Dreamstorm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Ας πω και εγώ την γνώμη μου, ξεκινώντας από τα - 1) Η επανάληψη των θεμάτων. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με αυτό το θέμα. Σαν λύση , θα μπορούσε κάποιος/οι που παρακολουθεί τακτικά το site, να φτιάξει ένα faq sticky. Άνετα στο divx forum θα μπορούσαν να μπουν πχ: α. "Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τους υπότιτλους" β. " Virtualdub και οι λειτουργίες του , avi split , avi join κτλ" γ. " Τι codecs χρειάζεστε..." Γενικά, νομίζω ότι πρέπει να φτιαχτούν σε κάθε forum sticky threads με τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις. Αλλά το θέμα είναι με αυτό θα γίνει δουλειά ή απλά θα αγνοηθούν και θα έχουμε τα ίδια; 2) Πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται η δουλειά των μελών , όχι από mods/admin, αλλά από τα ίδια τα μέλη. Κάθεται το παλικάρι, χωρίς κανένα όφελος και με όρεξη να μεταδώσει αυτό που ξέρει και το thread πάει πάτο από τις απαντήσεις , που μπορεί να είναι και εντελώς άκυρες. Mercy παίδες, αυτός που γράφει το κάνει επειδή του αρέσει και θέλει να βοηθήσει, αν δεν έχετε να πείτε κάτι σωστό , απλά μην γράψετε. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα thread του jaco για το defragment , με πράγματα που ούτε τα είχα φανταστεί, στο οποίο έγινε ένα μικρό μπάχαλο. 3) Τα κάθε λογής γιωτόμπαλα που σκάνε κατά καιρούς. Αναπόφευκτο μάλλον, σπάει και η μονοτονία. 4) greeklish και search αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Στα + τώρα: Είναι πάρα πολλά ,θα αναφέρω μόνο ένα , το κυριότερο ίσως.Η γνώση που έχει μαζευτεί. Σχεδόν σε κάθε μου απορία έχω βρει λύση, είτε με search είτε με thread, όπως πιστεύω αυτό έχει συμβεί σε όλους. Α και ένα τελευταίο . Το forum δεν παραμένει στάσιμο, μέρα με τη μέρα ανανεώνεται, καινούριες ιδέες, νέα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι στο background κρύβονται άτομα με όρεξη για δουλειά που δεν θα αφήσουν ίσως ποτέ την κοινότητα να παρακμάσει.
madsc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Κάθε 200 post θα αναλαμβάνει ένας moderator να φτιάξει μια περίληψη 10 γραμμών με τα βασικά σημεία. Λίγη τσίπα δεν έχετε, να αναλάβετε σχετική πρωτοβουλία; Χε χε με μεγάλη πιθανότητα διαστρέβλωσης του λόγου, του νοήματος των γραφομένων, λογοκρισία κατά μερικούς κτλ κτλ κτλ Φαντάσου τι πανηγύρια θα γίνουν μετά στο μπλα μπλα για το "εγώ έγραψα αυτό κ εκείνος ο mod -που δεν με πάει- δεν το έβαλε στην περίληψη ή/και αλλίως το έγραψα, αλλιώς το πέρασε ... κτλ κτλ" Πολύ κακό για το τίποτα. p.s. χώρια που θα δουλεύουμε κ υπερωρίες για να γίνει αυτό. /sc
blueviper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Χε χε με μεγάλη πιθανότητα διαστρέβλωσης του λόγου' date=' του νοήματος των γραφομένων, λογοκρισία κατά μερικούς κτλ κτλ κτλΦαντάσου τι πανηγύρια θα γίνουν μετά στο μπλα μπλα για το "εγώ έγραψα αυτό κ εκείνος ο mod -που δεν με πάει- δεν το έβαλε στην περίληψη ή/και αλλίως το έγραψα, αλλιώς το πέρασε ... κτλ κτλ"[/quote'] Μα γιατί το λες αυτό! Εγώ βλέπω παντού καλή προαίρεση όσον αφορά το moderating, αγάπη, κατανόηση, θετική προδιάθεση, συμπάθεια κοκ. Μάλλον σκοντάφτει το ζήτημα στην πασίδηλη ραθυμία των mods, που δε φροντίζουν να συμπτύξουν 2000 γραμμές κειμένου σε 10...σιγά το πράγμα! Για να επανέλθω και στο θέμα...ένα από τα πλέον αρνητικά φαινόμενα του Insomnia είναι η απρονοησία στην αποδοτικότερη κι ορθότερη κατανομή βαρδιών στους φύλακες/υπηρέτες των μελών (aka mods). Έχω παρατηρήσει ένα κενό διάστημα ανάμεσα στις 4-6 το πρωί συνήθως, με αποτέλεσμα να εκτίθεμαι σε πλήθος τραμπούκων, εγκάθετων, επίβουλων κι άλογων συντηρητικών, φασιστοειδών κι αντιφρονούντων. Παλεύω με το οργανωμένο κοντόφθαλμο έγκλημα ολομόναχος, αντί να έχω στο πλευρό μου τις υγιείς δυνάμεις του forum. Ανθίσταμαι σθεναρά, αλλά και πάλι θεωρώ απαράδεκτο να γνωρίζω πως κινούμαι στις ψηφιακές ατραπούς απροστάτευτος...θα μας την πέσει κανένας βιαστής στο τέλος! j/k
blueviper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Xoxoxo...να 'σαι καλά! Καμιά κόκκινη περισσεύει; Ελέω οπαδικών προτιμήσεων... Θα ταιριάζει και με το εσώρουχο!
theomen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Για να επανέλθω και στο θέμα...ένα από τα πλέον αρνητικά φαινόμενα του Insomnia είναι η απρονοησία στην αποδοτικότερη κι ορθότερη κατανομή βαρδιών στους φύλακες/υπηρέτες των μελών (aka mods). Έχω παρατηρήσει ένα κενό διάστημα ανάμεσα στις 4-6 το πρωί συνήθως' date=' με αποτέλεσμα να εκτίθεμαι σε πλήθος τραμπούκων, εγκάθετων, επίβουλων κι άλογων συντηρητικών, φασιστοειδών κι αντιφρονούντων. Παλεύω με το οργανωμένο κοντόφθαλμο έγκλημα ολομόναχος, αντί να έχω στο πλευρό μου τις υγιείς δυνάμεις του forum. Ανθίσταμαι σθεναρά, αλλά και πάλι θεωρώ απαράδεκτο να γνωρίζω πως κινούμαι στις ψηφιακές ατραπούς απροστάτευτος...θα μας την πέσει κανένας βιαστής στο τέλος! j/k[/quote'] ναι για αυτό και εγώ επέλεγα εκείνη την ώρα πολλές φορές για να δράσω ανενόχλητος όλοι κοιμούνται χαχα
Arxon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 + οι διαφορες πληροφοριες που μπορεις να διαβασεις + απαντησεις σε προβληματα που εχεις + καλα οργανωμενο forum - οι διαφοροι που μπαινουν μεσα στα topics και αρχιζουν και λενε το μακρυ και το κοντο τους κανοντας ενα topic να φαει λουκετο - οι αλλοι διαφοροι που μπαινουν να διαβασουν κατι που δεν τους ενδιαφερει και αρχιζουν να δημιουργουν αντιπαραθεσεις ετσι για να το κανουν.
insomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ας βάλω ακόμα ενα μείον. Με έχει ξενερώσει απίστευτα λοτι πια οι αγγελείες δεν είναι δημόσιο παζάρι, κατανοώ το λόγο μεταμόρφωσης τους στην παρούσα κατάσταση, αλλά δε μου αρέσει...
marios1957 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Α,ρε H9k,τι μας έκανες με τις "Αγγελίες"...
Highlander Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Α,ρε H9k,τι μας έκανες με τις "Αγγελίες"... Από αυτό, προτιμώ την υπογραφή σου ! (Ίσως να την υιοθετήσω κάποια στιγμή )
geoastrix Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ολα είναι τέλεια εκτος απο ΕΜΕΝΑ ....ΠΕΤΕΞΤΕ ΜΕ ΕΞΩ ΤΩΡΑ (εεε...να λεμε και καμια μ@λ@κι@ που και που έτσι)
SCidER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 vasika tha eprepe na iparxei i dinatotita na bori o xristis na parakoluthi ta post tou pos pane kai oxi na psaxnei sinexeia na dei an apadise kanenas.. enoo oti an ipirxe mia apadisi se kapio post tu xristi na tu erxete mia idopoiisi i na iparxi sto profil tou katigoria me ola ta post tu mazemena kai me endiksi dipla tous an exun apadisi...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μπορείς αυτό να το κάνεις, αν στον "Πίνακα Ελέγχου", στο Section "Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα" του έχεις ορίσει το "Άμεση Ή καθημερινή ειδοποίηση μέσω email"
ga25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Alo pou me enoxlei einai oti kapoioi mods (den leme onomata ) kanoune edit ta original posts kapoiown users pou etuxe na einai sticky kai ta fernoune sta dika tous metra .(stin teliki as min kanane to post sticky kai as dimiourgousane ena diko tous ) (min mas fane kai tin doksa ! ) Λοιπόν χωρίς να είμαι mod σε κανένα Forum αλλά απλός χρήστης τους θέλω να διευκρινίσω μερικά πράγματα. Θεωρώ ότι οι mods και oi super mods δικαίως επεμβένουν σε sticky μηνύματα, τίτλους κτλ για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα αλλά και την λειτουργία του Insomnia. Πάρα πολλοί από εδώ μέσα εκμεταλευόμενοι την ανωνυμία τους ρίχνουν κατά καιρούς απίστευτη λάσπη, ή βρίζουν άλλους χρήστες. Πολύ συχνό παράδειγμα ... " Απατεώνας η εταιρία GA25 A.E." Ξέρετε άραγε τι σημαίνει αυτό... Εγώ που έχω την εταιρία κάνω μια αγωγή στο Insomnia γιατί λασπώνουν κάποιοι το όνομα μου και αμα λάχει του ζητάω και διαφυγώντα κέρδη γιατί χάνω δουλειά. Λόγω ανωνυμίας η αγωγή δεν προωθείτε στον δημιουργό του Post και βεβαίως την πληρώνει το Insomnia. Αν δεν θέλουμε να συμβαίνει αυτό λοιπόν θα πρέπει σε όλα αυτά τα μηνυματάκια που δημιουργούν πρόβλημα και που όλοι το ξέρουμε πριν τα γράψουμε, να δίνουμε με κάποιο τρόπο τα προσωπικά μας στοιχεία έτσι ώστε σε περίπτωση προβλήματος να αναλαβουμε και τις ευθύνες για αυτά που γράφουμε. Και για να δούμε και αν ισχύει αυτό που λέω ή όχι θα ήθελα η mods ή ο admin να μας ενημερώσουν πόσες φορές στο παρελθόν έχει δεχθεί εξώδικα, και λοιπά μηνύματα που κατηγορούν το Insomnia για παραπλάνηση, εξυβριση κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.