Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 για να παιζει σε αυτοκινητου radio cd mp3 player. Εγραψα 3 αλμπουμ σε cd αλλα τους φακελους τους βλεπει με κινεζικα αν και ειναι με λατινικα γραμενοι.Μιας και ειμαι αρχαριος σε κατι τετοιο τι να κανω και γενικοτερα τι να προσεχω ???? Ευχαριστω. :-D
grigas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 δοκιμές με ένα επανεγγράψιμο και ρίξε μια ματιά και στο manual του ραδιο-cd
polidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Apla alaxe gramatosira mpori afti pou exeis na min tin vlepi to mp3 sou. Opos px to diko mou den vlepi ta ellinika
ThanasisAR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Θα πρέπει να ψάξεις τη γλώσσα που έχεις ορίσει στο πρόγραμμα αντιγραφής σου και να δεις αν υποστηρίζει τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί.
vallas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 gia soy file. ap ton pc otan grafis toys titlous grapseta sta agglika kai valta xoima sto cd xoris fakeloys.dokimase etsi "
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 gia soy file. ap ton pc otan grafis toys titlous grapseta sta agglikakai valta xoima sto cd xoris fakeloys.dokimase etsi " Θα δοκιμασω αν και χωρις φακελους θα ειναι πολυ μπλεξιμο να βρεις κατι.Ευχαριστω.
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 για να παιζει σε αυτοκινητου radio cd mp3 player. Εγραψα 3 αλμπουμ σε cd αλλα τους φακελους τους βλεπει με κινεζικα αν και ειναι με λατινικα γραμενοι.Μιας και ειμαι αρχαριος σε κατι τετοιο τι να κανω και γενικοτερα τι να προσεχω ???? Ευχαριστω. :-D Λογικό είναι, αφού το cd player του αυτοκινήτου δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Να τα βάζεις greeklish.
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Φιλε Γιάννης Platano οταν λες λατινικα τι εννοεις? Greeklish ολα ή μονο εκει που δε αντιστοιχουν ελληνικοι χαρακτηρες να βαζεις λατινικους?
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Λογικό είναι, αφού το cd player του αυτοκινήτου δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Να τα βάζεις greeklish. Για άλλη μια φορά αποδικνύεται ότι διαβάζω γρήγορα και χωρίς προσοχή. Ο Γιάννης Platano έλεγε ότι γράφει με λατινικούς χαρακτήρες και εγώ απάντησα για ελληνικούς :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.