Προς το περιεχόμενο

MSI K8N-FX και μερικές ερωτήσεις.

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Παιδιά έχω αυτή την μητρική και πίσω από το μέρος του επεξεργαστή έχει ένα λαμάκι το οποίο από μέσα έχει ένα πλαστικό. Εκείνο υπάρχει πιθανότητα να λιώσει και να δημιουργηθεί καμιά ζημιά; Αν ναι τότε τι πρέπει να κάνω με αυτό το λαμάκι;

-Του έχω κάνει παραγγελία έναν Dual Core στα 4200+. Στα specs δεν περιορίζει το μέγεθος του επεξεργαστή. Θα έχουμε πρόβλημα ή θα του είναι μια χαρά;

Δημοσ.

Από την πίσω πλευρά της μητρικής εννοείς; Νομίζω πως είναι μέρος της βάσης για την ψύκτρα, δεν υπάρχει πρόβλημα σ' αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Ναι εκεί είναι αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το πλαστικό και το λαμάκι. Σίγουρα να την βάλω έτσι; Μην γίνει πυροτέχνιμα. :)

Για τον επεξεργαστή τον Dual Core 4200+ θα τον πάρει;

Δημοσ.

Ετσι όπως είναι βάλτη τη μητρική,τμημα της βάσης της ψύκτρας είναι (κάτοχος MSI!).Μην το πειράζεις το λαμάκι!!

Συμβατός είναι ο επεξεργαστής σου,σχεδόν σίγουρα.Στη σελίδα msi.com.tw αν ψάξεις το μοντέλο σου έχει λίστα με όλους τους συμβατούς επεξεργαστές.Τσέκαρε το αν θες!(θα σου εδινα link αλλα κάτι έπαθε η σελίδα τους...Λογικά θα δουλεύει αύριο..)

Δημοσ.

Δεν είχα αυτό κατά νου!!!

Δες αυτό (την F έχεις ή την fx τελικά???)

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=649&NAME=MS-7025&kind=1

Αν έχεις την F:

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=650&NAME=MS-7025&kind=1

Είσαι δηλ οκ με τον χ2!!

Δημοσ.

Ναι είσαι οκ!Είναι το 1ο link που σου έδωσα!Όταν κατασκευάστηκε η μητρική πιθανόν ακόμα δεν είχαν βγει οι x2, γι'αυτό δεν τους αναφέρει στο δικό σου link (εκεί αναγράφονται οι επεξεργαστές που ήταν στην αγορά όταν βγήκε η μητρική).Ότι επεξεργαστής βγαίνει για το socket τον τεστάρουν και τα αποτελέσματα είναι τα link που σου έδωσα!Δεν θα έχεις πρόβλημα μην ανησυχείς!!Είναι ευκαιρία τώρα που πέφτουν οι τιμές!Και γω θα τσιμπήσω 1 4600+ ;-) αλλά θα περιμένω λίγο,ακόμα είναι μεταβατική η φάση με τις τιμές..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...