Προς το περιεχόμενο

Εσεις τι πιστευετε ?

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν ψάχνεις να βρείς την αλήθεια, θέλω να σου πώ ότι αυτή υπάρχει.

Αλήθεια είναι Αυτός που είπε για τον εαυτό Του: Εγώ είμαι η Αλήθεια και η Ζωή, Εγώ είμαι το Α και το Ω,

Εγώ είμαι η Αρχή και το Τέλος.Αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός.

Ποτέ ξανά σε όλη την ιστορία της ανθρώπινης ύπαρξης δεν είπε κανένας για τον εαυτό του ότι είναι η αλήθεια και η ζωή ή η αρχή και το τέλος. Ο Λόγος του είναι αλήθεια και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα γι αυτό, μπορείς να διαβάσεις την Αγία Γραφή και επίσης

να ρωτήσεις εσύ ο ίδιος από τον Θεό να σε βεβαιώσει για την Αλήθεια του.

Σε βεβαιώνω ότι μπορεί να το κάνει.

Άρα λοιπόν σύμφωνα με το λόγο του Ιησού υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο.

Σε όσους πιστεύουν ότι πέθανε και αναστήθηκε και ότι είναι ο Γιός του αληθινού Θεού, ο Ιησούς χαρίζει σωτηρία και αιώνια ζωή.

Δημοσ.

να ρωτήσεις εσύ ο ίδιος από τον Θεό να σε βεβαιώσει για την Αλήθεια του.

Το έχω κάνει πάμπολλες φορές αλλά... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα (γνώμη μου πάντα). Γιατί να πιστέψω οτι υπάρχει όταν τα πάντα γύρω συνηγωρούν για το αντίθετο

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, τι να πώ... Μπαίνουμε σε βαθιά νερά με αυτή τη συζήτηση. Ένας είναι ο σίγουρος τρόπος για να μάθουμε τι συμβαίνει αλλά όποιος το κάνει μετά δε θα μπορεί να postάρει για να μας πει τα αποτελέσματα...

Δημοσ.
Το έχω κάνει πάμπολλες φορές αλλά... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα (γνώμη μου πάντα). Γιατί να πιστέψω οτι υπάρχει όταν τα πάντα γύρω συνηγωρούν για το αντίθετο

Απο τη στιγμη που ο θεος εδωσε ελευθερια στον ανθρωπο να κανει οτι θελει λογικο ειναι πολλα πραγματα(πολεμοι,φτωχεια ,αρρωστιες κτλ) να μην συνηγορουν για την υπαρξη του θεου.

Δημοσ.

Θεός? [godmode:always_on]Εγώ είμαι ο ΘΕΟΣ.Προσκυνάτε πιστοί :D και βγάλτε το ban γιατί θα στείλω Θεομηνίες[/godmode:always_on]

Δημοσ.

Καλύτερα να μην κρίνουμε και κατηγορούμε δυνάμεις ανώτερες από εμάς.

Από τη φύση του ό άνθρωπος είναι ένα πλάσμα γεμάτο αδυναμίες,ένας μικρός κρίκος σε μια πολύ μεγάλη και έθραυστη αλυσίδα που κινδυνεύει να σπάσει κάθε στιγμή με τις ανεγκέφαλες ενεργειές του.

Κάποια ανώτερη δύναμη έχει συντελέσει στην δημιουργεία αυτής της θαυμαστής αρμονίας ,στην αλληλοεξάρτηση και στην αναγκαιότητα της συνοχής όλου αυτού του κύκλου.

Επειδή δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την λειτουργία όλου αυτού του μηχανισμού,ας μην ήμαστε απόλυτοι και κατηγορηματικοί στις απόψεις μας.

Δημοσ.
Από τη φύση του ό άνθρωπος είναι ένα πλάσμα γεμάτο αδυναμίες,ένας μικρός κρίκος σε μια πολύ μεγάλη και έθραυστη αλυσίδα που κινδυνεύει να σπάσει κάθε στιγμή με τις ανεγκέφαλες ενεργειές του.

Ούτε καν.

Μόνο στον εαυτό μας μπορούμε να προκαλέσουμε κακό, ο πλανήτης έχει δει και χειρότερα από την πάρτη μας, είμαστε το τελευταίο πράγμα που μπορεί να τον καταστρέψει.

Α, και η ανθρώπινη σωτηρία είναι μοναδικής φύσεως, τα συλλογικά μοντέλα θα είναι πάντα υπερβολικά φιλόδοξα για κάτι τόσο μικροπρεπές όσο είναι η αγελαία άποψη.

Δημοσ.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, τι να πώ... Μπαίνουμε σε βαθιά νερά με αυτή τη συζήτηση. Ένας είναι ο σίγουρος τρόπος για να μάθουμε τι συμβαίνει αλλά όποιος το κάνει μετά δε θα μπορεί να postάρει για να μας πει τα αποτελέσματα...

ναι όντος. οποιος το κάνει μετά πως θα ποστάρει! :D

Είναι ωραίο να μη νοιώθεις πια μόνος.

πως το εννοείς αυτό?

NOMIKOS

παλια οι άνθρωποι πίστευαν σε πράγματα που εμάς τώρα μας φαίνοντε εντελώς τραγικά. Με την ανάπτυξη των επιστημών και της τεχνολογίας έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα για το που, πως, γιατι. Βέβαια μπορεί στο μέλλον να αλλάξουν και αυτά...

Γενικά στο μέλλον, αυτά που πιστεύουν οι ποιό πολλοί τώρα περί θεού,θεών, παραδίσου και κόλασης, γενικά όλες οι θρησκίες, μπορεί να τα διαβάζουν οι επόμενες γενιές και να γελάνε...

Επίσης δεν είμαστε σίγουροι για γεγονότα που έγιναν στο περασμένο αιώνα... Πως μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε παλαιότερα... Τι ειπε ποιος, τι έκανε ποιος...

Για το τελευταίο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν λέω περισσότερα...

Cromb σωστός. Ας περάσουμε όσο ποιο καλά μπορούμε, γιατί μετά... πιος ξέρει τι μας περιμένει. Αν βέβαια μας περιμένει κάτι..

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες μορφες ζωης καθως και πολλες διαστασεις υπαρξης.Ολα εχουν να κανουν με την αντιληψη.Αντιλαμβανεσαι τη ζωη σου οπως σου επιτρεπει η ανθρωπινη κατασκευη σου.Και με βαση αυτη κανεις θεωριες απλα πως μπορει να ειναι το τελος της υπαρξης σου.Αλλα δεν μπορεις να ξερεις τη μετεπειτα μορφη σου παρα μονο αν μελετησεις την παρουσα υπαρξη σου,την υλη αποτην οποια εισαι φταγμενος ,τη δυναμικη που εχεις ως υπαρξη και ολες της επιδρασεις που δεχεται αυτη αλλα και δινει.Γενικοτερα χωρο στην επιστημη σαυτα τα θεματα.Εξηγει της χημικες αντιδρασεις που δινουν ''ζωη'' και πως λειτουργουν οταν παψει να υπαρχει ''ζωη''.

Δεν παυει να ισχυει το οτι ολα αυτα που σκεφτομαστε και η συγκεκριμενη απορια να ειναι μερος ενος οργανου που λεγεται εγκεφαλος και οταν παψει να λειτουργει ολα αυτα χανοντε διοτι περναμε σε αλλες διαστασεις.Επομενως τετοιου ειδους αποριες ειναι περισσοτερο για να ανακουφιστουμε εξασφαλιζοντας καποιες απαντησεις για να προχωρισουμε στη ζωη που αντιλαμβανομαστε.

Το υποσυνειδητο δεν μπορει να σταθει σαν ορολογια καπου που δεν μπορει να υπαρξει το συνειδητο.Και με αυτο εννοω οτι οταν εξεταζει κανεις το υποσεινηδητο το εξεταζει ολοκληρομενα και σε σχεση με το συνειδητο.Επομενως δεν εγγυαται απο μονο του οτι υπηρξε προηγουμενη μορφη υπαρξης αν δεν υπαρχει συνειδητο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...