greekboy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 grapste edo ti sas aresi kai ti dn sas aresi sto forum tou insomnia... emena prosopika dn mou aresei to oti prepi na exoume toso mikra avatar...isos 100x100 na itan kalitera:-D episis nomizo oti allo kako einai oti ta avatars den mporoun na einai animated...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Εμένα δεν μου αρέσουν μερικά τυπάκια, τα οποία εκουσίως έγιναν μέλη σε κάποια ομάδα, και μονίμως ψάχνουν λόγους για να την κατηγορήσουν. ΥΓ No offence
theomen Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Εμένα δεν μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να φτιάξει 200 λογαριασμούς.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
giorgos th. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 pleon exei arxisei na mou tin dinei poli to mpla mpla. apo ta 100 nea themata ta 70 einai mpla mpla.gossip forum tha ginoume sto telos...
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 + LL_NEO - http://www.insomnia.gr/vb3/memberlist.php? (εξαιρείται ο πρόεδρος)
punky Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Εμένα δεν μου αρέσουν μερικά τυπάκια' date='τα οποία [b']εκουσίως[/b] έγιναν μέλη σε κάποια ομάδα, και μονίμως ψάχνουν λόγους για να την κατηγορήσουν. ΥΓ No offence Καλά μωρέ, το να κάνει κάποιος μια πρόταση βελτίωσης, δεν είναι μομφή. Από την άλλη, εγώ δεν βρίσκω κάτι αρνητικό στο forum. Όποτε χρειάστηκα βοήθεια, ήταν άμεση και πολύ αποτελεσματική. Και αυτό έχει να κάνει με το profil των ανθρώπων που έχει προσελκύσει το forum. Ακόμη και στα μπλα μπλα θέματα, διάβασα συνφορουμίτες που μπορεί να μη συμφωνούσαμε αλλά έγραφαν με ωραίο τρόπο και γινόταν καλή κουβέντα. Δεν βρίσκω τι παραπάνω θα ήθελα. ps Κοιτάζοντας τυχαία το τρέχον postcount μου, δεν ξέρω αν ένα section με μητρομανείς ξανθιές βελτίωνε την εικόνα του φόρουμ στα μάτια μου. Νομίζω είναι κάτι που λείπει, γενικά από το ελληνικό internet.
nontasg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το insomnia είναι ένας επίγειος παράδεισος!!!Κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εδώ νοιώθεις σαν να είσαι σε έναν ιερό τόπο και σε περιστοιχίζουν άγγελοι(αυτοί είναι οι moderators και οι SUPER moderators)και βέβαια πάντα φροντίζει για το καλό σου ο Θεός(HAL).Όλα μέσα εδώ είναι τέλεια,απίστευτα,φανταστικά....Ειλικρινά νοιώθω ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την καταπληκτική on-line κοινότητα..... Δε λέω άλλα,γιατί συγκινήθηκα.....Καληνύχτα σας και ο Θεός μαζί σας....
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Ο HAL δλδ? Δεν τον έχεις δει απο κοντά γι' αυτό τα λες... ειδικά τη νύχτα μπρρρ
Bougas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ενα απο τα ελαχιστα αρνητικα αυτου του κατα τ'αλλα εξαιρετικου φορουμ,ειναι το οτι οι s(mod),δεν απαντανε στα pm σου,με ελαχιστες εξαιρεσεις.
thx_25e Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Λογικό είναι να μην απαντάνε όταν τους στέλνουν πόσα pm's την ημέρα και άλλο πόσο όταν μερικοί users το έχουν σύστημα!!!
Bougas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 συμφωνω!το ιδιο ισχυει για ολα τα φορουμ,εκτος και αν κανεις donation!
admin.iekep Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Εγω παντως ειπα να γραφτω σε αυτο που λεγεται ινσομνια επειδη οσο καιρο το εβλεπα ως επισκεπτης το θεωρουσα ενα σοβαρο φορουμ που σεβεται τους χρηστες του με τις οποιες "μικροαναταραξεις λογω αριθμου μελων". Αλλα η πραγματικοτητα ηταν εντελως διαφορετικη και ετσι οταν γραφτηκα προσγειωθηκα ανωμαλα (ευτυχως που ειχα αλεξιπτωτο) και καταλαβα οτι και αυτο ειναι ενα απο τα πολλα ελληνικα φορουμς που δεν αξιζει να δινεις και τοσο σημασια διοτι δυστυχως παρολου που υπαρχουν διαφορες ηλικιες ατομων υπαρχει το μεγαλυτερο για μενα (-) μειονεκτημα η ανωριμοτητα καποιον και αυτο δεν παει με την ηλικια διοτι υπαρχουν ατομα μικρης ηλικιας εδω μεσα τα οποια ειναι πιο σοβαρα απο μεγαλυτερους. Ευτυχως κατα την αναζητηση μου για νεο στεκι που να γραφω και να ομιλω με σοβαρους ανθρωπους και κοντα και στην ηλικια μου αλλα και στο επιπεδο γνωσεων επεσα στο καλυτερο κατα την αποψη μου φορουμ το οποιο εκτος οτι ειναι απο την εποχη που ξεκινησα τους υπολογιστες εχει πολλα ατομα στην ηλικια μου με το αναλογο επιπεδο γνωσεων που μπορεις να κανεις μια ομορφη συζητηση χωρις να φευγει απο τα ορια της. Αυτα ειχα να πω και εγω με την σειρα μου αν νομιζει καποιος οτι τον προσβαλουν τα λεγομενα μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και εχω περασει απο πολλες online κοινοτητες ελληνικες και ξενες. Δυστυχως απεχουμε πολυ απο τις ξενες σε αρκετα θεματα οποιοι απο σας ειναι μελη σε ξενα φορουμς θα καταλαβουν τι λεω οι υπολοιποι ας το ψαξουν.
LL_NEO Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Εγω παντως ειπα να γραφτω σε αυτο που λεγεται ινσομνια επειδη οσο καιρο το εβλεπα ως επισκεπτης το θεωρουσα ενα σοβαρο φορουμ που σεβεται τους χρηστες του με τις οποιες "μικροαναταραξεις λογω αριθμου μελων". Αλλα η πραγματικοτητα ηταν εντελως διαφορετικη και ετσι οταν γραφτηκα προσγειωθηκα ανωμαλα (ευτυχως που ειχα αλεξιπτωτο) και καταλαβα οτι και αυτο ειναι ενα απο τα πολλα ελληνικα φορουμς που δεν αξιζει να δινεις και τοσο σημασια διοτι δυστυχως παρολου που υπαρχουν διαφορες ηλικιες ατομων υπαρχει το μεγαλυτερο για μενα (-) μειονεκτημα η ανωριμοτητα καποιον και αυτο δεν παει με την ηλικια διοτι υπαρχουν ατομα μικρης ηλικιας εδω μεσα τα οποια ειναι πιο σοβαρα απο μεγαλυτερους. Ευτυχως κατα την αναζητηση μου για νεο στεκι που να γραφω και να ομιλω με σοβαρους ανθρωπους και κοντα και στην ηλικια μου αλλα και στο επιπεδο γνωσεων επεσα στο καλυτερο κατα την αποψη μου φορουμ το οποιο εκτος οτι ειναι απο την εποχη που ξεκινησα τους υπολογιστες εχει πολλα ατομα στην ηλικια μου με το αναλογο επιπεδο γνωσεων που μπορεις να κανεις μια ομορφη συζητηση χωρις να φευγει απο τα ορια της. Αυτα ειχα να πω και εγω με την σειρα μου αν νομιζει καποιος οτι τον προσβαλουν τα λεγομενα μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και εχω περασει απο πολλες online κοινοτητες ελληνικες και ξενες. Δυστυχως απεχουμε πολυ απο τις ξενες σε αρκετα θεματα οποιοι απο σας ειναι μελη σε ξενα φορουμς θα καταλαβουν τι λεω οι υπολοιποι ας το ψαξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.