ShAd0w_z0nE Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 επίσης ένα μεγάλο αρνητικό είναι τα πολλά offtopic μυνήματα... και ειδικά τα ''double post'' Δεν ξέρω για τις άλλες κατηγορίες άλλα στην κατηγορία internet που συχνάζω εγώ είναι γεμάτο με τέτοια! Στην μόνη κατηγορία που δεν γίνετε αυτό είναι στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ συγχαρητήρια στον Lucifer!
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ, χαίρομαι που το γεγονός πως θυσίασα ζωή και φίλους για να μπορώ να παρακολουθώ 24/7 το forum καμπουριασμένος και κοκκινομάτης, εκτιμάται!!!
pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Για να μην τα ξαναγράφω παραθέτω δυο μηνύματά μου από το θέμα "Τι ειναι καλυτερο με τις μνημες..." στο forum "Hardware Γενικά" : Πού είναι οι mods; :???: Κρίμα να ξεφεύγει ένα θέμα σε ένα αξιόλογο forum όπως η insomnia και να μην επεμβαίνει κανείς! Βέβαια μπορεί να ήταν επιδεικτική η απουσία των moderators σε μια αντιπαράθεση που εξελίσσεται για μέρες' date=' αλλά εξίσου υπεύθυνοι είναι και οι εμπλεκόμενοι. Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο ή άδικο θα ήταν καλύτερα να υποχωρούμε. Αν ο ένας λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο και το άσπρο είναι το σωστό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να "πείσουμε" το συνομιλητή μας ότι κάνει λάθος. Αν κάνει λάθος αυτός χάνει με το να επιμένει σ' αυτό. Και αν νομίζουμε ότι η ερώτηση δεν είναι άξια λόγου καλύτερα να μην απαντήσουμε καθόλου παρά να αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις και τις προσβολές... Όσα έγραψα δεν απευθύνονται ειδικά στους συμμετέχοντες αυτού του θλεματος, αλλά σε όλους όσους απερίσκεπτα και αλόγιστα χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές. Επαναλαμβάνω: είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά σε ένα forum του επιπέου της insomnia![/quote'] Σε μια διαμάχη που έχει ξεκινήσει από τις 30 - 31 Ιανουαρίου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα κανένας moderator δεν έχει παρέμβει και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βρω και άλλα θέματα που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Είναι πολύ λυπηρό σε ένα τόσο αξιόλογο forum που δίνει απαντήσεις στα περισσότερα προβλήματα και ερωτήματα μας να παρτηρείται αυτή η χαλαρότητα και να επιτρέπεται να ξεφεύγουν τα θέματα από αυτό που θα έπρεπε να είναι η φυσιολογική τους εξέλιξη. Είναι ένα από τα λίγα, αλλά το σημαντικότερο κατά την άποψή μου αρνητικό στοιχείο της Insomnia.
S2Katana Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το φορουμ. Τα θετικα ειναι πως βρισκω 90% απαντηση σε αυτο που ερωτω, ειναι γρηγορο και πολυ πληροφοριακο.Γενικα, οι mods κανουν καλη δουλεια και χαιρομαι που εφαρμοζονται αμεσα οι κανονες.Βεβαια χρειαζεται μια ψιλοβελτιωσουλα στα off topics. Τα αρνητικα ειναι για μενα 2.Πρωτον οτι οι χρηστες ρωτανε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, αγνοωντας παντελως το search και δευτερον η επαναληψιμοτητα των θεματων.Πχ ειναι εντελως βαρετο μεσα σε 1 μερα να ρωτανε 10 διαφορετικα ατομα τι να αναβαθμισουν στο pc τους. Γενικα, ενα μεγαλο μπραβο στο insomnia.
blueviper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Γι' αυτό υπάρχει το "report" φίλε Pusher. Φαντάζομαι πως, παρά την πρώτη εντύπωση που δημιουργούν, άνθρωποι είναι κι οι mods και δεν αντιλαμβάνονται τα πάντα σε ένα forum που καθημερινά έχει χιλιάδες post.
pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Γι' αυτό υπάρχει το "report" φίλε Pusher. Φαντάζομαι πως, παρά την πρώτη εντύπωση που δημιουργούν, άνθρωποι είναι κι οι mods και δεν αντιλαμβάνονται τα πάντα σε ένα forum που καθημερινά έχει χιλιάδες post. Δεν δικαιολογείται σε διάστημα 10+ ημερών να μην έχει αντιληφθεί κανείς τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος mod - smod θα το έχει δει. Όσο για το report το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές χωρίς ανταπόκριση... Δε θέλω να αναφέρω σε ποιες περιπτώσεις...
blueviper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Σίγουρα το report από μόνο του είναι απλώς μια κρούση προς τον εκάστοτε mod πως σύμφωνα με την κρίση του χρήστη το πράγμα έχει ξεφύγει. Δεν αναγκάζει τον mod να παρέμβει, όταν η δική του κρίση είναι διαφορετική. Δε γνωρίζω λοιπόν τι αφορούσαν οι 3 προηγούμενες φορές και κατά πόσο ο mod θεώρησε πως δεν υπάρχει λόγος να ρίξει πέλεκυ. Στην παρούσα πάντως περίπτωση, νομίζω πως ένα report θα ήταν αρκετό. ΠΑραξέφυγε το πράγμα. Σίγουρος πάντως δε θα ήμουν για τίποτα, από τη στιγμή που δε μου το επιτρέπει η θέση του απλού μέλους. Εικασίες μόνο μπορούμε να κάνουμε για τα περί "το είδαν κι αδιαφόρησαν".
mandate Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα κατά την γνώμη μου αρκετοί mod smod αφήνουν κάποιο χρόνο μπάς και γίνει κανα edit αλλιώς ....
pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα φίλε blueviper, είναι και άλλα... Δε θα δυσκολευτείς να βρεις μερικά τέτοια. Στο εγγυώμαι!
1980 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 στα + το μπλα μπλα ο κινηματογραφος και γενικα οτι δεν εχει να κανει με hardware. εκει εχει βαλει και το χερι του ο εωσφορος ισως ο οποιος πιανει το νοημα γρηγορα και κοιταει να τραβαει τα θεμα οχι να βαραει μπαν και μλκς. στα - οτι εχει να κανει με υποσυστηματα υπολογιστη. διαβαζεις κατι πραγματα εντελως κουλα που τα γραφουν και ως δεδομενα μερικοι που προκαλουν αντιδρασεις απο αλλους που γνωριζουν πεντε πραγματα παραπανω και τελικα μονο γελιο βγαινει.
The_Edge Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 [...]Όσο για το report το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές χωρίς ανταπόκριση... Δε θέλω να να αναφέρω σε ποιες περιπτώσεις...[...] Καλησπέρα, Yπάρχει ένα θεματάκι σε σχέση με αυτό που λες το οποίο δε γνωρίζουν οι χρήστες. Έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ένα σύστημα με infractions τον τελευταίο καιρό, ας πούμε "πιλοτικά". Είναι κάτι σαν το "point system" του ΚΟΚ, κάθε χρήστης μαζεύει πόντους ποινής και όταν περάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων γίνεται ban για κάποιο καιρό. Μόλις λοιπόν λαμβάνει ένα infraction, ενημερώνεται αυτόματα μέσω pm, ενώ μπορεί να το δει και από τον πίνακα ελέγχου. Οι υπόλοιποι χρήστες όμως δεν μπορούν να ξέρουν πόσους πόντους έχει μαζέψει. Για τις περιπτώσεις λοιπόν που λες, έχουν δωθεί infractions, αλλά εσύ δεν μπορούσες να τo ξέρεις. Περισσότερα για το θέμα των infractions θα πούμε όταν οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν.
ANEMOS-V Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 na valete ena automato diagrafti vrisimatos - asxron lekseon ***** na mi kourazeste.. kai oipos ypervei ta 10~15 ***** tha ginete ban. lol? (tha fovomaste na grafoume asteriskous..)
paschalia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Τα Ινφραξιονς μπορει να τα δει κανεις κ στην θεση της υπογραφης στο προφιλ του περα απο απο τον πινακα ελεγχου
pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα, Yπάρχει ένα θεματάκι σε σχέση με αυτό που λες το οποίο δε γνωρίζουν οι χρήστες. Έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ένα σύστημα με infractions τον τελευταίο καιρό, ας πούμε "πιλοτικά". Είναι κάτι σαν το "point system" του ΚΟΚ, κάθε χρήστης μαζεύει πόντους ποινής και όταν περάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων γίνεται ban για κάποιο καιρό. Μόλις λοιπόν λαμβάνει ένα infraction, ενημερώνεται αυτόματα μέσω pm, ενώ μπορεί να το δει και από τον πίνακα ελέγχου. Οι υπόλοιποι χρήστες όμως δεν μπορούν να ξέρουν πόσους πόντους έχει μαζέψει. Για τις περιπτώσεις λοιπόν που λες, έχουν δωθεί infractions, αλλά εσύ δεν μπορούσες να τo ξέρεις. Περισσότερα για το θέμα των infractions θα πούμε όταν οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν. Μπράβο!!! Σωστή κίνηση η δημιουργία του συστήματος αυτού. Δε ξέρω αν θα ήταν σκόπιμο οι πόντοι ποινής του καθενός να είναι ορατοί από όλους, όπως π.χ. μία δικαστική απόφαση δεν παραμένει μεταξύ των εμπλεκομένων, αλλά μπορούν να τη μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Είμαι ανεπιφύλακτα υπέρ της καθιέρωσης του συστήματος αυτού. Πιστεύω ότι θα βελτιώσει αρκετά την ποιότητα της Insomnia. Περιμένω, και ελπίζω το ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη, τις εξελίξεις πάνω στο ζήτημα!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Οι εξελίξεις που αφορούν το Infraction έστω και "πιλοτικά" όπως το έθεσε ο The_Edge, έχουν ήδη ορατά αποτελέσματα για μερικούς απο εμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.