admin.iekep Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ελα αν εχεις επιχειρηματα (γραπτα) δεν μπορει κανεις να κανει τιποτα Μην λες για τα ΜΜΕ αυτα εχουν αλλα "κολπα" καλο ειναι να αποφευγονται οι χαρακτηρισμοι δημοσιως. στελνεις γραμμα επωνυμα και τους τα χωνεις με επιχειρηματα αν δεις τα δικα μου ποστ καταγγελιες θα καταλαβεις.
SCidER Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 οτι posts γινονται στο μπλα-μπλα δεν πρεπει να μετρονται στα συνολικα posts του χρηστη... π.χ. ενας που παιζει κρεμαλα μαζευει μερικες δεκαδες posts την ημερα... :roll:
giorgos th. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 e kai?auto den ton kanei kalitero xristi...aston na mazeuei...
Πέτρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Έτσι για το σπάσιμο... From Wikipedia, the free encyclopedia Look up forum in Wiktionary, the free dictionary: Forum, (Latin, plural "fora") ---FORA Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί/επισημανθεί, αλλά καιρός δεν είναι να διορθωθεί στα αντίστοιχα πεδία?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Έτσι για το σπάσιμο... From Wikipedia, the free encyclopedia Look up forum in Wiktionary, the free dictionary: Forum, (Latin, plural "fora") ---FORA Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί/επισημανθεί, αλλά καιρός δεν είναι να διορθωθεί στα αντίστοιχα πεδία? Από την Wikipedia, λήμμα Internet Forum: Internet forums are also commonly referred to as web forums, message boards, discussion boards, discussion forums, discussion groups, bulletin boards (but see also dial-up bulletin boards), fora (the Latin plural) or simply forums. Προσωπικά συμφωνώ με τα Λατινικά και γράφω πάντα fora.
Πέτρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Φυσικά χωρίς κόντρα: Από τη στιγμή μου είναι λατινική λέξη καλό/ορθό είναι να χρησιμοποιείται ανάλογα. Αλλιώς, με τη λογική ότι και έτσι χρησιμοποιείται, σε λίγο θα αποδεχτούμε και τις αντίστοιχες ελληνικούρες (σπορτς, στυλά κλπ)http://www.insomnia.gr/vb3/images/icons/icon7.gif Smile Κάτι επιπλέον: Για κάποιο λόγο, ενώ το site επιμένει πως οι ώρες είναι GMT+2, εγώ βλέπω να αναγράφονται μόνιμα ως GMT-1. Τι παίζει? paredwse, ευχαριστώ για την απάντηση!
SCidER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 τα αθλητικα πρεπει να φυγουν απο το μπλα-μπλα και να μπουν σε μια νεα κατηγορια ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ στηο forum της ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ...
aGka8l Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 τα αθλητικα πρεπει να φυγουν απο το μπλα-μπλα και να μπουν σε μια νεα κατηγορια ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ στηο forum της ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ... Σιγουραααααααααααααααααααα
wizzy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 -------------------------------------- (μετά τη μεταφορά κάποιων posts σε άλλο θέμα, το παρόν κρίνεται άχρηστο)
tornado Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Διαβαζω καμια ωρα αυτο το τοπικ και αντιληφθηκα πληρως οτι ειναι ενα χαρακτηριστικοτατο ελληνικο ζωντανο φορουμ. Εχεις τα παθιασματα του, τις ζωηρες αντιπαραθεσεις κλπ κλπ... (αυτο ειναι στα συν ε??) Τωρα πιο συγκεκριμενα, τα + που εχω δει ειναι οτι υπαρχει το δικαιωμα στην διαφορετικοτητα κατι που ειναι μια απο τις βασικες αρχες του ιντερνετ. Το να μπορω να υπαρχω και να γραφω εστω και σε γρικγλις ειναι για μενα συν. Η επιβολη αλλων sites που βαλανε μαχαιρι με εχει αποθαρυνει να συμμετεχω γιατι εχω την εντυπωση οτι η μια απαγορευση φερνει την αλλη οπου στο τελος πρεπει να εισαι με ενα ξεσκονοπανο στο χερι μπας και λερωσεις.... Παρολα αυτα εγω γραφω σε ελληνικα εδω και δυο χρονια για διαφορους λογους, κατανοω ομως και τον αλλο που βολευεται αλλιως. Κατανοω οτι εδω μεσα ειναι περισσοτερο τεχνικο site και οχι συναξη φιλολογων που αναλυουν ποιηματα. Επισης κατι αλλο οχι σωνει καλα μειον, ειναι οτι πιστευω οτι θα επρεπε να υπαρχουν 2-3 υποκατηγοριες ακομα για να υπαρχει καλυτερη ταξινομηση, χωρις να εχω κατα νου τι ακριβως εννοω. Τελος με ειχε εκνευρισει μια φορα που εκανα search "CPU" και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.... (πηγα για καφε ομως και μου περασε ) Καλημερα κατα τα αλλα.
SCidER Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 τα αθλητικα πρεπει να φυγουν απο το μπλα-μπλα και να μπουν σε μια νεα κατηγορια ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ στηο forum της ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ... Σιγουραααααααααααααααααααα γιατι? δε κολαει? που το προβλημα?
savvvas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 το μόνο κακό, είναι πως δεν μπορείς να φτιάξεις δημοσκοπήσεις.
laantonios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 νομίζω οτι ο admin σας βλέπει πλεον ως off topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.