nontasg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μα....είναι δυνατόν μόνο ένας να δηλώνει ότι είμαι πρόβλημα για το insomnia? Εγώ έλεγα ότι με το που το είπε ένας θα πλακώσουν άλλοι.....10000 να ποστάρουν :-D Ρε παιδιά εκφραστείτε ελεύθερα,δημοκρατία έχουμε και ελευθερία λόγου.Εξωτερικεύστε τα πιστεύω σας.Μην ανησυχείτε,δεν θα νευριάσει ο κυρ-Κώστας..... Παρακαλώ μόνο όχι βρισιές....Ευχαριστώ και καλό σας μεσημέρι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 δεν ειπε εσενα συγκεκριμενα, αλλα φαινομενα σαν εσενα, εχει μια διαφορα ξερεις...
Edgar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Έχετε σκεφτεί οτι εκτός από το οτι φαίνονται χάλια τα greeklish, σου βγαίνει η παναγία στο search?
Xvipes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 search suxx imho...ποτέ δεν μπόρεσα να βρω κάτι απο το search...(ναι παίζει να είμαι και άχρηστος )
theomen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 κανά module να κάνει autoconvert από greeklish σε greek δεν υπάρχει για το forum? Επίσης καλό θα ήταν να υπήρχε και κάποιος spelling checker για αυτούς που κάνουν τα άπειρα ορθογραφικά αλλά μετά με ποιούς θα γελάω.
Edgar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 search suxx imho...ποτέ δεν μπόρεσα να βρω κάτι απο το search...(ναι παίζει να είμαι και άχρηστος ) Δοκίμασες greeklish? :roll: Αν ναι, με ποια απο τις 234357875433333 ορθογραφίες τους? :roll:
The_player Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Τι μου αρεσει: 1.Τα ολοκληρωμενα posts που κατα καιρους εχουν δοθει προσφεροντας λυσεις για ολους μας σε προβληματα που συνανταμε (Τα περισσοτερα ειναι βεβαια sticky) . Αυτο ειναι κατι που πρεπει να συνεχισθει και να οργανωθει ακομα περισσοτερο και για αυτο ευχαριστω ολα τα παιδια για την προσπαθεια τους .... 2.Η συνεχης προσπαθεια και αναβαθμιση του site να γινει πιο ευχρηστο πιο λειτουργικο πιο γρηγορο....να προστεθουν θεματα καινουρια καινουριοι τομεις....συνεχιστε ετσι 3.Το παρειστικο στυλ..Αν και δεν μπορω να τους ξερω ολους εχω γνωρισει απο εδω ατομα που εχω πιει και ενα καφε που εχω αλλαξει και μια κουβεντα και μαλιστα με 1-2 απο αυτους κραταμε συχνη επαφη.... 4.Η ποιοτητα των moderator...Oχι δεν γλυφω ...Ισα Ισα πιστευω οτι στο 90% των περιπτωσεων που εχουν παρεμβει ειχαν δικιο...Γιατι απλα τηρησαν τους κανονες...Το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλο και επειδη μιλαμε για ανθρωπινη επιτηρηση του forum ενα 10% δικαιολογειται....π.χ Μπορει να ειχε αδικο ο x moderator που εκανε το ban ή την παρεμβαση αλλα ειναι ανθρωπος....που ξερετε μπορει να μετεφερε στην αντιδραση του τη γκρινια της γυναικας του ή μια αποτυχια της δουλειας του...κτλ... Δεν μου αρεσουν 1.Τα post χωρις λογο και αιτια...Και τα ποστ με ειρωνια...Το να την "πεις" στον αλλον ειναι το πιο ευκολο .Το να δικαιολογησεις ομως με επιχειρηματα την αποψη σου ειναι δυσκολο και χρειαζεται χρονο και σκεψη...Αυτα τα posts για μενα πρεπει να διαγραφονται... 2.Το search...το εχουνε αναφερει και αλλοι πιο πανω....συμφωνω απολυτα... 3.Το σηματακι....πιστευω οτι χρειαζεται μια καλλιτεχνικη βελτιωση...Ενας Γραφιστας .....παιδια!!!!! Αυτα...Οσο για τα greeklish/ελληνικα δεν με ενοχλουν ....δικαιωμα του καθενος να γραφει οπως γουσταρει...
teo64x Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Τα greeklish κατά τη γνώμη μου δικαιολογούνται μόνο σε online games και σε chat, επειδή: 1. Η δυνατότητα πληκτρολόγησης στα ελληνικά δεν υπάρχει. (Games) 2. Δε χρειάζεται αναζήτηση κάποιας λέξης/φράσης. 3. Όλες οι εντολές γράφονται με αγγλικούς χαρακτήρες. 4. Ό,τι γράφεται διαβάζεται συνήθως μία φορά. Σε μικρά forums (forums ενός online guild, τοπικό forum ή forum μεταξύ φίλων) είναι κάπως ανεκτά τα greeklish, καθώς δεν προβλέπεται μεγάλος αριθμός posts, έτσι δεν προβλέπεται εκτεταμένη χρήση του search. Σε μεγάλα forums (όπως το Insomnia) η χρήση των greeklish είναι απαράδεκτη επειδή: 1. Καθιστά άχρηστη ή δύσκολη την αναζήτηση. 2. Κάνει πιο άσχημο το forum. 3. Κάποιοι δυσκολεύονται στην ανάγνωση.
konnak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Έχετε σκεφτεί οτι εκτός από το οτι φαίνονται χάλια τα greeklish, σου βγαίνει η παναγία στο search? Ναι: [...]Α' date=' επίσης λόγω greeklish κάθε φορά που κάνουμε αναζήτηση πρέπει να βάλουμε <λέξη_σε_ελληνικά> OR <λέξη σε α' τρόπο greeklish> OR <λέξη σε β τρόπο greeklish> OR κτλ.[/quote'] [...]Σε μεγάλα forums (όπως το Insomnia) η χρήση των greeklish είναι απαράδεκτη επειδή: 1. Καθιστά άχρηστη ή δύσκολη την αναζήτηση. Αλλά μάλλον οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα...
laantonios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 πολύ καλό forum. Κρίμα που δεν επεκτείνει δυνατότητες όπως συγκέντρωση μελών για ένα καφέ κλπ κλπ
theomen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 πολύ καλό forum. Κρίμα που δεν επεκτείνει δυνατότητες όπως συγκέντρωση μελών για ένα καφέ κλπ κλπ xaxaxa kalo. Θα πάρω pop corn και θα βλέπω από μακριά το βρωμόξυλο που θα πέσει
apoikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 δικαιωμα του καθενος να γραφει οπως γουσταρει... Гуатевер... ՉՊժէքգեփյՔՒ
aragorn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Για μένα το μεγαλύτερο προτέρημα του insomnia είναι ότι έχει μαζέψει πολλούς αξιόλογους χρήστες που βοηθούν τον κόσμο όποτε μπορούν, και γενικά πλέον καλύπτει ως φόρουμ πολύ μεγάλη γκάμα θεμάτων τεχνολογίας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι η χρήση greeklish από τους χρήστες, που όσο και να το συζητάμε μεταξύ μας, αν δεν μπει κάποιος κανόνας δε θα σταματήσει το φαινόμενο ποτέ. Πιάνω τον εαυτό μου όμως να προτιμώ καμιά φορά να διαβάζω άλλο φόρουμ που παρακολουθώ (άσχετο με τη θεματολογία του ινσόμνια) που επιτρέπονται ΜΟΝΟ τα ελληνικά, μόνο και μόνο επειδή με αποτρέπει αυτός ο αχταρμάς με τα greeklish εδώ. Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.