Προς το περιεχόμενο

limewire

newfather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πώς μπορώ να ξέρω στις ταινίες αν αυτό που θέλω να κατεβάσω είναι τρέιλερ/εισαγωγικά ή η κανονική ταινία?

Δημοσ.

Απο το μεγεθος τους. Αν βρεις ενα αρχειο 50ΜΒ ειναι δυσκολο να ειναι καποια ταινια ενω αν βρεις καποιο αρχειο 700ΜΒ και πανω ειναι αδυνατο να ειναι καποιο trailer...

Δημοσ.
:confused: συγκεκριμένα κατέβασα τον κώδικα νταβίντσι (700ΜΒ) και μου βγήκε να μιλά ο συγγραφέας και κάτι τέτοια με διάρκεια περίπου 1,5 ώρα. γιατί?
Δημοσ.

Επειδη δε προσεξες το ονομα του αρχειου ή την περιγραφη του. Δε σημανει πως αν ψαξει καποιος το Ντα Βινσι το πρωτο πραγμα που θα βρει ειναι η ταινια, υπαρχουν πολλα που μπορει να περιεχουν αυτον τον ορο οπως ντοκυμαντερ τηλεταινιες κλπ... Δε ειναι trailer αυτο που βρηκες απλα μια ταινια με θεμα τον κωδικα Ντα Βινσι.

Δημοσ.

Πάλι καλά. Τυχερός είσαι. Ήταν συναφής η περιγραφή.

Εγώ κατέβασα το ίδιο αρχείο και ήταν τσόντα.

Και δεν άξιζε κιόλας.........

Δημοσ.
πώς μπορώ να ξέρω στις ταινίες αν αυτό που θέλω να κατεβάσω είναι τρέιλερ/εισαγωγικά ή η κανονική ταινία?

Αν κατεβάζεις με DC++ μπες σε κανενα ιταλικό hub.Εκεί την έχουν την ταινία.

Δημοσ.

αφηστε το limewire και κατεβαστε με καποιο σοβαρο προγραμμα οπως torrent ή στην χειροτερη dc++.

Δημοσ.
panta na kaneis ena preview afou exeis katevasei ligo.gia paradeigma katevaza mia tainia kai telika eida pos itan asxeti me auti pou ithela kathos itan ena dokimanter me delfinia....

Όσες φορές κ αν προσπάθησα να κάνω preview σε ταινίες με κατάληξη .avi δεν πέτυχε καμία :?

Νομίζω μόνο σε mpg k mpeg γίνεται preview

Δημοσ.

θα σας πω εγώ πως βλέπετε αν είναι κανονική η ταινία ή όχι....

Δεξί κλικ πάνω στην ταινία , advanced search ,έρευνα ιστού Bitzi και σου ανοίγει σελίδα στι ιντερνετ και σου λέει(από άλλους χρήστες)να λένε αν είναι καλή ή όχι..100% επιτυχία!!!!!!!!!!!! αν βρείτε κάτι που δεν είναι σωστό πατήστε αυτό που λέει mark as junk για να τα βλέπουμε και εμείς από εκεί....αυτά......................

Δημοσ.
αφηστε το limewire και κατεβαστε με καποιο σοβαρο προγραμμα οπως torrent ή στην χειροτερη dc++.

polly sostos

i kanena emule :-?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέξεις με ποιο πρόγραμμα να ανοίγει το εκάστοτε video όταν κάνεις προεπισκόπηση??? Μόνο με το Windows media player μου το ανοίγει και δεν μπορώ να το αλλάξω...

Προς Sret and Pisio: Μόλις σήμερα κατέβασα το DC++ και από ότι κατάλαβα πρέπει να παιδευτείς λίγο για να το μάθεις... (και να το ενεργοποιήσεις).

Δημοσ.

με το dc ούτε να το ενεργοποιήσω δεν τα καταφέρνω...αν έχεις κάνει ρυθμίσεις πχ για το bs player να ανοίγει όλα τα αρχεία video,τότε και το limewire θα σου ανοίγει με το bs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...