Προς το περιεχόμενο

Εσεις τι πιστευετε ?

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λενε ότι αυτοι που ʽʼφευγουνʼʼ από αυτή τη ζωη λογικα δεν ʽʼχανονταιʼʼ στην ανυπαρξια αλλα αντιθετα καπου αλλου συνεχιζουν να ʽʼζουνʼʼ συνυπαρχοντας

μαλιστα με ολους τους δικους τους ανθρωπους οι οποιοι εχουν πεθανει και αυτοι.

Για αλλους μετα τον θανατο υπαρχει η απολυτη ανυπαρξια το απειρο κενο

και η απολυτη ληθη.

Επειδη καμμια από τις παραπανω αποψεις δεν μπορει να στηριχτει καπου με αποδειξεις είναι καθαρα μοναδικη αποψη και γνωμη για τον κάθε ανθρωπο.

Καλειστε λοιπον οσοι θελετε, να καταθεσετε το πιστευω σας.

Ισως αυτό το θεμα να είναι στα ορια ʽʼνα μπη να μην μπηʼʼ σε ένα μερος όπως το μπλα-μπλα.

Αν ξεφευγει λοιπον και δεν ʽʼκολλαειʼʼ μεσα εδώ ας σβηστει …δεν θα μου κακοφανη καθολου.:)

Δημοσ.

Γιατί να μην χωράει; Εδώ είμαστε για να ανταλάσσουμε απόψεις και να συζητάμε, μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον και ο ένας τον άλλον καλύτερα. blink.gif

Είναι και ωραίο θέμα. blink.gif

Δημοσ.
Θανασάκη,καλούνε τη κλάση μας;

Φιλε μου Μαριε :-D :-D και πολυ αργησες :-D σε περιμενα πρωτο η δευτερο !!!:-D :-D

Δημοσ.
πέρνα το κείμενο από κανα word να σου φτιαξει τα ορθογραφικά γιατί έχει τρανταχτά λάθη.

Ποια ειναι ? :( ενα δυο ισως....:)

Δημοσ.

Λενε ότι αυτοί που ʽʼφεύγουνʼʼ από αυτή τη ζωή,λογικά δεν ʽʼχάνονταιʼʼ στην ανυπαρξία,αλλά αντίθετα κάπου αλλού συνεχίζουν να ʽʼζουνʼʼ,συνυπάρχοντας μάλιστα με όλους τους δικούς τους ανθρώπους,οι οποίοι έχουν πεθάνει και αυτοί.

Για άλλους μετά τον θάνατο υπάρχει η απόλυτη ανυπαρξία,το άπειρο κενο και η απόλυτη λήθη.

Επειδή καμία από τις παραπάνω απόψεις δεν μπορεί να στηριχτεί κάπου με αποδείξεις,είναι καθαρά μοναδική άποψη και γνώμη για τον κάθε άνθρωπο.

Καλείστε λοιπόν όσοι θέλετε, να καταθέσετε το πιστεύω σας.

Δημοσ.

Επειδή καμία από τις παραπάνω απόψεις δεν μπορεί να στηριχτεί κάπου με αποδείξεις,είναι καθαρά μοναδική άποψη και γνώμη για τον κάθε άνθρωπο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως ισχύει η απλούστερη λύση.

Εσένα τι σου φάινεται απλούστερο ?

Δημοσ.
Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως ισχύει η απλούστερη λύση.

Εσένα τι σου φάινεται απλούστερο ?

Απλη και μη απλη λυση στο συγκεκριμενο θεμα δεν νομιζω να υπαρχει....τουλαχιστον δεν ξερω εγω καμμια.

Δημοσ.

Εγώ δεν πιστεύω κάτι συγκεκριμένο.Απλά ξέρω πως όταν ψοφήσω θέλω να πάω σε ένα μέρος με τα εξής χαρακτηριστικά :

1) θα είναι ένα εξωτικό..(σαν την Καραϊβική ένα πράμα)

2) οι πίτσες θα έχουν -100 θερμίδες και τα βλήτα 150000...

3) οι κάτοικοι δεν θα είναι άγγελοι χωρίς φύλο αλλά άτομα με την γνωστή ανατομία για την εποικοδομητική εκμετάλλευση του χρόνου...

4) θα τρέχω με 300 με τη μηχανή και δεν θα στουκάρω σε τοίχους αλλά σε πισίνες coca-colaς

5) θα έχει γραμμές dsl στα 9000 Terrabytes/μsec ώστε να επικοινωνώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα που θα βρίσκονται σε άλλες διαστάσεις... :-D

Δημοσ.

Ωραίος MsquitoPrincess. Μια χαρα θα ειμαστε αμα ειναι έτσι.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αποκλύετε να πηγαίνουμε κάπου με τους αγαπημένους μας... Το πιο πι8ανό είναι να μην πηγαίνουμε πουθενα. ΤHE END .

Αλλά από την άλλη (για να μην μας πιάσει και η τρέλα όταν φτάνει το τέλος μας) θα είναι πολύ ωραία να πιστεύουμε ότι πηγαίνουμε σε μία νέα ζωή, σε άλλη διάσταση, όπου θα έχουμε την ευκαιρία, να κάνουμε ότι δεν κάναμε σε αυτή την ζωή, που για διάφορους λόγους δεν προλάβαμε... Και με την σοφία που θα έχουμε ήδη απο πόσα χρόνια ζωής, να ζούμε όλοι χαρούμενη και ευτυχισμένη χωρίς άγχος, καυγάδες, στεναχώριες, πολέμους, εχθρότητες, κοινωνικούς ρατσισμούς...

Αλλά και πάλι πολλοί υποστηρίζουν ότι πριν απο αυτή την ζωή είχαμε και άλλη ζωη. Πιστεύω ότι και να ισχύει αυτό, δεν έχει καμιά αξία.

Εφόσον δεν θυμόμαστε τίποτα...

Γενικά αυτό δίνει ελπίδα, το να σκεφτεσε ότι υπάρχει και κάτι άλλο μετά, ότι και αν είναι αυτό. Ακόμα και γάτα να είμαι στην επόμενη ζωή μου, κάτι θα είναι και αυτό από το τίποτα.

Δημοσ.
Αλλά και πάλι πολλοί υποστηρίζουν ότι πριν απο αυτή την ζωή είχαμε και άλλη ζωη. Πιστεύω ότι και να ισχύει αυτό' date=' δεν έχει καμιά αξία.

Εφόσον δεν θυμόμαστε τίποτα...[/quote']

Δεν θυμάται το συνειδητό μέρος του εαυτού μας, μπορεί να θυμάται το ασυνείδητο όμως. blink.gif

Όσο για το αν έχει αξία ή όχι το να συνέβαινε κάτι τέτοιο, νομίζω πως έχει αν θεωρήσουμε πως η ψυχή είναι αθάνατη και ο σκοπός της στη γη είναι να εξελιχθεί και να βελτιωθεί μέσα από τις εμπειρίες που ζούμε όταν αυτή βρίσκεται μέσα σε ένα σώμα.

Κάπου προς σε αυτήν την θεωρία τέινω να βρίσκομαι... blink.gif

Την αλήθεια φυσικά κανείς μας δεν την ξέρει και μπορεί ακόμα και αυτό να είναι μια ακόμη αερολογία που είναι ωραία να πιστεύουμε.

Δεν έχει και τόση σημασία όμως, θαρρώ, αρκεί να βρίσκουμε το παραμύθι που μας κάνει να έχουμε την ισορροπία που χρειαζόμαστε σε αυτήν τη ζωή για να είμαστε καλά. blink.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...