), αν και από ό,τι γνωρίζω δεν υποστηρίζονται τα πάντα αφού π.χ. το Virtua Striker 2000 παίζει με κολλήματα (δυστυχώς, δε γνωρίζω καθόλου για το Sonic Adventure που σε ενδιαφέρει). Φυσικά, το δύσκολο της υπόθεσης είναι να βρεις τα ISOs, αλλά αυτό είναι αναγκαίο κακο...
Nemo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Οπως ειπωθηκε απο τον Dr_Slump υπαρχει το Sonic Adventure DX: Director's Cut για PC. http://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_Adventure_DX:_Director's_Cut Και φυσικα οπως ειπωθηκε ηδη απο τον Olorin υπαρχει ο Chanka οπου συμφωνα με την compatibility list http://www.emu-compatibility.com/chankast/index.php?lang=uk&c=s Sonic Adventure &&&&&&&& Sonic Adventure 2 ειναι playable (αν και για το Sonic Adventure 2 αναφερει προβληματακια για συγκεκριμμενο release για τους κατοχους Nvidia καρτων γραφικων).
murcielago580 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δεν ειναι μονο το sonic adventure,ειναι kai to sega gt,to senmue,το metropolis street racer...ειχε αρκετα καλα παιχνιδια αλλα η sega ειχε χαζεψει....επειδη εχω καποια παιχνιδια απο το dreamcast σε cd(δεν τα εχω πεταξει)υπαρχει περιπτωση να παιζουν ετσι η θελει μονο iso?
Olorin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Από ό,τι γνωρίζω, τα παιχνίδια του Dreamcast είναι σε ειδικό format (GD-ROM) το οποίο δεν μπορεί να το διαβάσει το drive του PC... Εκτός αν τα είχες...γκουχ...πειρ...γκουχ... Μπορεί πάντως να μας το επιβεβαιώσει αυτό κι ο Nemo στα σίγουρα (πότε αναστήθηκες εσύ πάλι??? Μήνες είχαμε να ακούσουμε νέα σου...)
murcielago580 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Νομιζω οτι τα διαβαζε,αλλωστε με ποιον αλλο τροπο αντιγραφονταν τα πειρατικα παιχνιδια του dreamcast?
Donacgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 vasika afou eixe to dremcast! giati de ta pazeis ekei? kai afou skopeves na kratiseis ta paixnidia nomizo oti tha itan lathon na mouliseis mia tetoia konsola pou tinei na ginei klasiki!
murcielago580 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 ηθελα τα λεφτα φιλε μου τοτε για να παρω playstation 2,το οποιο εχω ακομα και σκοπευω να το κρατησω.οντως ειχα κανει χαζομαρα.και τωρα ψαχνω μπας και μπορεσω να παιξω εστω και μερικα απο τα παιχνιδια του στον υπολογιστη.
murcielago580 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 τωρα θυμηθηκα οτι το dreamcast το ειχα τσιπαρισμενο που σημαινει οτι τα παιχνιδια μου ειναι αντιγραμενα και ειναι σε cd κανονικα των 700 mb το καθενα οποτε δεν εχω προβλημα για το αν τα διαβαζει ο υπολογιστης.αρα ακομα και αν δεν τα διαβαζει ο chankast δεν μπορω να τα μετατρεψω σε iso και να τα παιζω?
Olorin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 τωρα θυμηθηκα οτι το dreamcast το ειχα τσιπαρισμενο που σημαινει οτι τα παιχνιδια μου ειναι αντιγραμενα και ειναι σε cd κανονικα των 700 mb το καθενα οποτε δεν εχω προβλημα για το αν τα διαβαζει ο υπολογιστης.αρα ακομα και αν δεν τα διαβαζει ο chankast δεν μπορω να τα μετατρεψω σε iso και να τα παιζω? Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα να τα διαβάσει ο Chankast από το drive του PC... (τα αυθεντικά είπα ότι δε διαβάζει) Άλλωστε και τα ISOs θα πρέπει να τα φορτώσεις σε κάποιο εικονικό drive (με Alcohol, Daemon tools κ.λπ.) για να τα παίξεις, οπότε είναι το ίδιο πράγμα πάνω-κάτω...
murcielago580 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ξερεις την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να παιξει το παιχνιδι μεσω του εξομοιωτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.