bend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Έχει εγκαταστήσει κανείς το MythTv σε ubuntu 6 να δώσει κανένα how to γιατι έχω φάει ολο το μεσημέρι προσπαθόντας να το εγκαταστίσω και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Edit:Καθώς ψάχνω για το MythTv έπεσε το μάτι στο forum του ubuntu σε κάποιοα εύκολα howto για XGL. Το αναφέρω γιατι ψαχνoντας για το myth εδω έπεσα σε ένα ανάλογο thread και είδα ότι υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Λοιπόν τα έχω κάνει σκ***. Δεν ξέρω τι κωδικό έβαλά στο mysql και δεν μπορώ να ρυθμίσω το database του myth. Κάνω remove to mysql και μου βγάζει παράπονα για τη database του mythtv. To ξαναεγκαθιστώ αλλά δεν δέχεται το default password. Πως σκ*** να το βγάλω και να μην αφήσει τιποτα traces ωστε να το εγκαταστήσω πάλι και να βάλω το default password. Έχω φάει κάνα δύορο να ψάνω στο ubuntu forum. Θα είχα ήδη στήσει το σύστημα απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Κατάφερες τελικά να εγκαταστήσεις το mythtv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 κ εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με την βάση δεδομένων κ το παράτησα... πρόσεξε: mythtv και xgl δε συνεργάζονται!!! ψάξε παλιότερα πόστ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.