Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη mp3 σε cd ....

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να παιζει σε αυτοκινητου radio cd mp3 player.

Εγραψα 3 αλμπουμ σε cd αλλα τους φακελους τους βλεπει με κινεζικα αν και ειναι με λατινικα γραμενοι.Μιας και ειμαι αρχαριος σε κατι τετοιο τι να κανω και γενικοτερα τι να προσεχω ???? Ευχαριστω.:-D :-D

Δημοσ.

Θα πρέπει να ψάξεις τη γλώσσα που έχεις ορίσει στο πρόγραμμα αντιγραφής σου και να δεις αν υποστηρίζει τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
gia soy file. ap ton pc otan grafis toys titlous grapseta sta agglika

kai valta xoima sto cd xoris fakeloys.dokimase etsi "

Θα δοκιμασω αν και χωρις φακελους θα ειναι πολυ μπλεξιμο να βρεις κατι.Ευχαριστω.:-D

Δημοσ.
για να παιζει σε αυτοκινητου radio cd mp3 player.

Εγραψα 3 αλμπουμ σε cd αλλα τους φακελους τους βλεπει με κινεζικα αν και ειναι με λατινικα γραμενοι.Μιας και ειμαι αρχαριος σε κατι τετοιο τι να κανω και γενικοτερα τι να προσεχω ???? Ευχαριστω.:-D :-D

Λογικό είναι, αφού το cd player του αυτοκινήτου δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Να τα βάζεις greeklish.

Δημοσ.
Λογικό είναι, αφού το cd player του αυτοκινήτου δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Να τα βάζεις greeklish.

Για άλλη μια φορά αποδικνύεται ότι διαβάζω γρήγορα και χωρίς προσοχή. Ο Γιάννης Platano έλεγε ότι γράφει με λατινικούς χαρακτήρες και εγώ απάντησα για ελληνικούς :???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...