Tenshi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πριν 1-2 μέρες έπεσε το μάτι μου στο συγκεκριμένο προϊόν της AKASA. Είναι ένα molex mod,ουσιαστικά ένα pcb με 3 led απ'ότι κατάλαβα που μπαίνει ανάμεσα στο αρσενικό και θυλικό 4-pin. To έχει δοκιμάσει κανείς στο pc του; Mερικές εικόνες που είδα στο net δείχνουν εντυπωσιακές...αλλά τί γίνεται αν συμβεί κάποιο βραχυκύκλωμα;;; POWER EYES Και μερικές εικόνες:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Mερικές εικόνες που είδα στο net δείχνουν εντυπωσιακές...αλλά τί γίνεται αν συμβεί κάποιο βραχυκύκλωμα;;; Γιατι να γινει ;;; δεν σε κατάλαβα...
Θοδωρής Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 τα ειχα παρει και εγώ. Μην νομιζεις οτι θα σου φωτιζουν οπως στην εικονα, υπολογισε το 1/3 απο την φωτογραφια.Γενικα για μενα πεταμενα λεφτά ηταν. τελος παντων εσυ αποφασίζεις.
Tenshi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Γιατι να γινει ;;; δεν σε κατάλαβα... Το λέω γιατί το pcb βρίσκεται μέσα στο molex και όσο νά ναι έχω κάποιες επιφυλάξεις με αυτό.Δέν είμαι δά και ηλεκτρολόγος,για να ξέρω κατα πόσο ασφαλές είναι να "παίζεις" με τέτοια πράματα. Πάντως απ'οτι είπε και ο Θοδωρής μάλλον οι εικόνες έχουν περάσει 2-3 φίλτρα απο photoshop.
scorer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 paidia kserete ta poulane pothena auta se kapoio magazi??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 paidia kserete ta poulane pothena auta se kapoio magazi?? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=LIGHTS&category2=MOLEX
gio@ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 ase file mhn ta valeis mono se syskeyes giati.....
migel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πριν 1-2 μέρες έπεσε το μάτι μου στο συγκεκριμένο προϊόν της AKASA.Είναι ένα molex mod' date='ουσιαστικά ένα pcb με 3 led απ'ότι κατάλαβα που μπαίνει ανάμεσα στο αρσενικό και θυλικό 4-pin. To έχει δοκιμάσει κανείς στο pc του; Mερικές εικόνες που είδα στο net δείχνουν εντυπωσιακές...αλλά τί γίνεται αν συμβεί κάποιο βραχυκύκλωμα;;; POWER EYES Και μερικές εικόνες: [ATTACH]4480[/ATTACH] [ATTACH]4481[/ATTACH] Καλησπέρα . Βραχυκύκλωμα αποκλείεται (εαν δείς την κατασκευή απο κοντά θα καταλάβεις). Τα χρησιμοποιώ πάνω απο 8 μήνες (αγορασμένα απο eshop) , η συσκευασία περιέχει 5 τεμάχια - 1 πράσινο , 1 κόκκινο , 1 πορτοκαλί , 1 μπλέ και 1 ένα μπλέ - κόκκινο . Αρκετά θεαματικά κατά την γνώμη μου και δεν είναι και ακριβά . Κάποιες φώτο απο τα εν λόγω molex θα δείς εδώ .
ODT Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Εντάξει ρε μάγκες, ωραία ολ'αυτά αλλά μήπως το παρακάνετε λίγο; Πολύ λαμπάκι ρε παιδί μου. Φωτάκι από δω, φωτάκι από κει, πράσινα, κόκκινα, μπλε,πορτοκαλί, ανεμιστήρες, λάμπες, καλώδια που αντιδρούν στο υπεριώδες φως...ψιλοκιτσαρία μου φαίνεται,δεν έχω πρόβλημα με το case modding αλλά νομίζω πως ξεφεύγουμε σιγά σιγά.
migel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Εντάξει ρε μάγκες, ωραία ολ'αυτά αλλά μήπως το παρακάνετε λίγο; Πολύ λαμπάκι ρε παιδί μου. Φωτάκι από δω, φωτάκι από κει, πράσινα, κόκκινα, μπλε,πορτοκαλί, ανεμιστήρες, λάμπες, καλώδια που αντιδρούν στο υπεριώδες φως...ψιλοκιτσαρία μου φαίνεται,δεν έχω πρόβλημα με το case modding αλλά νομίζω πως ξεφεύγουμε σιγά σιγά. Καλησπέρα . Φιλαράκο απο που ξεφεύγουμε σιγά σιγά ? απο τα δικά σου δεδομένα ? Πιστεύω να ξέρεις την παροιμία : Οσα δεν φτάνει η αλεπού ................................ ΥΣ. Το ψιλοκιτσαρία το αφήνω ασχολίαστο :twisted: Μήπως η απάντηση σου πήγαινε καλύτερα εδώ ? γιατί εδώ δεν μιλάμε για case modding , αλλα για τα molex που ρώτησε ο φίλος Tenshi Φιλικά .
ODT Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα . Φιλαράκο απο που ξεφεύγουμε σιγά σιγά ? απο τα δικά σου δεδομένα ? Πιστεύω να ξέρεις την παροιμία : Οσα δεν φτάνει η αλεπού ................................ ΥΣ. Το ψιλοκιτσαρία το αφήνω ασχολίαστο :twisted: Μήπως η απάντηση σου πήγαινε καλύτερα εδώ ? γιατί εδώ δεν μιλάμε για case modding ' date=' αλλα για τα molex που ρώτησε ο φίλος Tenshi Φιλικά .[/quote'] Καλημέρα, κατ'αρχήν μην το παίρνεις προσωπικά (το κιτσ) , δεν το είπα για σένα, επειδή βλέπω πως τελικά τα έχεις βάλει και εσύ στο πισί σου αυτά τα...power eyes... Ελπίζω επίσης σε αυτό το φόρουμ να μπορούμε ακόμη να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας και να την τεκμηριώνουμε. Βλέποντας για παράδειγμα το κουτί σου, ενώ είναι όμορφα φτιαγμένο, έχεις αφήσει τα μόλεξ να κρέμονται για να φαίνονται τα λαμπάκια και μοιάζουν λες και έχουν ξεκολλήσει από κάπου, κάτι σαν γιρλάντες...κρίμα είναι Αυτό με την αλέπού δεν το κατάλαβα, τί εννοείς δηλαδή, πως δεν μπορώ να μοντάρω ένα πισι και γι' αυτό λέω αυτά που λέω; Τέλος, όπως είπα και παραπάνω (ή όπως τελοσπάνων άφησα να εννοηθεί) φίλε Tenshi κατά την ταπεινή μου (πάντα) γνώμη εγώ θα έλεγα να μην τα πάρεις τα power eyes, μπορεί να είναι φτηνά, αλλά δεν αξίζουν Φιλικά πάντα
migel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα . Καλημέρα, κατ'αρχήν μην το παίρνεις προσωπικά (το κιτσ) , δεν το είπα για σένα, επειδή βλέπω πως τελικά τα έχεις βάλει και εσύ στο πισί σου αυτά τα...power eyes... Το πήρα προσωπικά γιατί πρώτα απο όλα ο μόνος που είπα οτι τα έχω βάλει είμαι εγώ , και κατά δεύτερο δεν γίνεται να απάντησες χωρίς να δείς το προηγούμενο ποστ (το δικό μου) στο οποίο γράφω " Τα χρησιμοποιώ πάνω απο 8 μήνες ........." Ελπίζω επίσης σε αυτό το φόρουμ να μπορούμε ακόμη να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας και να την τεκμηριώνουμε. Αυτό εννοείτε , δεν βλέπω σε αυτά που έγραψα το αντίθετο. Βλέποντας για παράδειγμα το κουτί σου, ενώ είναι όμορφα φτιαγμένο, έχεις αφήσει τα μόλεξ να κρέμονται για να φαίνονται τα λαμπάκια και μοιάζουν λες και έχουν ξεκολλήσει από κάπου, κάτι σαν γιρλάντες...κρίμα είναι Σε ευχαριστώ για το "όμορφα φτιαγμένο" , αλλά άμα κρύψεις τα molex , ποιός ο λόγος να αγοράσεις τα (power eyes)λαμπάκια ? Αυτό με την αλέπού δεν το κατάλαβα, τί εννοείς δηλαδή, πως δεν μπορώ να μοντάρω ένα πισι και γι' αυτό λέω αυτά που λέω; No comments . Φιλικά πάντα .
Tenshi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εντάξει παιδιά..μή σκοτωθούμε και για 5 κομμάτια πλαστικό...αμαρτία είναι. Φίλε ODT αυτό το περί κίτς είναι υποκειμενικό.Ανάλογα με την κρίση του καθ'ενος μπορεί το ίδιο πράγμα να είναι απο φτωχό-μούφα έως must-have. Εγώ για παράδειγμα θεωρώ γύφτουλες και "κίτσαρους" όσους κανιβαλίζονται πάνω στα αμάξια τους και τους βάζουν τρελά ζάντικα,αεροτομές,φωτάκια,όργανα και μπουριά,λές και το αμάξι είναι μαχητικό αεροσκάφος,ιπτάμενος δίσκος ή καμιά Ferrari! migel πολύ όμορφο το Kandalf σου...σκέφτηκες να βάλεις ακόμα 2 Cold Cathodes οριζόντια ή θα είναι μετα υπερβολικά φωτεινό;
migel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Εντάξει παιδιά..μή σκοτωθούμε και για 5 κομμάτια πλαστικό...αμαρτία είναι. Φίλε ODT αυτό το περί κίτς είναι υποκειμενικό.Ανάλογα με την κρίση του καθ'ενος μπορεί το ίδιο πράγμα να είναι απο φτωχό-μούφα έως must-have. Εγώ για παράδειγμα θεωρώ γύφτουλες και "κίτσαρους" όσους κανιβαλίζονται πάνω στα αμάξια τους και τους βάζουν τρελά ζάντικα' date='αεροτομές,φωτάκια,όργανα και μπουριά,λές και το αμάξι είναι μαχητικό αεροσκάφος,ιπτάμενος δίσκος ή καμιά Ferrari! migel πολύ όμορφο το Kandalf σου...σκέφτηκες να βάλεις ακόμα 2 Cold Cathodes οριζόντια ή θα είναι μετα υπερβολικά φωτεινό;[/quote'] Καλησπέρα . [Off topic] Αποκλείται να "σκοτωθούμε" για οτιδήποτε (τουλάχιστον απο την δική μου μεριά) Τι ινσόμνιακς είμαστε ? Οι πρώτες 2 Cold Cathodes που έβαλα είναι οριζόντια (1 πάνω και 1 κάτω) και μετά έβαλα τις κάθετες γιατί χωρίς αυτές ήτανε σκοτεινό , έτσι και με τις 4 είναι μια χαρά . Εαν θέλεις δες εδώ , σε μερικές φώτο φαίνοντα και οι οριζόντιες , η επάνω είναι δεμένη ακριβώς στο οριζόντιο σίδερο ( απο μέσα την χωράει ακριβώς ) που περνάει απο άκρη σε άκρη , και η κάτω είναι δεμένη κάτω κάτω εκεί που πιάνει το πλαινό καπάκι απο την μέσα μεριά . Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.