wizzy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Pro-Pain και Stampin' Ground ρε μούτρα! Και τα μυαλά (του άλλου ) στα κάγκελα !!!
mprou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Επισης να σου προτεινω N-Carkade. Αν και περισσοτερο τους στοιχους και τα τραγουδια τους θα τα κατανοησουν οι φοιτητες ενος συγκεκριμενου ΤΕΙ που βρισκεται σε ενα συγκεκριμενο χωριο...
xesemesa13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 carlmikaze ->Proton Mia xara gamati ine i lista ksigithikame? Defteron apo tin kolasmeni lista sou lipoun ta <<mikra mou ponoi>> (sira stin tilieorasi me to pio cult soundtruck olon ton epoxon. LOL) Blueviper ->Gamati oi kafrilion alla i mousiki den ine dikia tous. Gia afto gia dokimase na akouseis to plokami tou karxaria, anorimoi kai eee vasika den mou erxonte alloi tora alla iparxoun poli akoma pio gamati
hugelacky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Pro-Pain και Stampin' Ground [/b']ρε μούτρα! Και τα μυαλά (του άλλου ) στα κάγκελα !!! Ωραίος ο wizzy! :wink: HARDCORE ΡΕ ΑΙΔΟΙΑ!!! :twisted: :twisted: :twisted: Hatebreed Throwdown Stampin' Ground Heaven Shall Burn Caliban (τα πρώτα) Born From Pain Earth Crisis Converge Most Precious Blood Walls Of Jericho 100 Demons All Out War Bury Your Dead Cast Aside Cataract Carry On Blood For Blood Poison The Well Between The Buried And Me Comeback Kid Premonitions Of War Champion Remembering Never On Broken Wings Embrace Today Strife The Red Chord Full Blown Chaos Burnt By The Sun Martyr AD Modern Life Is War Do Or Die Terror Buried Alive The Dillinger Escape Plan Homo Iratus Negative Creeps Nasum Agoraphobic Nosebleed The Great Deciever Rise And Fall Cursed + μερικά μη-HC Dry Kill Logic Machine Head (τα 2 πρώτα) Fear Factory (τα πρώτα) Sepultura - Chaos AD + Roots Pantera - Far Beyond + Southern Trendkill Slipknot - Iowa Will Haven Knut
Forensick Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 γραφουμε ΟΣΑ συγκροτηματα ξερουμε? αυτο ειναι το παιχνιδι?:-P η παιζουμε το ποιος ειναι πιο μεταλλας?
Creation Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 γραφουμε ΟΣΑ συγκροτηματα ξερουμε? αυτο ειναι το παιχνιδι?:-P η παιζουμε το ποιος ειναι ποιο μεταλλας? Έλα ντε; :twisted:
carlmikaze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Εγώ λέω να γράψουμε ό,τι "ακραίο" ξέρουμε και που ξέρεις! Μπορεί να βγάζει και μίσος!
hugelacky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 γραφουμε ΟΣΑ συγκροτηματα ξερουμε? αυτο ειναι το παιχνιδι?:-P η παιζουμε το ποιος ειναι πιο μεταλλας? Εγώ απλά έγραψα τις αγαπημένες μου καφρίλες για τσίτα καταστάσεις που ακούω (και όχι απλά "ξέρω") τους τελευταίους 3-4 μήνες, τωρα αν κι αυτό παρεξηγείται... οκ, τι να πω... να ξέρω αν είναι, να ζητάω άδεια άλλη φορά πρίν προτείνω κανα καινούριο group... να προσθέσω ακόμα ότι δεν είμαι τρού... :oops: ούτε καν μεταλλάς... :oops: οπότε άκυρο το σχολio νομίζω...
Forensick Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 πολυ παρεξηγηση παιζει εδω ρε γαμωτο...μια πλακα καναμε...βεβαια η αληθεια ειναι οτι εγραψες ΠΟΛΛΑ συγκροτηματα!αλλα δεν παιζει θεμα προφανως! παντως ειλικρινα θελωνα μου πεις...σου αρεσουν οι Do or Die???:???:
xesemesa13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Kai epipleon hugelucky vlepo sepultura alla den vlepo Soulfly ...oxi pos akouo kai poli hardcore gia na prostheso tipotes alla tha se krataei moutra o Max... ;-)
hugelacky Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 @ Forensick: m8 γουστάρω σχεδόν όλα αυτά που πρότεινες και εσύ, όπως και οι blueviper, Draculina, silencer51. Απλά είπα να προτείνω μερικά group που δεν είχαν αναφερθεί ήδη, κυρίως σε hardcore φάση που πιστεύω είναι ο ορισμός της επιθετικής "in your face" + "τα σπάω όλα" μουσικής & στίχου. Και από ενθουσιασμό "ξέφυγα" και βγήκε λίγο κτήνος η λίστα, αυτό βασικά... και ναι, μ'αρέσουν οι Do Or Die, όπως και όλα τα υπόλοιπα group που έγραψα παραπάνω. :wink: @ xesemesa13: όντως τους Soulfly τους ξέχασα (γουστάρω Cavalera άπειρα btw :twisted: ), όπως και πολλά άλλα που δεν ανέφερα σκόπιμα γιατί ήδη η λίστα ήταν πολύ μεγάλη... :wink:
Forensick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 το καινουργιο slayer το χεις ακουσει? τα σπαει τρελα...
hugelacky Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 lol.... και εδώ κολλάει το "γουστάρω σχεδόν όλα αυτά που πρότεινες και εσύ..." που έγραψα παραπάνω. Με εξαίρεση κανα 2 δίσκους και αυτόν με τις πανκοδιασκευές δεν μου αρέσουν οι Slayer, πάντα μου φαίνονταν βαρετοί, επαναλαμβανόμενοι, και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα βασικά. Έχουν προσφέρει πολλά, οκ, αλλά ο ήχος τους δεν μου λέει κάτι...
neofix Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Εγώ 2 τραγούδια θα πω, τα ακουω μονο όταν είμαι "σπασμενος"... Nevermore - Engines Of Hate Grip Inc. - Hostage To Heaven Επισης... Dimmu Borgir - Mourning Palace
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 @neofix: "Τα σπάει" το Hostage To Heaven, nice choice mate !!! @hugelaucky: ευχαριστώ για την υποστήριξη! Πρόταση: Marduk - Kaziklu Bey (The Lord Impaler) από το album Nightwing (1998 ). Μίλησε κανείς για μίσος ?!?!?!?!?!??!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.