Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2006 !!!!!

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια, το αντιγραφο ασφαλειας που εχω, μολις κανει load μια πιστα και δειξει το Tip(μπλε οθονη), ασπριζει η οθονη αλλα δε φορτωνει πια.Γιατι???

Στο HDLOADER που χρησιμοποιω εκανε το ιδιο ακριβως και επρεπε να ενεργοποιησεις το Mode 1.Εσυ λογικα εχεις τσιπακι σωστα? Αν ναι τοτε ψαξε στα "eξειδικευμενα" φορουμ για καποια λυση,ισως κανα patch,ισως ταχυτητα εγγραφης .... παντως το mode 1 σημαινει "slow HDD access" ...ακομη και με αυτο ομως τρωει τρελα κολληματα ο ηχος και θελει κολπακια για να μην κολλησει.καλη τυχη!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eυχαριστω για την απαντηση.

Βασικα, εχω 2 δισκακια αντιγραφα ασφαλειας.Το ενα δεν φορτωνει καθολου και το αλλο κολλαει.Ετσι, φορτωνω στην αρχη με αυτο που με βαζει μεχρι τα μενου και μετα δουλευω με το αλλο.LOL.

Στα του παιχνιδιου τωρα, καλο ειναι αλλα εχω το εξης προβλημα.Στο custom carreer, το easy ειναι γελοιο, αλλα στο medium ουτε καν δεν μπορω να περασω τα challenges.Καμια βοηθεια?

Επισης, μου αρεσει να οδηγω χωρις ABS.Ενω η F1 στην αρχη που επαιζα το game μπλοκαρε συνεχεια τα εμπρος λαστιχα, μετα (με αλλο μονοθεσιο) δεν μπλοκαρει και δεν ειναι ρεαλιστικο...Μηπως φταιει το επιπεδο δυσκολιας???

Δημοσ.
Eυχαριστω για την απαντηση.

Βασικα' date=' εχω 2 δισκακια αντιγραφα ασφαλειας.Το ενα δεν φορτωνει καθολου και το αλλο κολλαει.Ετσι, φορτωνω στην αρχη με αυτο που με βαζει μεχρι τα μενου και μετα δουλευω με το αλλο.LOL.

[/quote']

Καλοοοοο!!! Γινεται και αυτο ε?? α ρε PS2 :D

Στα του παιχνιδιου τωρα, καλο ειναι αλλα εχω το εξης προβλημα.Στο custom carreer, το easy ειναι γελοιο, αλλα στο medium ουτε καν δεν μπορω να περασω τα challenges.Καμια βοηθεια?

Ναι και γω αφου βγηκα πρωτος σε 3-4 grand prix με Τoyota Midland(!!!) το παρατησα και το βαλα στο medium....τα challenges φανταζομαι εννοεις τα δοκιμαστικα για να σε παρουν σε ομαδα,ε? Επειδη ειναι στο medium ειναι πολυ δυσκολα και αν προσεξεις , οι καλες ομαδες σε θελουν μονο για τεστ driver...οποτε προσεξε πριν υπογραψεις τι γραφει το συμβολαιο.Τωρα στην Redbull Toro Rosso το τεστ το περασα σχετικα ευκολα με 2-3 αποπειρες... Στη Williams και στην Honba παλι περασα αλλα με 10 αποπειρες και μετα ανακαλυψα οτι ειναι μονο τεστ driver .Αρα εξαρταται απτις ομαδες.

Οσο για το μπλοκαρισμα που λες, δεν εχω ιδεα...εμενα δεν μπλοκαρουν ποτε!!! Για να περασεις παντως τις δοκιμες και να εχεις ελπιδες στους αγωνες πρεπει να απενεργοποιησεις το brake assistance και να μαθεις να φρεναρεις μονος. Το αλλο το σπαστικο ειναι στην εκκινηση που μπορεις απλα να τους προσπερασεις ολους αγνοωντας οτι πανε σιγα μεχρι την πρωτη στροφη....δε σου βγαζει μαυρη σημαια ουτε καμια ποινη....επισης, εξισου σπαστικοs ειναι ο warm up lap που ετσι ξεκαρφωτα το προσπερναει (ειτε εισαι στην αρχη/μεση δεν εχει σημασια)και αρχιζει ο αγωνας...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση!

Κοιταξε και εγω αυτο ακριβως θελω.Δλδ, χωρις το ABS οδηγουσα πολυ καλυτερα.Το ABS με δυσκολευει και χανω το breaking zone κατα πολυ.

Αυτο ειναι και το προβλημα μου.Δλδ εκανα ενα δοκιμαστικο με Toro Rosso στην Catalunya που την λατρευω, και μπλοκαραν συνεχεια τα φρενα.Μετα πηγα να δοκιμασω κατι αλλο και σταματησαν να μπλοκαρουν οπως ηθελα, ανεξαρτητου πιστας και F1 car...

Σε σχεση με αυτο που λες για την εκκινηση, γιατι να σου δωσει ποινη?Αφου δεν κλεβεις στην εκκινηση.Aν δε θελεις να περναει το warm up lap, μην πατας κανενα πληκτρο οταν αναβουν τα φωτα.Παντως δε λεει και τιποτα αφου ειναι σαν να εχεις αυτοματο πιλοτο...

Το θεμα ειναι οτι καταφερα να με προσλαβει ως test driver η Ιαπωνεζικη ομαδα, αλλα με εχουν πρηξει με κατι τεστ που ειναι χειροτερα απο το τεστ της προσληψης.Ειπαμε να γινει πιο δυσκολο το F1 2006, αλλα αυτο εδω εχει ξεφυγει!

Δημοσ.

Σε σχεση με αυτο που λες για την εκκινηση' date=' γιατι να σου δωσει ποινη?Αφου δεν κλεβεις στην εκκινηση.Aν δε θελεις να περναει το warm up lap, μην πατας κανενα πληκτρο οταν αναβουν τα φωτα.Παντως δε λεει και τιποτα αφου ειναι σαν να εχεις αυτοματο πιλοτο...

[/quote']

Tο λεω αυτο γιατι ολοι πηγαινουν σιγα και σχηματιζουν μια ουρα μεχρι την πρωτη στροφη...και μου κανε εντυπωση....

Για το warm up το ξερω αυτο για την αρχη ,μετα ομως? Ετσι ξαφνικα με πεταει εξω χωρις να κανω καμια λαλακια...Μπορεις να βγαλεις τα βοηθηματα και αυτοματο κιβωτιο και να σπινιαρεις οπως και οι αλλοι...δεν ειναι αυτοματος πιλοτος.

Το θεμα ειναι οτι καταφερα να με προσλαβει ως test driver η Ιαπωνεζικη ομαδα, αλλα με εχουν πρηξει με κατι τεστ που ειναι χειροτερα απο το τεστ της προσληψης.Ειπαμε να γινει πιο δυσκολο το F1 2006, αλλα αυτο εδω εχει ξεφυγει!

Το διαπιστωσα και εγω αυτο, πολλες απαιτησεις και τελικα ξεκινησα νεο στην Toro Rosso που εχει απαιτησεις μικρες δλδ θεσεις 18-20 και μπροστα απτον speed π.χ.Χασιμο χρονου να σαι test driver προς το παρον.

Δημοσ.

Σε σχεση με το γυρο σχηματισμου, δεν εχω κανενα βοηθημα, αφου με αυτα γινομαι πιο αργος...Απλα με αφηνει να πατω γκαζι και φρενο!

Αναγκαστικα πρεπει να μπω στην Toro Rosso...Παντως, αν πετυχεις 6/8 απο τα τεστ, στην Ιαπωνικη ομαδα σου προσφερουν τη θεση του 2ου οδηγου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...