Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σημερα στο Γερμανο και πηρα για ενα φιλο ενα πακετο συνδεσης dsl. Δεν θυμομουν οταν ειχα παρει το δικο μου οτι ζητουσαν στο μαγαζι τον αριθμο τηλ. στον οποιο θα γινει η ενεργοποιηση της γραμμης. Του λεω του πωλητη εκει οτι δεν ειναι για μενα και του δινω το τηλ. Μου λεει "σιγουρα ειναι αυτο? Γιατι αν δεν ειναι αυτο μετα δεν μπορεις να το αλλαξεις και θα εχει προβλημα" και με εβαζε να παιρνω τηλεφωνο το παιδι να το επιβεβαιωσω. Η απορια μου ειναι η εξης: πως ειναι δυνατον να πουλιουνται π.χ. στις αγγελιες του insomnia πακετα συνδεσης αν ισχυουν οσα ειπε ο πωλητης? Δηλαδη αν οπωσδηποτε πρεπει να δωσεις τον αριθμο τηλ. που θα μπει η dsl τη στιγμη της αγορας του πακετου και δεν αλλαζει κιολας αυτο, τι πουλανε οι αλλοι στις αγγελιες? Μας κοροιδευουν? Μηπως την ... ο πωλητης? :confused:

Δημοσ.

Απλα ο πωλητης θα σου φτιαξει τα χαρτια σου επι τοπου και θα σου τα στειλει με φαξ στην εταιριας παροχης του πακετου. Μπορεις φυσικα να του πεις οτι θες να το κανεις εσυ, αλλα αφου ειναι προθυμοι να το κανουν εκει ξεμπερδευειε πιο γρηγορα. Δε τρεχει κατι αλλο ;-)

Δημοσ.

Απλά ο πωλητής θεώρησε ότι όλα αυτά που ανέφερε ο asmilon θα σου ήταν γνωστά και δεν μπήκε στον κόπο να σου εξηγήσει ότι η όλη διαδικασία απλά θα σε έβγαζε από κάποιο κόπο... Επίσης, στα διάφορα μαγαζιά έχουν και bonus ανάλογα με τις πωλήσεις τους, μπορεί να το έκανε και γι αυτό το λόγο...

Το θέμα είναι ότι η διαδικασία έγινε όσο πιο σύντομα γινόταν, οπότε κερδισμένος θα είναι ο φίλος σου...

Δημοσ.

οχι ρε παιδια! Μονος του θα την κανει την συνδεση οπως εγινε και σε μενα.Μονος μου εστειλα το fax κι εμενα μου ειχαν ζητησει αριθμο.Μαλιστα του λεω του πωλητη "ειναι υποχρεωτικο να σου το δωσω τωρα?" και μου ειπε ναι.Αλλωστε το μονο που μου πηρε ηταν ενα αριθμο τηλ. ουτε ονοματα , ουτε διευθυνσεις ουτε τιποτα.Μονο τον κωδικο πανω στο κουτι κι ενα τηλ. Ισως εγω να μην καταλαβαινω κατι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...