blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Σημαντικό μειονέκτημα [/b']όμως θεωρώ το ότι δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση με λέξεις που αποτελούνται από τρία Αν μιλάμε για όρους με τρία γράμματα, όπως mp3, jpg, dvd κοκ μπορείς να παρακάμψεις αυτή τη συνειδητή "αδυναμία", προσθέτοντας έναν αστερίσκο στο τέλος της λέξης (πχ mp3*). Κι αυτός ο τρόπος φυσικά έχει τις αδυναμίες του, αλλά από το τίποτα...
Cristina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Όπως επίσης υπάρχει και μια, κάπως, μπακαλίστικη λύση. Του Mr. Google. Ένα παράδειγμα: Γράφουμε στο searchbox: site:insomnia.gr mp3 Θα πάρουμε αυτά τα αποτελέσματα. Κάποιες φορές βοηθάει.
Costinio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά πιστεύω ότι η δυνατότητα διαγραφής των posts μας (από εμάς, όχι από τους mods) είναι σημαντική έλλειψη. ειδικά σε περιπτώσεις double posts.
Eusebius Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Άλλα δύο που δεν μου αρέσουν: Καμιά φορά κλειδώνονται ολόκληρα θρεντ αντί να διαγράφονται τα προβληματικά μηνύματα. Έτσι μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι και δεν συνετίζονται εκείνοι που κάνουν τα προβληματικά ποστ. Σε μερικά φόρουμ, π.χ. Μουσική, τα stickies (Υπομνήματα) είναι τόσο πολλά που για να δεις το πρώτο απλό μήνυμα χωρίς να σκρολάρεις χρειάζεσαι κατακόρυφη ανάλυση τουλάχιστον 1200.
Members gsarig Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Members Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 blueviper, γιατί λες ότι είναι "συνειδητή" η αδυναμία αναζήτησης λέξεων με τρία γράμματα; Πάντως αυτό με τον αστερίσκο δεν το ήξερα, ευχαριστώ Christina, αυτό που λες με το google το κάνω κι εγώ, αλλά όπως λες κι εσύ, είναι κάπως "μπακαλίστικο"
m00nlight Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Προσωπικά το insomnia μ εχει βοηθησει απειρες φορες, γρηγορα κι ευκολα. Ολα μ αρεσουν. Μοναδικα μελανα σημεια, οι κολλημενοι χρηστες που βγαζουν εδω το κομπλεξ τους σε τσακωμους και η ανορθογραφια που χαρακτηριζει το 70% των μελων και μερικες φορες μοιαζει με blanco σε πρωτοτυπο πινακα του Da Vinci. Κατα τ αλλα εαν δεν υπηρχε το φορουμ, πολλα πραγματα θα ηταν πολυ πιο δυσκολα, οπως το να παρεις ενα η/υ ή μια συσκευη χωρις να σε κλεψουν...
nontasg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 και η ανορθογραφια που χαρακτηριζει το 70% των μελων και μερικες φορες μοιαζει με blanco σε πρωτοτυπο πινακα του Da Vinci. Στην ανορθογραφία περιλαμβάνονται και σημεία στίξης ξέρεις....Φιλικά έτσι,no offense....:oops: :oops: Και γενικά ρε παιδιά μην κατακρίνουμε πια τόσο πολύ την ορθογραφία...Εντάξει και μένα μου αρέσει να βλέπω ορθογραφημένο κείμενο,αλλά μην βιαζόμαστε να κατακρίνουμε αμέσως τον καθένα για να μην κριθούμε κιόλας..... Edit:apoikos ποιός μίλησε για τόνους???Τις αποστρόφους που λείπουν δεν τις βλέπετε??Ή μήπως ούτε η απόστροφος είναι σημείο στίξης???Γι'αυτές λέω...Γενικά το post πάσχει γραμματικώς,οπότε ανήκει στην ίδια κατηγορία ανορθογραφίας.Και δεν θα έλεγα τίποτα,απλά μου τη σπάει να τη λέμε στον άλλον,όταν και οι ίδιοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα.Αυτά...
polidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Στην ανορθογραφία περιλαμβάνονται και σημεία στίξης ξέρεις.... XAXAXA!!!! Poli kalooooooooooo Ton elioses ton anthropo tora.
apoikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μια χαρά έχει σημεία στίξης το post :-P. Btw, οι τόνοι δεν είναι σημεία στίξης :-P
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 blueviper, γιατί λες ότι είναι "συνειδητή" η αδυναμία αναζήτησης λέξεων με τρία γράμματα; Πάντως αυτό με τον αστερίσκο δεν το ήξερα, ευχαριστώ Έχω την αίσθηση πως είχα διαβάσει μια σχετική εξήγηση παλαιότερα, αλλά όπως και να έχει εικάζω πως γίνεται για να μην καταπονείται πολύ ο server...
admin.iekep Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ρε παιδιά απο τήν στιγμή που δέν απαγορέυουν οι κανόνες το πώς θα γράψει ο καθένας μας αν θα γράψει με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ή αν θα γράψει με GREEKLISH μήν το συνεχίζετε όπως είπαν κάποιοι το θέμα εδώ είναι πείτε τα (+) και τα (-) του INSOMNIA οχι το πώς γράφει ο καθένας μας. Για όσους δέν μπορούν να γράφουν σωστά ελληνικά οπώς εγώ υπαρχεί και το WORD που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να γράψεις το κείμενο σου εδώ. Οπότε για να τελειώνουμε λέτε σαν μειονέκτημα του INSOMNIA οτι επιτρέπει τα GREEKLISH αντί για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. άλλο θετικό ή αρνητικό.?
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 basika sta plin tou insomnia einai h elleipsh emotions, balte kana parapanw, tosa uparxoun ...
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 twra mhn me anagkaseis na kanw import gnwsto emotion apo gnwsto forum...:twisted:
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ok σκάω ;p Απλά φοβάμαι μη το σκίσουμε σταδιακά με τα emoticons. Dunno, εγώ γενικά δεν τα χρησιμοποιώ, οπότε ας μιλήσει και κανένας άλλος που ενδέχεται να του λείπουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.