Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να βρω?

kalaeimaigr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα θελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου υποδειξει που μπορω να βρω μητρικη small form factor (ενδιαφερομαι κυριως για μητρικη aopen xcube) επειδη η δικια μου μαλλον εχει προβλημα και ειναι εκτος εγγυησης

Δημοσ.

Σημερα επαθα πλακα οταν αφου ειχα γραψει στην aopen ολλανδιας(κεντρικα για ολη την ευρωπη) εξηγωντας το προβλημα μου πηρα τελικα απαντηση αγαπητε κυριε δυστυχως η πολιτικη της εταιριας μας για αυτου του ειδους parts ειναι η minimun αποστολη ποσοτητας ενος container η περιπτωση σας δεν προβλεπεται λυπαμαι.Δηλαδη οταν το πηρα καλα ητανε αλλα μετα support τιποτα.Εγραψα και στους δυο ελληνικους αντιπροσοπους αλλα ακομα περιμενω απαντηση.Ελεος δηλαδη.Καμια ιδεα βρε παιδια

I am sorry to inform you that we do not sell these items separately.

Unless a certain amount is purchased ( one container)

Kind regards, Mit freundlichen Grüßen, Met vriendelijke groet,

AOE-FAE

visit us at http://www.aopen.nl

Δημοσ.

Που μπορω να βρω? τι?? φετα cheese?

sorry dhladh, αλλα βαλε διπλα στον τιτλο και το μητρικη small factor

"που μπορω να βρω μητρικη small form factor"

dyskolo htan? kai esy tha pareis pio polles apanthseis kai emas boithaei na kseroume ti thes.

Anyway, mini h micro atx einai ayto poy psaxneis??

an baleis sto skroutz.gr "micro atx" sou bgazei poly prama.

gia mini den brisko polla, alla exei kati EPIA motherboards sto inkshop.

Δημοσ.

οκ τον τιτλο τον αλλαξα η μητρικη ειναι small form factor τυπου shuttle,aopen xcube που εχουν φαρδος 17,5 cm(7 inc)και οσο και να εψαξα στο skroutz τιποτα.

Δημοσ.

Τελικα ο τυπος της μητρικης λεγεται flexatx αλλα στο skroutz οσο και να ψαχνω τιποτα.Ξερετε να μου πειτε που πουλανε flexatx για intel(945g)?με εχει πιασει απελπισια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...