xxxnick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Παιδιά τα φώτα σας! Εχω ένα P4 Elite group (p4s5a) 1.6Ghz, 512Mb με ATi Radeon 128Mb και ολα καλά μέχρι που άλλαξα κάρτα γραφικών. Συγκεκριμένα έβαλα μια άλλη κάρτα (nvidia) μόνο και μόνο για να ελέγξω την λειτουργικότητα της. Το pc ξεκίνησε κανονικά και αργότερα ξαναέβαλα την αρική κάρτα. Απο εκείνη την στιγμή το μηχάνημα δεν ξεκινά. Δηλ. λειτουργούν όλα τα ανεμιστηράκια (επεξεργαστή, τροφοδοτικού, εσωτερικού χώρου) και τα δύο dvd drives, αλλά ούτε σήμα στην οθόνη έχω ούτε φαίνεται να λειτουργεί ο δίσκος. Παρατηρώ επίσης, οτι τα led των dvd's κάθε τόσο ανάβουν και σβήνουν (σαν να κάνει συνέχεια restart). Ξαναδοκίμασα με την προηγούμενη κάρτα γραφικών (καταραμένη ώρα που την έβαλα) και συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια. Κάποια βοήθεια pls!!!
asmilon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πατα καλα ολες τις καρτες σου, τις μνημες σου και τα καλωδια τροφοδοσιας, λογικα κατι δε παταει καλα και για αυτο σου κανει αυτο...
xxxnick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Νομίζω οτι τα έχω πατήσει καλά (όσο δεν πάει άλλο), αλλά να ρωτήσω κάτι, υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το bios? να κάνω κάνα reset?
asmilon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Κανε του και κανενα reset αν και νομιζω πως αν δε πειραξες κατι δε θα σε βοηθησει πολυ. Ξαναπατα ολα τα καλωδια και τις μνημες σου πιστευω εκει ειναι το προβλημα σου...
Peavy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode πατώντας F8 καθώς bootάρει το μηχάνημα, κάνε unistall ότι drivers έχεις απο κάρτα γραφικών και bootαρε πάλι κανονικά.
xxxnick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Peavy, δεν μπορώ να κάνω τίποτα απο αυτά που αναφέρεις, γιατί δεν ξεκινά καθόλου, δεν έχω καν σήμα στην οθόνη. asmilon, θα τα ξανατσεκάρω....
Peavy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Όταν ξεκινάει το boot σου κάνει το κλασσικό beep ή μήπως κάνει 3 beep στη σειρά?
victz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Κατι δε παταει καλα. Δοκιμασε επισης να αποσυνδεσεις το δισκο, και τα DVD, και floppy, να δεις αν ανοιγει το μηχανημα
xxxnick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Οχι δεν κάνει κανένα μπιπ. Έχω αποσυνδέσει τα πάντα: τον δισκο, τα DVD, το floppy, την κάρτα γραφικών και τις μνήμες, και power on. Τα ίδια (προφανώς). Μετά σύνδεσα τον δίσκο, τις μνήμες και την κάρτα γραφ. αλλά τίποτα...
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δυστηχως, μαλλον η μητρικη οδευσε προς τοπο χλοερο. edit:Παρομοιο προβλημα ειχα και εγω. Εκει που επαιζα ενα παιχνιδακι online παγωσαν τα γραφικα και δεν επερνε χαμπαρι τπτ (alt+ctrl+del κτλ) μετα απο αναγκαστικη ψυχρη επανεκινηση εκανε τα ιδια με το δικο σου.
geoastrix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ΝΟ ΜΠΙΜΠ=προβληματάκι χρονδρουτσικο με την μητρική (98%).......CPU δύσκολα ....... προϋπόθεση όλα τα καλώδια ΟΚ
xxxnick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 τελικά άλλαξα επεξεργαστή και...πήρε μπρός! Σας ευχαριστώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.