Προς το περιεχόμενο

Τα + και τα - του insomnia

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

grapste edo ti sas aresi kai ti dn sas aresi sto forum tou insomnia...

emena prosopika dn mou aresei to oti prepi na exoume toso mikra avatar...isos 100x100 na itan kalitera:-D episis nomizo oti allo kako einai oti ta avatars den mporoun na einai animated...

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα δεν μου αρέσουν μερικά τυπάκια' date='

τα οποία [b']εκουσίως[/b] έγιναν μέλη σε κάποια ομάδα, και μονίμως ψάχνουν λόγους για να την κατηγορήσουν.

ΥΓ No offence :)

Καλά μωρέ, το να κάνει κάποιος μια πρόταση βελτίωσης, δεν είναι μομφή.

Από την άλλη, εγώ δεν βρίσκω κάτι αρνητικό στο forum. Όποτε χρειάστηκα βοήθεια, ήταν άμεση και πολύ αποτελεσματική. Και αυτό έχει να κάνει με το profil των ανθρώπων που έχει προσελκύσει το forum.

Ακόμη και στα μπλα μπλα θέματα, διάβασα συνφορουμίτες που μπορεί να μη συμφωνούσαμε αλλά έγραφαν με ωραίο τρόπο και γινόταν καλή κουβέντα.

Δεν βρίσκω τι παραπάνω θα ήθελα.

ps Κοιτάζοντας τυχαία το τρέχον postcount μου, δεν ξέρω αν ένα section με μητρομανείς ξανθιές βελτίωνε την εικόνα του φόρουμ στα μάτια μου. Νομίζω είναι κάτι που λείπει, γενικά από το ελληνικό internet.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το insomnia είναι ένας επίγειος παράδεισος!!!Κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εδώ νοιώθεις σαν να είσαι σε έναν ιερό τόπο και σε περιστοιχίζουν άγγελοι(αυτοί είναι οι moderators και οι SUPER moderators)και βέβαια πάντα φροντίζει για το καλό σου ο Θεός(HAL).Όλα μέσα εδώ είναι τέλεια,απίστευτα,φανταστικά....Ειλικρινά νοιώθω ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την καταπληκτική on-line κοινότητα.....

Δε λέω άλλα,γιατί συγκινήθηκα.....Καληνύχτα σας και ο Θεός μαζί σας....

Δημοσ.

ενα απο τα ελαχιστα αρνητικα αυτου του κατα τ'αλλα εξαιρετικου φορουμ,ειναι το οτι οι s(mod),δεν απαντανε στα pm σου,με ελαχιστες εξαιρεσεις.

Δημοσ.

Λογικό είναι να μην απαντάνε όταν τους στέλνουν πόσα pm's την ημέρα και άλλο πόσο όταν μερικοί users το έχουν σύστημα!!!

Δημοσ.

Εγω παντως ειπα να γραφτω σε αυτο που λεγεται ινσομνια επειδη οσο καιρο το εβλεπα ως επισκεπτης το θεωρουσα ενα σοβαρο φορουμ που σεβεται τους χρηστες του με τις οποιες "μικροαναταραξεις λογω αριθμου μελων".

Αλλα η πραγματικοτητα ηταν εντελως διαφορετικη και ετσι οταν γραφτηκα προσγειωθηκα ανωμαλα (ευτυχως που ειχα αλεξιπτωτο) και καταλαβα οτι και αυτο ειναι ενα απο τα πολλα ελληνικα φορουμς που δεν αξιζει να δινεις και τοσο σημασια διοτι δυστυχως παρολου που υπαρχουν διαφορες ηλικιες ατομων υπαρχει το μεγαλυτερο για μενα (-) μειονεκτημα η ανωριμοτητα καποιον και αυτο δεν παει με την ηλικια διοτι υπαρχουν ατομα μικρης ηλικιας εδω μεσα τα οποια ειναι πιο σοβαρα απο μεγαλυτερους.

Ευτυχως κατα την αναζητηση μου για νεο στεκι που να γραφω και να ομιλω με σοβαρους ανθρωπους και κοντα και στην ηλικια μου αλλα και στο επιπεδο γνωσεων επεσα στο καλυτερο κατα την αποψη μου φορουμ το οποιο εκτος οτι ειναι απο την εποχη που ξεκινησα τους υπολογιστες εχει πολλα ατομα στην ηλικια μου με το αναλογο επιπεδο γνωσεων που μπορεις να κανεις μια ομορφη συζητηση χωρις να φευγει απο τα ορια της.

Αυτα ειχα να πω και εγω με την σειρα μου αν νομιζει καποιος οτι τον προσβαλουν τα λεγομενα μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και εχω περασει απο πολλες online κοινοτητες ελληνικες και ξενες.

Δυστυχως απεχουμε πολυ απο τις ξενες σε αρκετα θεματα οποιοι απο σας ειναι μελη σε ξενα φορουμς θα καταλαβουν τι λεω οι υπολοιποι ας το ψαξουν.

Δημοσ.
Εγω παντως ειπα να γραφτω σε αυτο που λεγεται ινσομνια επειδη οσο καιρο το εβλεπα ως επισκεπτης το θεωρουσα ενα σοβαρο φορουμ που σεβεται τους χρηστες του με τις οποιες "μικροαναταραξεις λογω αριθμου μελων".

Αλλα η πραγματικοτητα ηταν εντελως διαφορετικη και ετσι οταν γραφτηκα προσγειωθηκα ανωμαλα (ευτυχως που ειχα αλεξιπτωτο) και καταλαβα οτι και αυτο ειναι ενα απο τα πολλα ελληνικα φορουμς που δεν αξιζει να δινεις και τοσο σημασια διοτι δυστυχως παρολου που υπαρχουν διαφορες ηλικιες ατομων υπαρχει το μεγαλυτερο για μενα (-) μειονεκτημα η ανωριμοτητα καποιον και αυτο δεν παει με την ηλικια διοτι υπαρχουν ατομα μικρης ηλικιας εδω μεσα τα οποια ειναι πιο σοβαρα απο μεγαλυτερους.

Ευτυχως κατα την αναζητηση μου για νεο στεκι που να γραφω και να ομιλω με σοβαρους ανθρωπους και κοντα και στην ηλικια μου αλλα και στο επιπεδο γνωσεων επεσα στο καλυτερο κατα την αποψη μου φορουμ το οποιο εκτος οτι ειναι απο την εποχη που ξεκινησα τους υπολογιστες εχει πολλα ατομα στην ηλικια μου με το αναλογο επιπεδο γνωσεων που μπορεις να κανεις μια ομορφη συζητηση χωρις να φευγει απο τα ορια της.

Αυτα ειχα να πω και εγω με την σειρα μου αν νομιζει καποιος οτι τον προσβαλουν τα λεγομενα μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και εχω περασει απο πολλες online κοινοτητες ελληνικες και ξενες.

Δυστυχως απεχουμε πολυ απο τις ξενες σε αρκετα θεματα οποιοι απο σας ειναι μελη σε ξενα φορουμς θα καταλαβουν τι λεω οι υπολοιποι ας το ψαξουν.

balloon-orange_yellow240.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...