Προς το περιεχόμενο

Τα + και τα - του insomnia

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θετικό είναι το ωραίο περιβάλλον το ότι έχει πολλά μέλη και θέματα...το ότι οι περισσότεροι mod εξυπηρετουν το κόσμο...η πλάκα... το ότι δεν σε δίνουν ban για σημαντικές αφορμές αυτά...

το αρνητικό ειναι το όριο στις υπογραφές και στα avatars αλλά κυρίως η αναζήτηση crack...:twisted:

παρ όλα αυτά ειναι αναμφισβήτητα το καλύτερο φορουμ(όχι ότι έχω πάει σε πολλά απλα λέμε απο όσα εχω δει)

Δημοσ.

Το να βρεις ενα crack φιλε μου ShAd0w_z0nE ειναι το πιο απλο και το πιο ευκολο, το να εχεις ενα forum μεγαλο και μια κοινοτητα προθυμη να προσφερει ειναι πολυ δυσκολο και για αυτο αξιζει το Insomnia!

Ειναι κριμα να μας κλεισει καποιος π@π@ρας νομικος το forum για λογους πνευματικης ιδιοκτησιας. Υπαρχουν τοσα και τοσα να συζητησεις και να μαθεις εδω, που τα crack ισως ειναι και το τελευταιο που θα μπορουσε να σε ενδιαφερει ;-)

Δημοσ.

Συμφωνώ συ asmilon...άλλα πάλι αρνητικό δεν είναι?

τεσπα ειμαι εγγραμένος σε ένα undergound forum...ε δε θα μπορούσε να είναι και αυτό underground???

Δημοσ.

είναι το μεγαλύτερο ,

κάθε μέρα το αποδεικνύει...

'97- '06 αυτό τα λέει όλα

\

έτσι να βλογήξουμε και λίγο τα γένια μας

Δημοσ.
είναι το μεγαλύτερο ,

κάθε μέρα το αποδεικνύει...

'97- '06 αυτό τα λέει όλα

\

έτσι να βλογήξουμε και λίγο τα γένια μας

97? η 00?______________

Δημοσ.

Αρνητικο θεωρω οτι τα νεα στην Αρχικη σελιδα δεν ειναι συνδεδεμενα με το υπολοιπο forum. Θα μπορουσαν ετσι πιστευω να τυχουν περισσοτερης ανταποκρισης και σχολιασμου. Δε προτεινω να μπορει να δημιουργει ο καθενας ειδηση για την πρωτη σελιδα, καλυτερα που το κανουν οι Mods αυτο, απλα να μπορουμε να το βλεπουμε και να σχολιαζουμε τα νεα μεσα απο την δομη του forum... Σε αρκετα site αυτο ειναι εφικτο για αυτο κανω αυτη την παρατηρηση...

Επισης καλο θα ηταν οι mods οταν κλειδωνουν ενα μεγαλο θεμα με σκοπο να το συνεχισουν σε καποιο επομενο να αφηνουν ως τελευταιο post την παραπομπη για αυτο, ωστε να μην ψαχνουμε τι εγινε και αν υπαρχει αλλο θεμα...

• Members
Δημοσ.

Asmilon, εννοείς κάθε νέα είδηση να γίνεται αυτόματα και topic; Σαν ιδέα ακούγεται καλή.

Δημοσ.

Καπως ετσι, δηλαδη να υπαρχει ενα μερος στο forum που να λεγεται πχ Frontpage News και το καθε topic εκει να κοιταει και στην αρχικη σελιδα ως καινουρια ειδηση. Ή μπορει να ειναι η καθε ειδηση στο forum που της αρμοζει (πχ νεα για το ADSL στο ADSL forum, νεα για τα Vista στο Windows forum κλπ) και οι Mod να την κανουν πρωτοσελιδη αν της αρμοζει...

Πιστευω θα ηταν πολυ χρησιμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα (+)

άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα η απορία.

μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

όσες φορες χρειάστηκα κάτι το βρήκα άμεσα.

τα (-)

οτι κάποιοι χρηστες καμια φορα ξεπερνάνε τα όρια ή τους κανονισμούς σας και δυστυχώς δέν τους επαναφέρει στην τάξη κανείς.

θα προτιμούσα λιγότερα υπομνήματα να υπάρχουν και καλο είναι να τα κάνουν οι moderators και να είναι τεκμηριωμένα και ολοκληρωμένα οσο το δυνατόν γίνεται αυτό και να κλειδώνονται.

επίσης καλο να υπάρχει λίγο περισσότερος σεβασμός στους χρηστες διότι μην ξεχνάμε ότι αυτοί μας ανεβάζουν και μας κατεβάζουν.

εμένα προσωπικά αν και μεγάλος στην ηλικία με κερδίσατε και με κάνατε να κάνω εγγραφή στο φόρουμ σας.

μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε εδώ.

Δημοσ.

Ενα πλην του Insomnia βρε παιδια, ειναι το καημενο το Poll στην αρχικη σελιδα!! Ποσους μηνες εχει μεινει στο Η TFT οθόνη μου είναι?

Μια πολυ καλη λυση για τα Poll ειναι αυτη που εχουν κανει στο GreekTVSubs που καθε φορα που μπαινει καποιος στην αρχικη σελιδα το Poll αλλαζει και επιλεγεται ενα μεσα αποτα διαθεσιμα ενεργα Polls που τρεχουν στις σελιδες του forum...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...