_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ..το μεγαλύτερο προτέρημα του insomnia είναι ότι έχει μαζέψει πολλούς αξιόλογους χρήστες.. Σε ευχαριστώ πολύ.Επιτέλους η δικαίωση!
Eusebius Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Τί δεν μου αρέσει (τα -) Τα γρεεκλιση (τα περισσότερα τα προσπερνάω). Δεν είμαστε στα 1980. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια. Το ότι θέλει πεντακόσια κλικ να βάλεις κάποιον στη λίστα αποκλεισμένων Το ότι δείχνεται ανοχή σε αυτούς που κάνουν 5.000 ποστ τον χρόνο (τα μισά εκ των οποίων είναι bump σε δικά τους ποστ) Το ότι καμιά φορά δείχνεται ανοχή σε προσβλητικά/ρατσιστικά/μισαλλόδοξα ποστ (ίσως και να ξεφεύγουν από το ραντάρ των mods) Η γραμματοσειρά στα φόρουμ. Θα την προτιμούσα τόση. Τα απανωτά θρεντ του τύπου: ποιο είναι το καλύτερο αντι-ιικό; Τί μου αρέσει (τα +) Το ότι μαζεύεται κόσμος που ξέρει και που βοηθάει Το ότι βρίσκω λύσεις με την αναζήτηση (έστω και με τον τρόπο που λέει ο konnak: ελληνικήλέξη OR ελληνικηλεξηατονη OR englishterm OR γρεεκλιση1 OR γρεεκλιση2 και πάει λέγοντας). Το άβαταρ του konnak Η υπογραφή του LL_NEO
Cromb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Η γραμματοσειρά στα φόρουμ. Θα την προτιμούσα τόση. Αν ήταν τόση θα παθαίναμε αγκύλωση στο δάχτυλο από το scrolling στα πόστ του blueviper.
mxpert Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 τα greeklish όντως έχουν καταντήσει πολύ κουραστικά.... ούτε να ψάξεις μπορείς ούτε να διαβάσεις εύκολα, ούτε να καταλάβεις ορισμένες (λίγες) φορές ! συμφωνώ πως το 90% των χρηστών δεν έχουν δικαιολογία ! ...όλοι θα έπρεπε να ζοριστούν λιγάκι παραπάνω ! στα πολύ θετικά του forum η πολύ ουσιαστική βοήθεια και ανταπόκριση απο τον κύριο όγκο των χρηστών !
blueviper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Αν ήταν τόση θα παθαίναμε αγκύλωση στο δάχτυλο από το scrolling στα πόστ του blueviper. Αγκύλωση δεν ξέρω, αλλά καμιά τενοντίτιδα/τενοντοπάθεια δεν την αποκλείω! Από την άλλη σκέφτομαι πως, αν είναι μικρότερα, θα πέσω στην κατηγορία 3 των μείων του Eusebius κι εγώ θέλω να φτάσω τα 5000 με ιδρώτα, κόπο κι αγώνα. Θέλω να τ' αξίζω!!!
DarkKnight Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εμένα μου τη σπάει που υπάρχουν πάρα πολλά άτομα εδω μέσα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κ κάθονται κ ειρωνεύονται κάθε ερώτηση του κάθε μέλους του Insomnia (ειδικά όταν είναι νέο μέλος), ο σκοπός μας εδώ μέσα είναι να μοιραζόμαστε γνώσεις κ όσες φορές χρειάζετε να γίνεται κ χαβαλές.
dim_b Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Τα γρεεκλιση (τα περισσότερα τα προσπερνάω). Δεν είμαστε στα 1980. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια. Κι όμως υπάρχουν. Στο PSP όχι μόνο δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά, αλλά δεν εμφανίζει τους μισούς Ελληνικούς χαρακτήρες στην σελίδα. Προτείνω λοιπόν στον HAL να απαγορεύσει τα Ελληνικά και να περιορίσει κάπως το φάρδος της σελίδας γιατί εγώ γουστάρω να μπαίνω στο insomnia από το PSP μου.
theoritikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εμένα με ενοχλούν τρια πράματα: 1) Οι τσακωμοί που γίνονται για χαζούς λόγους 2)Χρήστες που μέσα σε μια μέρα κάνουν 100-200 χαζά ποστ, λες και θα κερδίσουν τίποτα αμα γράφουν συνέχεια 3) ποστ στο μπλαμπλά που ξεφεύγουν απο το κουτσομπολιό, υπαρξιακά, κραξίματα κλπ, καταλίγουν να γίνονται χάλια και οι χρήστες να φεύγουν απο το forum. Ελπίζω πως δεν πέσετε να με φάτε...
Cromb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Άντε ρε Hal9000, σε έπιασαν οι τσιγκουνιές! Βάλε το script για το μετατροπέα από greeklish σε ελληνικά πάνω στο πεδίο της απάντησης. Για να τελειώνουμε μια και καλή με το θέμα greeklish στο insomnia. Άμα θες να τσοντάρουμε και εμείς κάτι!
MariaTs. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Гуатевер... ՉՊժէքգեփյՔՒ Καμιά μεταφρασούλα παίζει; Για την δεύτερη λέξη... Την πρώτη μου την μετέφρασε η 'Ψαροβαβέλ': whatever!
Xvipes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εμένα με ενοχλούν τρια πράματα:2)Χρήστες που μέσα σε μια μέρα κάνουν 100-200 χαζά ποστ' date=' λες και θα κερδίσουν τίποτα αμα γράφουν συνέχεια [/quote'] και κατά το 90% των περιπτώσεων είναι χρήστες που μετά θα φύγουν απο το φόρουμ.μπαίνουν γεμίζουν με μαλακίες το insomnia και σε 1-2 εβδομάδες τσουυππ άφαντοι... τι καταλαβαίνουν δεν ξέρω... ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ RESPECT.....
theoritikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 και κατά το 90% των περιπτώσεων είναι χρήστες που μετά θα φύγουν απο το φόρουμ.μπαίνουν γεμίζουν με μαλακίες το insomnia και σε 1-2 εβδομάδες τσουυππ άφαντοι... τι καταλαβαίνουν δεν ξέρω... ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ RESPECT..... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ! Μπαίνουν, γράφουν τις μπούρδες τους, τα κάνουν μπάχαλο, και μετά μην είδατε τον Παναή.
pigeon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 σχετικα με τα greeklish: Εφαγα διαγραφή μυνηματος την 1η μερα εφαρμογής του συστήματος στο μπλαμπλα , χωρις να προλάβω να δω καν τον κανόνα (μπηκα μέσω "νεων μυνημάτων", δεν υπήρχε ανακοίνωση) . Οταν διαμαρτυρήθηκα οτι μπορούσε να γίνει συσταση και ΟΧΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ για να το διορθώσω (δεν το αρνήθηκα το λαθος , πλεον δεν θυμομουν φυσικά τι εργαψα ακριβως!) , εφαγα κι ενα περιποιημένο ban, με πρόσχημα τους κανόνες! Το ωραιο λοιπον ειναι οτι 3-4 μηνες μετα, βλέπω ακόμα την ιδια κουβέντα να παει και να έρχεται, και μαλιστα ενα σωρο προειδοποιήσεις πριν απο διαγραφές κτλ. Και ρωτω: Το δικό μου το ban αραγε εσωσε τον κόσμο ή καποιον γαργάλαγε η άποψή μου για τα παρόντα ή τα προηγούμενα θέματα; ε; Σορι κιολας αν ενοχλήσω κάποιους , αλλα οταν ζητούνται τα + και -, κατι πρεπει να γράψεις που να εχει νόημα, τα τριαλαρί-τριαλαρό ειναι αχρηστα ετσι; Στα θετικά λοιπον: + πολυς κόσμος και κάποιοι αξιόλογοι χρήστες, αν ψάξεις.... + πολλα θέματα αρχειοθετημένα για να βρεις απαντήσεις ή απλως σχόλια... + ομορφή κατανομή θεμάτων, σχεδίαση, ταχύτητα, γενικως αψογο τεχνικά (εκτος του search). + κάποια θέματα πάνε ελάχιστα πιο πέρα (οσο χρειάζεται) απο τα στενα πλαίσια του Νόμου. Στα αρνητικά: - Ειναι να μη μπλέξεις! Την πάτησες ετσι και πέσεις σε βλαμένο που θελει να σε τσακωθει για την άποψή σου ή νομιζει πως πουλάει εκδούλευση στους mods προσπαθώντας να σε κάνει να εκνευριστείς (για να σε διώξουν πιο ευκολα). - Οσα περισσότερα λες/γράφεις, τοσο πιο ευκολα θα βρεις ΕΧΘΡΟΥΣ παρα φίλους. Εχει χαθεί το νόημα, ενα τεχνικό φορουμ δεν ειναι το καφενείο της γειτονιάς για να το παίζει νταής ο καθε κακομοίρης απλώνοντας τα φίδια του. Το τεχνικό φορουμ ειναι για να γράψεις τις γνώσεις και τις απόψεις σου οταν αυτα χρειάζονται. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ αν του αρέσει να διατυπώσω τις απόψεις ή τις εμπειρίες μου , ποσο μάλλον οταν γράφω και επιχειρήματα (αυτο κι αν ειναι εγκλημα!). Η παπαρολογία και η ελαφρη κουβέντα πάντα εχει φίλους αλλα ποτέ ουσία, εδω λοιπον στο insomnia ο σκοπός ειναι πόσους φίλους έχεις κι οχι τι νόημα ή πόση αλήθεια εχει αυτο που διαβάζεις - το search. Δεν δουλεύει καθόλου σωστά, και με εκνευρίζει μια 100αδα τυχαίων που γράφουν "κανε search, κάνε search" αλλα να μην το έχουν δεί ουτε κατα που πέφτει. Εκανες εσυ να δεις τι θα βρείς; Τα ..... μου θα πάρεις με το συμπάθιο. Δεν λέμε να γίνει google αλλα απο τη μια να μη δουλεύει κι απο την αλλη να στην πέφτουν οι ΚανεSearch-ηδες πριν προλάβεις να πατήσεις OK, παει πολυ! - Σχετικά ανώριμη ομάδα διαχειριστών , σε περιπτώσεις κρίσεων , εξηγούμαι! Με φωτεινή εξαίρεση τον madsc, ο χειρισμός μοιάζει σαν να ζητάς το δίκιο σου απο δημόσια υπηρεσία. "Εκει ειναι κυριε ο κανονισμός , να τον βλέπατε!" .... "Μαλιστα, ευχαριστω, με συγχωρείτε που σας απασχόλησα απο την πασιέτζα σας..". - Γενικά, το insomnia εχει την ελληνική λογική της κλίκας. Αλλιως αντιμετωπίζονται οι "νεοπες", με αλλα λόγια και λιγότερο τσαμπουκά στους "παλέουρες" που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις -μην εκτεθούμε κιολας! , αλλιως γλυφουμε τους "κλικαδορους" που πινουν το καφεδάκι στο mall, παίζουν θεατράκι με το 24 (εγω θα κάνω τον jack bauer!) , και νομίζουν οτι οι στρατοκαυ...οι ειναι και μάγκες με καρύδια. Αμ δε, ουτε φυστικάκι.... Κλασική κατάσταση ελληνικού καφενέ της επαρχίας. ΑΥΤΟ ΦΤΑΕΙ που δεν στρώνει σοβαρή συζήτηση κάποιου επιπέδου και ολα τα θέματα πάνε γυαλό-γυαλό και ποτέ στα βαθιά. - Οτι τώρα θα μου την πέσουν καμια δεκαριά που θα απομονώσουν φράση-φράση οτι έγραψα και θα μου απαντήσουν πρώτα σκεπτόμενοι με το πούλι τους ("Θα τον γ.... τον π... που έγραψε έτσι!") και μετά με το μυαλό τους. (το ποιο; ) Σορι για το μεγάλο μηνυμα , ειχα καιρο να γράψω. Ελπιζω τουλάχιστον να ειχε λιγο πλάκα
polidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Κι όμως υπάρχουν. Στο PSP όχι μόνο δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά, αλλά δεν εμφανίζει τους μισούς Ελληνικούς χαρακτήρες στην σελίδα. Προτείνω λοιπόν στον HAL να απαγορεύσει τα Ελληνικά και να περιορίσει κάπως το φάρδος της σελίδας γιατί εγώ γουστάρω να μπαίνω στο insomnia από το PSP μου. Bravo!!! kai pali BRAVO. Kala tora kaname afto edo to post gia na arxisoume na milame pali gia ta Greeklish??. Eleos diladi xekolate pia me ta greeklish.Oi ypefthinoi den sas exoune gemisi akoma ta kefalia sxetika me ta greeklish?Pali tha ta leme? Re palikaria mou tosoi logoi yparxoune na pite ti sas aresi kai ti oxi sto Insomnia arxisate pali me ta Greeklish(afto enoite gia aftous pou den ta pane oti den tous aresi ara to exoume pei 1000000000 fores)grapste kati alo telos pandon. Telika provlepo etsi opos arxisate merikoi me ta Greeklish pali louketaki kai i sizitisi den tha odigisi pouthena.
admin.iekep Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 auto einai to megalytero gia mena (-) meion tou insomnia oti yparxoyn kapoia atoma ta opoia xalane tis syzitiseis ton diaforon thematon kai aprosanatolizoun tin syzitisi eite dimiourgontas kontra oste na mpei to perivohto louketaki i na ginei "offtopic" h syzitisi. auta ola ta alla einai dikaiologies gia mena o kathenas mporei na grafei opos thelei ekeinos den mporei na tou epivalei kaneis to pos tha grafei einai dikaioma tou kai prosopika ego den zitao dikaiologia na mou pei giati grafei etsi. P.S anyway pantos poulinos tsampa skotizesai file mou kai auto ontos paei gia louketaki arga i grigora tha to (******) to thema opote i katalixi ekei tha einai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.