Προς το περιεχόμενο

rpm...

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι καλό:

http://www.almico.com/speedfan.php

Αν και θα σου έλεγα να έβλεπες πρώτα μήπως σου κάνει κάποιο από αυτά που έχει το CD της motherboard σου. Συνήθως όλες έχουν κάποιο αντίστοιχο application πια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

mesa ap oto bios an energopoiiseis to cool and quiet i genikos epiloges pou lene analogos tin thermokrasia na rithmizoun kai strofes mellisa?tote safinei na to piraxeis?gia des sto bios mipos exei tipot apou na to energopoiei auto.

Δημοσ.
mesa ap oto bios an energopoiiseis to cool and quiet i genikos epiloges pou lene analogos tin thermokrasia na rithmizoun kai strofes mellisa?tote safinei na to piraxeis?gia des sto bios mipos exei tipot apou na to energopoiei auto.

Οκ θα ρίξω μια ματιά. Αν και το bios σε αυτό το pc είναι απλά γτπ.

Δημοσ.

poulinos έριξα μια καλή ματιά στο BIOS. Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό δυστυχώς.

Σκέφτομαι να κάνω καμία πατέντα. Ή δολιοφθορά στο fan για να μην μπορεί να δουλέψει σε τόσες στροφές. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς. Καμία πρόταση? Να κάνω κάτι έτσι ώστε να μην τροφοδοτείτε σωστά? Και αναγκαστικά να σέρνετε :D

Δημοσ.

Kαι αναγκαστικα σε μια βαρια εφαρμογη να σου καψει την cpu.

Ρε παιδια δεν εχουν βαλει τα ανεμιστηρακια μεσα στο κουτι μονο και μονο για να κανουν μονο θορυβο...

Εαν θες να μην το πολυακους η μονη αξιοπιστη λυση ειναι να αγορασεις ενα αλλο ποιοτικοτερο/χαλκινο/μεγαλυτερη ψυκτρα η ακομα και να βαλεις υδροψυξη...

Υ.Γ Τωρα μου σκασε...μπορεις να βαλεις ενα εξωτερικο controler για ολα σου τα ανεμιστηρακια

π.χ κατι τετοιο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805202

Δημοσ.
Kαι αναγκαστικα σε μια βαρια εφαρμογη να σου καψει την cpu.

Ρε παιδια δεν εχουν βαλει τα ανεμιστηρακια μεσα στο κουτι μονο και μονο για να κανουν μονο θορυβο...

Εαν θες να μην το πολυακους η μονη αξιοπιστη λυση ειναι να αγορασεις ενα αλλο ποιοτικοτερο/χαλκινο/μεγαλυτερη ψυκτρα η ακομα και να βαλεις υδροψυξη...

Υ.Γ Τωρα μου σκασε...μπορεις να βαλεις ενα εξωτερικο controler για ολα σου τα ανεμιστηρακια

π.χ κατι τετοιο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805202

Δεν τρέχω βαριές εφαρμογές. Downloader είναι. Χαλαρά πράγματα. Το συγκεκριμένο fan ζει παρασιτικά σε αυτό το κουτί. Δεν είναι λογικό να δουλεύει σε τόσες στροφές. Για 33 temp που πιάνει max ο cpu, θα έπρεπε να δουλεύει στις 1500rpm.

To pc αυτό δεν αξίζει αναβάθμιση στην ψήξη του. Γιατί δεν ζεσταίνετε. Αλλά και σαν υλοποίηση δεν αξίζουν τα extra χρήματα. Στο κανονικό Pc που χρειαζόταν φρόντισα αναλόγως…

Πολύ ωραίο το AKASA fan controller. Αλλά δεν λέει… Είναι πεταμένα λεφτά γιʼ αυτό το pc. Ίσως το πάρω για το άλλο :D

Το Motherboard μου έχει επάνω υποδοχές για 2 fan. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι με αυτό που σκέφτηκα αλλά θα το κάνω :) . Να βάλω το ένα που έχω για τους δίσκους στην υποδοχή για cpu και το άλλο στην θέση για τους δίσκους.

Δημοσ.
Το Motherboard μου έχει επάνω υποδοχές για 2 fan. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι με αυτό που σκέφτηκα αλλά θα το κάνω . Να βάλω το ένα που έχω για τους δίσκους στην υποδοχή για cpu και το άλλο στην θέση για τους δίσκους.

Αυτο που εχεις για τους δισκους ρυθμιζετε?Εχω την εντυπωση πως οι δισκοι σου θα εχουν πανω απο 33c οποτε αυτο θα συνεχιζει να δουλευει υπερωριες...

Δημοσ.

bale apo ena roostati anamesa se mobo anemistira mazi me mia antistasoula k 8a miwneis tis strofes apo tous roostates twra me antistasis 3ekina apo 100om se seira me ena roostati 100 om k kane peiramata

p.s o roostatis k i antistasi se sira sto + tou anemistira kobeis to kalwdio k ta bazeis anamesa an den 3ereis rwta kapiwn gnwsto sou gnwsti na sou pei

Δημοσ.

Mπα δεν κατέχω. Τώρα κοντεύει να πετάξει το Pc. Δουλεύει μόνο τις 4.500rpm :D. Aκόμα και όταν στο άλλο pc που ήταν ο prescott έπιανε 70temp δεν πήγαινε πάνω απο 3.500rpm... Αλλά άμα έχεις μούφα motherboard ρε περιμένεις...

Θα πω σε έναν γνωστό μου που ξέρει απο τέτοιες πατέντες να το κάνει αυτό. Thanks

Δημοσ.

an pai3eis me tis times twn antistasewn k ton roostati 8a katafereis na ton katebaseis to ligotero mexri tis 500 strofes alla dwkimase k to speed fan pou anebokatebazei ta reumata apo to mobo sou k etsi den 8a xriasteis patentes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...