Προς το περιεχόμενο

Μουσική δυνατή, να βγάζει μίσος

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επισης να σου προτεινω N-Carkade. Αν και περισσοτερο τους στοιχους και τα τραγουδια τους θα τα κατανοησουν οι φοιτητες ενος συγκεκριμενου ΤΕΙ που βρισκεται σε ενα συγκεκριμενο χωριο...

Δημοσ.

carlmikaze ->Proton Mia xara gamati ine i lista ksigithikame?

Defteron apo tin kolasmeni lista sou lipoun ta <<mikra mou ponoi>> (sira stin tilieorasi me to pio cult soundtruck olon ton epoxon. LOL)

Blueviper ->Gamati oi kafrilion alla i mousiki den ine dikia tous. Gia afto gia dokimase na akouseis to plokami tou karxaria, anorimoi kai eee vasika den mou erxonte alloi tora alla iparxoun poli akoma pio gamati

Δημοσ.
Pro-Pain και Stampin' Ground [/b']ρε μούτρα! Και τα μυαλά (του άλλου ;) ) στα κάγκελα !!!
Ωραίος ο wizzy! :wink:

HARDCORE ΡΕ ΑΙΔΟΙΑ!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Hatebreed

Throwdown

Stampin' Ground

Heaven Shall Burn

Caliban (τα πρώτα)

Born From Pain

Earth Crisis

Converge

Most Precious Blood

Walls Of Jericho

100 Demons

All Out War

Bury Your Dead

Cast Aside

Cataract

Carry On

Blood For Blood

Poison The Well

Between The Buried And Me

Comeback Kid

Premonitions Of War

Champion

Remembering Never

On Broken Wings

Embrace Today

Strife

The Red Chord

Full Blown Chaos

Burnt By The Sun

Martyr AD

Modern Life Is War

Do Or Die

Terror

Buried Alive

The Dillinger Escape Plan

Homo Iratus

Negative Creeps

Nasum

Agoraphobic Nosebleed

The Great Deciever

Rise And Fall

Cursed

+ μερικά μη-HC

Dry Kill Logic

Machine Head (τα 2 πρώτα)

Fear Factory (τα πρώτα)

Sepultura - Chaos AD + Roots

Pantera - Far Beyond + Southern Trendkill

Slipknot - Iowa

Will Haven

Knut

Δημοσ.
γραφουμε ΟΣΑ συγκροτηματα ξερουμε? αυτο ειναι το παιχνιδι?:-P

η παιζουμε το ποιος ειναι ποιο μεταλλας?

Έλα ντε; :twisted:

Δημοσ.
γραφουμε ΟΣΑ συγκροτηματα ξερουμε? αυτο ειναι το παιχνιδι?:-P

η παιζουμε το ποιος ειναι πιο μεταλλας?

Εγώ απλά έγραψα τις αγαπημένες μου καφρίλες για τσίτα καταστάσεις που ακούω (και όχι απλά "ξέρω") τους τελευταίους 3-4 μήνες, τωρα αν κι αυτό παρεξηγείται... οκ, τι να πω... να ξέρω αν είναι, να ζητάω άδεια άλλη φορά πρίν προτείνω κανα καινούριο group...

να προσθέσω ακόμα ότι δεν είμαι τρού... :oops:

ούτε καν μεταλλάς... :oops:

οπότε άκυρο το σχολio νομίζω...

Δημοσ.

πολυ παρεξηγηση παιζει εδω ρε γαμωτο...μια πλακα καναμε...βεβαια η αληθεια ειναι οτι εγραψες ΠΟΛΛΑ συγκροτηματα!αλλα δεν παιζει θεμα προφανως!

παντως ειλικρινα θελωνα μου πεις...σου αρεσουν οι Do or Die???:???:

Δημοσ.

@ Forensick: m8 γουστάρω σχεδόν όλα αυτά που πρότεινες και εσύ, όπως και οι blueviper, Draculina, silencer51. Απλά είπα να προτείνω μερικά group που δεν είχαν αναφερθεί ήδη, κυρίως σε hardcore φάση που πιστεύω είναι ο ορισμός της επιθετικής "in your face" + "τα σπάω όλα" μουσικής & στίχου. Και από ενθουσιασμό "ξέφυγα" και βγήκε λίγο κτήνος η λίστα, αυτό βασικά...

και ναι, μ'αρέσουν οι Do Or Die, όπως και όλα τα υπόλοιπα group που έγραψα παραπάνω. :wink:

@ xesemesa13: όντως τους Soulfly τους ξέχασα (γουστάρω Cavalera άπειρα btw :twisted: ), όπως και πολλά άλλα που δεν ανέφερα σκόπιμα γιατί ήδη η λίστα ήταν πολύ μεγάλη... :wink:

Δημοσ.

lol.... και εδώ κολλάει το "γουστάρω σχεδόν όλα αυτά που πρότεινες και εσύ..." που έγραψα παραπάνω. Με εξαίρεση κανα 2 δίσκους και αυτόν με τις πανκοδιασκευές δεν μου αρέσουν οι Slayer, πάντα μου φαίνονταν βαρετοί, επαναλαμβανόμενοι, και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα βασικά. Έχουν προσφέρει πολλά, οκ, αλλά ο ήχος τους δεν μου λέει κάτι...

Δημοσ.

Εγώ 2 τραγούδια θα πω, τα ακουω μονο όταν είμαι "σπασμενος"...

Nevermore - Engines Of Hate

Grip Inc. - Hostage To Heaven

Επισης...

Dimmu Borgir - Mourning Palace

Δημοσ.

@neofix: "Τα σπάει" το Hostage To Heaven, nice choice mate !!!

@hugelaucky: ευχαριστώ για την υποστήριξη! :)

Πρόταση: Marduk - Kaziklu Bey (The Lord Impaler) από το album Nightwing (1998 ). Μίλησε κανείς για μίσος ?!?!?!?!?!??!? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...