Προς το περιεχόμενο

Fear Factor

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ πλακα το fear!

παντος θα ηθελα να μαθω,ποιοι πηδανε τις γκομενες που πανε στη συγκεκριμενη εκπομπη,και τρωνε σκουλικια!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι λες? εδώ έχουν βρει μέχρι και τον παρουσιαστή(Κώστας Σόμερ). Ίσως οκτώμβριο να έχουμε fear f.

Δημοσ.
Αλλη κοινωνια με 200 εκατομυρια και αλλη με 10.....δεν γινεται εδω κατι τετοιο με τιποτα.

Μην το λες, μην το λες! Φίλε tsakona…

Ξέρεις πόσα "μοδατα ψωνισμένα ζώα" υπάρχουν στην σημερινή ελληνική κοινωνία που κάνουν αμαν και το παν για λίγη δημοσιότητα και συναμα για δόξα κ για να βγουν στις ειδήσεις του STAR;

Μόνο τον αριθμό των αιτήσεων να ακούσεις των υποψηφίων σε κάθε σκουπιδορεαλιτοπαιχνιδο φτάνει, δεν χρειάζεται να ακούσεις μετά από αυτό τίποτα άλλο….

Δημοσ.

Εχω παρακολουθήσει το fear factor αρκετές φορές, και έχω προσέξει πως αρκετά απο τα πράγματα που κάνουν να φοβίσουν τους παίκτες είναι ψεύτικα! Σε μια δοκιμασία θυμάμαι πως τους βάλαν να κολημπίσουν σε μέρος με κροκόδειλους. Αν τους κοιτούσες λίγο προσεκτικά φαίνονταν πως είναι μηχανικοί!

Δημοσ.
πολυ πλακα το fear!

παντος θα ηθελα να μαθω' date='ποιοι πηδανε τις γκομενες που πανε στη συγκεκριμενη εκπομπη,και τρωνε σκουλικια![/quote']

Το επεισόδιο με τα μοντέλα το έχεις δει?

Δημοσ.
Το επεισόδιο με τα μοντέλα το έχεις δει?

οχι,ευτηχως!

και φαντασου,μια απο της γκομενες αυτες,αυριο μπορεις να την πηδηξεις,και να μην ξερεις το παρελθον της!

εγω τις βλεπω και σιχενωμαι φιλε.

αν εχεις καμοια φωτογραφια απο την συγκεκριμενη εκπομπη,στηλε!

Δημοσ.
και φαντασου,μια απο της γκομενες αυτες,αυριο μπορεις να την πηδηξεις,και να μην ξερεις το παρελθον της!

Στη θέση σου δε θα έχανα επεισόδιο, για να θυμάμαι τις φάτσες τους...δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο σενάριο, από το να σου κάτσει η Μπελούτσι (λέμε τώρα!), αφού έχει φάει κρι κρι ωμό πρώτα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αλλη μια αποδειξη του ποσο ζωα ειναι οι αμερικανοι.......και τι μας εχουν καταντησει να βλεπουμε...!!! Σιλικονατες γλαστρες να τρωνε κοπριες!!!!! Ελεος πια!!!! Και μετα να βλεπουμε το cheaters.....για να γελαμε εμεις με τα ρεζιλικια των αλλων ..λες και εμεις δεν μπορουμε τα την πατησουμε ετσι!!!!..>Ε δεν ειμαστε καλα!!!!!!!!!!! Ρε παμε για κανενα καφε λεω εγω!

Δημοσ.

Πιστεύω πώς όλα αυτά είναι εντελλώς στημένα,όντως...Αμερικανίστικες μαλακίες που πάμε να αντιγράψουμε κι εμείς(όπως πάντα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...