Προς το περιεχόμενο

Τα + και τα - του insomnia

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λογικό επακόλουθο είναι αυτό.

Τί προτείνεις για αυτή την κατάσταση;

/sc

Δημοσ.
Τί προτείνεις για αυτή την κατάσταση;

Κάθε 200 post θα αναλαμβάνει ένας moderator να φτιάξει μια περίληψη 10 γραμμών με τα βασικά σημεία. Λίγη τσίπα δεν έχετε, να αναλάβετε σχετική πρωτοβουλία; :mrgreen:

Δημοσ.

OK loipon... ksekiname.

+++++++++++++

* Ο αριθμος των μελων του. == Αμεση απαντηση σε καποια ερωτηση και πιθανοτα σωστη.

* Η ποικιλια των θεματων. Εννοω οτι μου αρεσει που δεν ειναι κολημενο στα τεχνικα θεματα, αλλα μπορει καποιος να συζητησει για σχεδον οτιδηποτε.

----------------------

* Η υπερβολικη και μερικες φορες ακομψη επεμβαση των mods.

* Η απαγορευση των greeklish στο μπλα-μπλα. Πραγματικα δεν καταλαβαινω το γιατι....

Δημοσ.

Είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα για τις υπογραφές -- και είχαν προειδοποιηθεί τα μέλη ότι από 1η Ιουλίου θα διαγράφονται οι αντικανονικές υπογραφές.

Δημοσ.

Έχει κάποιο δίκιο ο Pablo_Hasan. Θα μπορούσε να σταλεί μαζικό μήνυμα προς όλα τα μέλη με λινκ προς τους νέους κανόνες. (Γίνεται αυτό με το λογισμικό του φόρουμ; Φαντάζομαι ότι θα γίνεται...)

Δημοσ.

+ Οτι πρόκειτε για μια μεγάλη online κοινότητα και κάποιος μπορεί να βρει βοήθεια σχεδόν σε οτι θέμα επιθυμεί

+ Οργανωμένες κατηγορίες θεμάτων

+ Κατά την προσωπική μου άποψη σωστός και δίκαιος συντονισμός από τους moderators

- Η Κεντρική σελίδα. Χρειάζεται αλλαγή με ένα πιο κομψό, όμορφο και λειτουργικό portal με καλύτερη συνεργασία με vbulletin. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο καιρό οι ειδήσεις είναι κυρίως οικονομικής φύσεως κάτι που δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον να διαβάσω.

- Επισημάνω κι εγώ το πρόβλημα με το search

- Πολλαπλή παράθεση, υπάρχει έτοιμο script που κάνει αυτή την δουλειά.

- Να μπουν περισσότερα smilies.

- Mερικές φορές όταν κάνω post μέσα από κανονικό reply οδηγεί σε 404 error

Δημοσ.
Eνα μεγαλο συν στον luci' date=' που

παροτι εγινε mod, συνεχιζει ακαθεκτος

να λαμβανει μερος στις συζητησεις. :D[/quote']

Και ένα μεγάλο συν σε όσους μου απαντάνε ακόμα ;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...