bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ...καθεσαι λοιπον αραχτος το βραδακι σπιτι.....εχεις χαλαρωσει ξαπλα στον καναπε......εχεις βαλει και λιγο κρασακι(για την καρδια) και κανεις ζαπινγκ! Βλεπεις λοιπον ξαφνικα 5 ξανθιες αιθεριες υπαρξεις να γελαν...(ψαχνεις τον λογο).....και λες 'ωπ....τι ειναι αυτο?' Ε και κλασσικα το αφηνεις σε αυτο το καναλι! και ξαφνικα τις βλεπεις ...με τα μουτρα...ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ! Και αρχιζεις να κατεβαζεις καντιλια γιατι το δικο σου στομαχι επαθε παλινδρομηση και βγηκαν αυτα που εφαγες πριν 5 λεπτα!!!!! .....κατι σε θριλερ μου θυμιζει!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Αλλη μια αποδειξη του ποσο ζωα ειναι οι αμερικανοι.......και τι μας εχουν καταντησει να βλεπουμε...!!! Σιλικονατες γλαστρες να τρωνε κοπριες!!!!! Ελεος πια!!!! Και μετα να βλεπουμε το cheaters.....για να γελαμε εμεις με τα ρεζιλικια των αλλων ..λες και εμεις δεν μπορουμε τα την πατησουμε ετσι!!!!..>Ε δεν ειμαστε καλα!!!!!!!!!!! Ρε παμε για κανενα καφε λεω εγω! Πιστεύω πώς όλα αυτά είναι εντελλώς στημένα,όντως...Αμερικανίστικες μαλακίες που πάμε να αντιγράψουμε κι εμείς(όπως πάντα) Καθίστε ρε παιδιά δηλ δεν σας αρέσει το fear factor??? καλύτερο show στην τηλεόραση δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου. Και δεν είναι μαλακίες ισα ίσα έχουν μεγάλη παρακολούθηση από το κοινό δηλ δε σας αρέσουν οι άθλοι που τους βάζουνε? δεν σας συγκινεί καθολου αυτή η περιπέτεια και αγωνία, τι να πω...:-?
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καθίστε ρε παιδιά δηλ δεν σας αρέσει το fear factor??? καλύτερο show στην τηλεόραση δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου. Και δεν είναι μαλακίες ισα ίσα έχουν μεγάλη παρακολούθηση από το κοινό δηλ δε σας αρέσουν οι άθλοι που τους βάζουνε? δεν σας συγκινεί καθολου αυτή η περιπέτεια και αγωνία, τι να πω...:-? θα την φαει την κοπρια.....δεν θα την φαει.....θα την φαει την κοπρια.......δεν θα την φαει.......
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 πια κοπρια και μλκιες , ποτε δε τους εβαλε τετοιο πραγμα σοβαρεψου!:???: Τους βάζει και τρώνε όργανα ζώων και σκουλήκια, σιγά το πράγμα...ξύπνα φίλε εδώ παίζονται 50.000 δηλ τι θελεις να τους βάζει να τρώνε. Μηπως καμια τούρτα με σοκολάτα?:twisted:
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 πια κοπρια και μλκιες , ποτε δε τους εβαλε τετοιο πραγμα σοβαρεψου!:???:Τους βάζει και τρώνε όργανα ζώων και σκουλήκια, σιγά το πράγμα...ξύπνα φίλε εδώ παίζονται 50.000 δηλ τι θελεις να τους βάζει να τρώνε. Μηπως καμια τούρτα με σοκολάτα?:twisted: εγω να ξυπνησω?????????? Α δεν ηταν κοπρια! Ηταν σκουλικια κατσαριδες μουχλιασμενα κασερια και αιμα αγελαδας!!!!!! 50.000?????? πωωωω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...........
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Γιατί όλες τις @@ να τις βγάζουν οι αμερικάνοι κ οι άλλοι να τις ιοθετούμε; Πάντως τρομερή μλκ** αυτο το πράγμα!Έτυχε να πέσω πάνω του ένα βράδυ το καλοκαίρι όταν το είχε ο αντ1,πόσο ελεϊνός κ ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να τα κάνει όλα αυτά για τα λεφτα!;
Dr.sun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Καθίστε ρε παιδιά δηλ δεν σας αρέσει το fear factor??? καλύτερο show στην τηλεόραση δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου. Και δεν είναι μαλακίες ισα ίσα έχουν μεγάλη παρακολούθηση από το κοινό δηλ δε σας αρέσουν οι άθλοι που τους βάζουνε? δεν σας συγκινεί καθολου αυτή η περιπέτεια και αγωνία, τι να πω...:-? Εγώ προσωπικά όταν πρωτοάρχισε το είδα μερικές φορές,γιατί μου άρεζαν οι πρώτες ή οι τελευταίες δοκιμασίες που είχαν να κάνουν με σωματική δύναμη.Τώρα πλέον αλλάζω κανάλι...Αλλά θεωρώ μεγάλη βλακεία το δεύτερο γύρο,ποιόν πάνε να κοροιδέψουν?Κατά τη γνώμη μου(μπορεί και να κάνω λάθος) πιστεύω πως είναι εντελώς στημένο...Αν τελικά γίνει και στην Ελλάδα φανταστείτε τι ντόρος έχει να δημιουργηθεί!
kattistt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Γελειο εχει να βλεπεις σε ποιο σημειο μπορουν ανθρωποι να φτασουν προκειμενου να βγαλουν γρηγορο και ευκολο χρημα!!! Τι ευχαριστο και τι περηφανος που πρεπει να εισαι για τον εαυτο σου που εφαγες κατσαριδες μαδαγασκαρης και σκουλικια αφρικης πανω σε ζυμη (πιτσα) απο εντοσθια αλογου αραβιας....
bonomania Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Οντως...πλακα εχουν οταν τα καταφερνουν.......ζητωκραυγες...επιφωνηματα χαρας......ενω απο το στομα τους κρεμονται ακομα ζουμια απο καμπιες....και τριχες απο ορχεις αλογων....! Τρομερο...ασυλληπτο......τοσο μα τοσο αμερικανικο!
antreaslam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Στη θέση σου δε θα έχανα επεισόδιο, για να θυμάμαι τις φάτσες τους...δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο σενάριο, από το να σου κάτσει η Μπελούτσι (λέμε τώρα!), αφού έχει φάει κρι κρι ωμό πρώτα. προσωπικά, δε μπορώ να φανταστώ καλύτερο σενάριο από το να μου κάτσει η μπελούτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!! πια κοπρια και μλκιες , ποτε δε τους εβαλε τετοιο πραγμα σοβαρεψου!:???:Τους βάζει και τρώνε όργανα ζώων και σκουλήκια, σιγά το πράγμα...ξύπνα φίλε εδώ παίζονται 50.000 δηλ τι θελεις να τους βάζει να τρώνε. Μηπως καμια τούρτα με σοκολάτα?:twisted: αύριο μπορεί να τους βάλει ανθρώπινα δάχτυλα,κ μεθαύριο να γλύψουν τον κ*λο μιας αγελάδας... φαντάζομαι ότι αν ανέβει το ποσό στα 100 χιλιαρικα,δε θα έχεις πάλι πρόβλημα έτσι? κ αν ανέβει στα 150,μπορούν να βάλουν στη 2η δοκιμασία,playmates κ λοιπά ζώα,να παίρνουν πιπ@ από το μπαμπά τους ας πουμε!!! στα δε 200 χιλιάρικα,τρομάζω να σκεφτώ τις δοκιμασίες....
TonyMontana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 στον πόλεμο τα τρώγανε αυτά - ΑΝ υπήρχαν - και έλεγαν και ευχαριστώ... τώρα δεν θα τα φάνε για 15 μυριάκια; προσωπικά ζωήφια δεν θα έτρωγα αλλά οτιδήποτε ζωικό πιθανώς ναι ..έτσι κι αλλιώς τα τρώμε στα παριζάκια
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 αύριο μπορεί να τους βάλει ανθρώπινα δάχτυλα,κ μεθαύριο να γλύψουν τον κ*λο μιας αγελάδας... φαντάζομαι ότι αν ανέβει το ποσό στα 100 χιλιαρικα,δε θα έχεις πάλι πρόβλημα έτσι? κ αν ανέβει στα 150,μπορούν να βάλουν στη 2η δοκιμασία,playmates κ λοιπά ζώα,να παίρνουν πιπ@ από το μπαμπά τους ας πουμε!!! στα δε 200 χιλιάρικα,τρομάζω να σκεφτώ τις δοκιμασίες.... εντάξει ρε παιδιά ένα παιχνίδι είναι μη το μαμάμε τελείως, αμα δε θελουν να το κάνουν φεύγουν δε τους αναγκάζει κανείς να μεινουν, ο ποιο σκληρος και δυνατος ψυχικά και σωματικά θα πάρει τα λεφτά. Αυτή είναι η ουσία του παιχνιδιού, αλλιώς δε θα λεγόταν ''fear-factor'' θα λεγόταν ''floroi mazemenoi''
tsakonas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 κανεις ένα τεράστιο λάθος φιλε μου.....Fear Factor nai oxi DISGUSTING factor...τι σχέση έχει ο φόβος με την αηδία? Φοβάμαι δηλαδή να φάω σκατά??? Έλεος...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 1) ξεχάστηκες ε?(greeklish) 2) Το θέμα είναι ότι δεν είναι όλο το παιχνίδι έτσι μόνο το 1/3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.