Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να βλέπω πόσο χρόνο έχω ακόμα;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια σύνδεση από την TIM η οποία έχει 3 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας. Πως μπορώ να βλέπω πόσο χρόνο έχω ακόμα δωρεάν ώστε να μην ξεφεύγω;

Δημοσ.
e mesa apo to kinito des poses ores exeis ekserxomenon kliseon.

Kai an to kinito to exei 3 xronia ?! :P

H lisi einai opws eipe k o giorgos th. apla kathe mina tha midenizeis tis eiserxomenes k ekserxomenes kliseis ;)

Δημοσ.

Με τα "ψιλά γράμματα" (ελάχιστη χρέωση τόσα sec κλπ.) αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές.

H Voda ενημερώνει για το υπόλοιπο μ' ένα (δωρεάν) sms. Είναι δυνατόν να μην έχει κάτι αντίστοιχο η TIM;

Δημοσ.

Για τα καρτοκινητά στέλνεις κενό μήνυμα στο 1269 και σου εμφανίζει το υπόλοιπο ενώ

για σύνδεση παίρνεις τηλέφωνο χωρίς χρέωση στο 1260 και μετά πατάς 8 αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Εγώ κάθε αρχή του μήνα μηδενίζω τη διάρκεια των εξερχομένων μόνο κλήσεων (γιατί αυτές μας ενδιαφέρουν) και έτσι βλέπω πόσες ώρες έχω μιλήσει. Το 1269 και το 1260 είναι υπηρεσίες της Vodafone αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά μετά τα 30sec η κλήση χρεώνεται ανά sec.Μέχρι τα 30 πάει κάπως διπλάσια ή παραπάνω η χρέωση στα sec.

Δημοσ.

αρχικα εχω να πω οτι το 1269 ειναι στην καρτοκινητη της τιμ ο εναπομειναντας χρονος ομιλιας και το 1260 ειναι το κεντρο εξυπηρετησης πελατων[χωρις χρεωση].μπορεις να δεις το υπολοιπο του χρονου ομιλιας σου παιρνωντας τηλ το κεντρο εξυπηρετησης πελατων.αναλογα με τον φορτο,ειτε μπορει να στο πουν εκεινη τη στιγμη ειτε να σου στειλουν ενα μηνυμα στο κινητο αργοτερα

Δημοσ.

μιας και ποιασαμε τετοια κουβεντα μπορει καποιος να με πει τι νουμερακι περνω για να ενημερωθω για τον χρονο μου εγω που εχω συνδεση βονταφ[μιλατε σας ακουμε...;-) ]?

και αν ξερει κανεις αν γινετε το ιδιο πραγμα και με κοσμοτε θα με ενδιεφερε να μαθω.

Δημοσ.
μιας και ποιασαμε τετοια κουβεντα μπορει καποιος να με πει τι νουμερακι περνω για να ενημερωθω για τον χρονο μου εγω που εχω συνδεση βονταφ[μιλατε σας ακουμε...;-) ]?

και αν ξερει κανεις αν γινετε το ιδιο πραγμα και με κοσμοτε θα με ενδιεφερε να μαθω.

Για Vodafone:

• Με κενό μήνυμα στο 1284' date=' σου έρχεται SMS με το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας
    [*']Με κενό μήνυμα στο 1289, σου έρχεται SMS με το ποσό που έχεις χρεωθεί, μετά την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού

Η διαδικασία είναι χωρίς χρέωση και στις δύο περιπτώσεις, εκτός άν κάνουν λάθος που δεν με χρεώνουν και μούρθει κάποια στιγμή, καμμιά αναδρομική κεραμίδα :P

Δεν θυμάμαι δυστυχώς με ποιό τρόπο ορίζεις να μεταφέρεται στον επόμενο μήνα το τυχόν υπόλοιπο δωρεάν χρόνου, πάει κάμποσος καιρός. Πιθανόν με κλήση στο 1330, ας βοηθήσει κάποιος που θυμάται καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...