nikosdimos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εμένα κάτι που με "ενοχλεί" είναι τα threads που έχουν 1000, 2000, ... μηνύματα όπως π.χ. το "Οδηγός αγορών μέσω E-bay" γιατι όταν ξεκινάω να διαβάσω κάτι τέτοιο πολλές φορές κουράζεσαι.
madsc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Λογικό επακόλουθο είναι αυτό. Τί προτείνεις για αυτή την κατάσταση; /sc
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τί προτείνεις για αυτή την κατάσταση; Κάθε 200 post θα αναλαμβάνει ένας moderator να φτιάξει μια περίληψη 10 γραμμών με τα βασικά σημεία. Λίγη τσίπα δεν έχετε, να αναλάβετε σχετική πρωτοβουλία;
bchris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 OK loipon... ksekiname. +++++++++++++ * Ο αριθμος των μελων του. == Αμεση απαντηση σε καποια ερωτηση και πιθανοτα σωστη. * Η ποικιλια των θεματων. Εννοω οτι μου αρεσει που δεν ειναι κολημενο στα τεχνικα θεματα, αλλα μπορει καποιος να συζητησει για σχεδον οτιδηποτε. ---------------------- * Η υπερβολικη και μερικες φορες ακομψη επεμβαση των mods. * Η απαγορευση των greeklish στο μπλα-μπλα. Πραγματικα δεν καταλαβαινω το γιατι....
polidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 * Η απαγορευση των greeklish στο μπλα-μπλα. Πραγματικα δεν καταλαβαινω το γιατι.... XAXAXAXA!!!!!! Ksinese mou fenete!!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 allo ena meion, o akompsos tropos pou ginontai edit oi upografes apo tous mods, mporeite na stelnete ena pm prin...
Eusebius Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα για τις υπογραφές -- και είχαν προειδοποιηθεί τα μέλη ότι από 1η Ιουλίου θα διαγράφονται οι αντικανονικές υπογραφές.
giorgos th. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 akrivos.gia skepsou o kathe mod na prepei na steilei ksero go 2000 pms...
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ah, akribws osh wra 8a xreiastei an prepei na tis diagrapsei
Eusebius Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Έχει κάποιο δίκιο ο Pablo_Hasan. Θα μπορούσε να σταλεί μαζικό μήνυμα προς όλα τα μέλη με λινκ προς τους νέους κανόνες. (Γίνεται αυτό με το λογισμικό του φόρουμ; Φαντάζομαι ότι θα γίνεται...)
giorgos th. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ap`tin mia meria nai den diafono eks`oloklirou.alla gia na egine opos egine paei na pei pos isos na itan o pio ofelimos kai grigoros tropos.as apantisei kapoios armodioteros kalitera.
theobabis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Eνα μεγαλο συν στον luci, που παροτι εγινε mod, συνεχιζει ακαθεκτος να λαμβανει μερος στις συζητησεις.
panraf Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 + Οτι πρόκειτε για μια μεγάλη online κοινότητα και κάποιος μπορεί να βρει βοήθεια σχεδόν σε οτι θέμα επιθυμεί + Οργανωμένες κατηγορίες θεμάτων + Κατά την προσωπική μου άποψη σωστός και δίκαιος συντονισμός από τους moderators - Η Κεντρική σελίδα. Χρειάζεται αλλαγή με ένα πιο κομψό, όμορφο και λειτουργικό portal με καλύτερη συνεργασία με vbulletin. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο καιρό οι ειδήσεις είναι κυρίως οικονομικής φύσεως κάτι που δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον να διαβάσω. - Επισημάνω κι εγώ το πρόβλημα με το search - Πολλαπλή παράθεση, υπάρχει έτοιμο script που κάνει αυτή την δουλειά. - Να μπουν περισσότερα smilies. - Mερικές φορές όταν κάνω post μέσα από κανονικό reply οδηγεί σε 404 error
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Eνα μεγαλο συν στον luci' date=' πουπαροτι εγινε mod, συνεχιζει ακαθεκτος να λαμβανει μερος στις συζητησεις. [/quote'] Και ένα μεγάλο συν σε όσους μου απαντάνε ακόμα ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.