Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2006 !!!!!

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gmt δεν παίζει με hdloader........κρίμα.....ίσως βγει κάνα patch.....

περιμένω το original.......

πάντως από εισαγωγή που έπαιξε μονο, είδα ότι έχει βιντεάκια απτό game και μου άρεσε...

λογικά στο PS3 θα ναι καταπληκτικό... είδωμεν!!

Δημοσ.

Όλα τα μέχρι τώρα F1 είναι 10 (για να μην πω 100) κλάσεις κάτω από τον απόλυτο εξομοιωτή F1 το Grand Prix 4. Τα κακό είναι ότι δεν θα υπάρξει ποτέ 5 μια και η ομάδα που το έκανε έχει διαλυθεί εδώ και χρόνια. Μεγάλε Geoff Grammond κάνε κάτι!!!

Ακόμα και το GP2 είναι πιο αληθοφανές σε σχέση με τα F1! Σαν να στρίβεις βάρκα είναι το F1. Όσο για το φρενάρισμα μου προκαλεί γέλιο. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν πως φρενάρει ένας οδηγός F1! Μέχρι και τα "τσακάλια" του Alpha το γνωρίζουν αυτό...

Πάντως το 06 φαίνεται καλό για arcade.

Δημοσ.

Τελικά με πολλές δοκιμες έπαιξε το ρημάδι :D . Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Τα γραφικά είναι πολύ καλά όσο καλά γίνεται στο PS2 :) .Οποτε φαντάζομαι στο PS3 θα μαμei.

Το gameplay φυσικά δεν είναι σαν του GP4 του geoff αλλα είναι πολύ καλύτερο απτά προηγούμενα.Έχει αρκετές επιλογές δυσκολίας και βοηθητικών στην οδήγηση and it feels good.Πολλά είδη αγώνων να διαλέξεις από time trial k practise μέχρι career με δικό σου οδηγό (mitsos p.x) :D

Network play δεν έχει παρα μονο με PSP link....άκυρο για μενα :)

Ξεκίνησα ένα career και μου άρεσε παρα πολύ μπορώ να πω.Έχει τα πάντα πολύ ρεαλιστικά όπως στην "πραγματικότητα". Σου στέλνουν email μικρές εταιρείες που έχουν απαιτήσεις για θέσεις 20-16.Κανεις δοκιμαστικά μαζί τους και αν τους κάνεις, σε προσλαμβάνουν για οδηγό τους.

Αφού διαλέξεις ομάδα ξεκινάς στον πρώτο αγώνα την διαδικασία.Πρώτα παρασκευή τα ελεύτερα δοκιμαστικά που έχει επιλογή να κανεις evaluation με τους μηχανικούς...αλλάζουν αυτοί τις ρυθμίσεις μια μια και αναλόγως βλέπεις.Κάνουν καλές προτάσεις φυσικά γιατί manual χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.

Το σάββατο έχει πάλι ελεύθερα δοκιμαστικά πριν το qualifying το οποιο χωρίζεται σε 3 μέρη.Και κυριακή ο αγώνας...

Έκανα τον ταχύτερο γύρο την παρασκευή ,την κυριακή όμως ξεκίνησα όγδοος !!! Αρα τα δοκιμαστικά είναι ζόρικα στην αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...