shkreliand Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Για σας παιδες, Χριαζομαι την γνωμη σας για το βροβλημα ποιυ παιζει με το μTorrent. Εκανα Ενα format το PC μου και ξαναεγκατεστησα το μTorrent οπος και ολα τα αλα, αλλα το θεμα ειναι οτι κατεβαζω το τριτο software/game και μου το κατεβαζει σε πολι αργη ταχυτητα π.χ. απο 0.8 μεχρι 7.5kb/s το πολι και λεει οτι θα τελειοσει σε 1 1/2-2 βδομαδες ενω το limewire pro μου κατεβαζει με 55-60kb/s αλλα δεν κανει για παιχνηδια και software οπος ξερετε. Τι γηνεται? γιατι αυτο? Το firewall το εχω ανενεργο. Τι πρεπει να κανω?
asmilon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Σου βγαζει πρασινο λαμπακι κατω το uTorrent? Αλλιως δε γινεται σωστο port foward και δε δουλευει καλα μετα... Επισης ορισε το Upload limit σου πανω απο 7 kb/s αλλιως θα σου περιοριζει τα download σου... Αν ειναι καλα αυτα τοτε φταιει το torrent που βρηκες και δε εχει πολλες πηγες.
chvet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Εγώ το βάζω το Upload στο unlimited και παρ' όλο που υπάρχει και περίπτωση να μην κατεβάζω τίποτα, παρ' όλα αυτά δεν μου κάνει upload πάνω από 1-2kbps και μου την σπάει, παρ' όλο που έχω κάνει και port forward.
asmilon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μηπως σε μπλοκαρει καποιο software firewall? Το λαμπακι κατω ειναι πρασινο, κιτρινο ή κοκκινο?
nontasg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Πάντως η νεότερη έκδοση του μtorrent δηλ. η 1.6 από τότε που την έβαλα γενικά είχε μεγάλο πρόβλημα στο download και έπιανε πολύ χαμηλές ταχύτητες γι'αυτό και επανέφερα την παλιότερη την 1.5 και τώρα όλα πάνε καλά.Για δοκίμασέ το....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.