agribilos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 ... Δεν εχω ακουσει για κανενα φορουμ στην Ελλαδα που να δεχτηκε επιθεση. .ι.. To http://www.noobwars.gr dexthike epithesi otan xrisimopoiouse IPB 2.1.6... Alla pera apo auto den exo akousei kati allo.
Panosst Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μάλλον εδώ είναι το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πώς το διορθώνουν. Για κοιτάξτε λίγο αυτό (κάποιος που ξέρει): Πηγαίνοντας στο phpMyAdmin και πατώντας "Show MySQL system variables" μου βγάζει τον παρακάτω πίνακα: Server variables and settings Variable --------------- Session value / Global value back log ------------------------------ 50 basedir ------------------------------- / binlog cache size --------------------- 32' date='768 bulk insert buffer size ----------------8,388,608 [b']character set client ------------------ utf8 (Global value) ------------------------ greek[/b] character set connection ------------- greek character set database ---------------- greek character set results ---------------- utf8 (Global value) ------------------------- greek character set server -------------------- greek character set system -------------------- utf8 character sets dir -------------------- /usr/share/mysql/charsets/ collation connection ----------------- greek_general_ci collation database ------------------- greek_general_ci collation server ------------------- greek_general_ci concurrent insert ------------------- ON connect timeout ------------------- 5 κτλ... Όλα είναι σε γκρι φόντο εκτός από αυτά που έχω με πορτοκαλί. Μάλλον κάτι είναι λάθος εκεί. Το λέω αυτό γιατί πριν είχα το collation connection -----------utf_unicode_ci και ήταν και αυτή η γραμμή σε πορτοκαλί φόντο, επίσης είχε και μία γραμμή από κάτω Global Value ------------------ greek_general_ci που ήταν επίσης πορτοκαλί. Μόλις άλλαξα από το phpMyAdmin σε collation connection ----------- greek_general_ci, η γραμμή έγινε γκρι (διορθώθηκε μάλλον) και έφυγε η άλλη πορτοκαλί γραμμή "Global Value" που ήταν από κάτω (που δεν συμφωνούσε προφανώς). Από πού αλλάζουν οι πορτοκαλί γραμμές; . Εμενα αντίστοιχα λέει: character set client utf8 (Γενική τιμή) latin1 character set connection utf8 (Γενική τιμή) latin1 character set database latin1 character set filesystem binary character set results utf8 (Γενική τιμή) latin1 character set server latin1 character set system utf8 character sets dir \mysql\share\charsets\ collation connection utf8_unicode_ci (Γενική τιμή) latin1_general_ci collation database latin1_general_ci collation server latin1_general_ci Δεν καταλαβαίνω φίλε μου γιατί σου βγάζει τόσα προβλήματα. Εγώ το κατέβασα, το ξεζιπαρα, έτρεξα και το install.php και έτρεξε κανονικά. Υπήρχε ένα προβληματάκι με το encoding που δε γύρναγε αυτόματα στους browsers σε 8859-7, αλλά με μια μικρή αλλαγή όλα οκ. Με τη βάση δεδομένων δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
leftezi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Όντως, κι εσένα φαινομενικά δείχνουν ασύμβατα αλλά δουλεύει!! Τι να πω!! Το ερώτημα παραμένει: Μπορώ να αλλάξω αυτές τις "ασυμβατότητες" στις πορτοκαλί γραμμές; Να πειραματιστώ κι εγώ με Latin1... Ξέρω γω;; Να φταίει κάτι από εδώ; Για βάλε ένα μήνυμα (απάντηση): http://www.leftezi.freegr.net/forum/index.php?topic=1.msg4#new αν και το θεωρώ απίθανο. EDIT: Το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται στην κωδικοποίηση της βάσης δεδομένων (mySql) γιατί άλλαξα τον τίτλο του forum σε "Το δικό μου Forum" και φαίνονται κανονικά Ελληνικά. Τα μηνύματα όμως επιμένουν στα ερωτηματικά!! ΦΩΣ (μάλλον) Πήρα mail από τους Admin του Server και λέει το έχουν υπ' όψιν το πρόβλημα! Άρα θα βρεθεί λύση. Άρα δεν έφταιγα εγώ. Τι διάολο!! Τα έκανα όλα σωστά. Panoosst, από ότι βλέπω μου άλλαξαν κι εμένα σε latin1 αλλά μέχρι στιγμής τα ίδια. Πού θα πάει θα τη βρουν τη λύση υποθέτω. Τουλάχιστον να μη βασανίζομαι άλλο εγώ. Ευχαριστώ όλους. Μη θεωρείτε ότι πήγε χαμένη η συζήτηση, πάντα κάτι καλό βγαίνει. Να 'στε καλά.
leftezi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Όλα ΟΚ τελικά όπως είπα και παραπάνω ήταν πρόβλημα από τον server. Έβαλα το MSF και λειτουργεί ελληνικότατα Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
ALR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα. Δυστυχώς στο freegr αντιμετώπισα κι εγώ πρόβλημα με την εγκατάσταση του wordpress στα Ελληνικά και μάλλον έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Να υποθέσω ότι δεν βρέθηκε λύση και προχώρησες στην εγκατάσταση του SMF ;
leftezi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Όχι, πρέπει να βρέθηκε συνολική λύση. Μου σύστησαν να εγκαταστήσω το phpbb. Απλώς επέλεξα το smf γιατί σχεδόν είχα μάθει τη διαδικασία απ' έξω με τις τόσες προσπάθειες. Αφού δούλεψε το smf πρέπει να δουλέυουν όλα γιατί παρουσίαζαν τα ίδια συμπτώματα.
leftezi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Λυπάμαι που το θέμα παρεκτράπηκε της πορείας του λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισα στην εγκατάσταση αλλά ψάχνοντας για διαφορές επανέρχομαι στο θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ FORUM Τελικά το smf έχει καλύτερη ελληνική υποστήρηξη από το phpbb; Ή κάνω λάθος; Το καλύτερο ελληνικό που βρήκα για το smf είναι το http://www.simplemachines.org/community/index.php?board=78.0 μέσα στο επισημο forum της smf. Και από ό,τι βλέπω υποστηρίζει (επίσημα) περισσότερες γλώσσες: http://www.simplemachines.org/community/index.php?board=12.0 Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο phpbb. Στην επίσημη υποστήριξη γλωσσών του phpbb δεν αναφέρονται τα ελληνικά: http://www.phpbb.com/support/intl.php Είχα την εντύπωση ότι το phpbb είναι περισσότερο καιρό στην πιάτσα από το smf. Μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Lexx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 SMF χαλαρά. Είναι πιο δυνατό και έχει καλύτερο community.
MITSOS07 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ποιο λέτε να διαλέξω. Ποιο είναι καλύτερο το phpbb ή smf?
macman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ποιο λέτε να διαλέξω. Ποιο είναι καλύτερο το phpbb ή smf? Κατά τη γνώμη μου το smf.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.