newfather Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 πώς μπορώ να ξέρω στις ταινίες αν αυτό που θέλω να κατεβάσω είναι τρέιλερ/εισαγωγικά ή η κανονική ταινία?
asmilon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Απο το μεγεθος τους. Αν βρεις ενα αρχειο 50ΜΒ ειναι δυσκολο να ειναι καποια ταινια ενω αν βρεις καποιο αρχειο 700ΜΒ και πανω ειναι αδυνατο να ειναι καποιο trailer...
newfather Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 συγκεκριμένα κατέβασα τον κώδικα νταβίντσι (700ΜΒ) και μου βγήκε να μιλά ο συγγραφέας και κάτι τέτοια με διάρκεια περίπου 1,5 ώρα. γιατί?
asmilon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Επειδη δε προσεξες το ονομα του αρχειου ή την περιγραφη του. Δε σημανει πως αν ψαξει καποιος το Ντα Βινσι το πρωτο πραγμα που θα βρει ειναι η ταινια, υπαρχουν πολλα που μπορει να περιεχουν αυτον τον ορο οπως ντοκυμαντερ τηλεταινιες κλπ... Δε ειναι trailer αυτο που βρηκες απλα μια ταινια με θεμα τον κωδικα Ντα Βινσι.
lambra1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Πάλι καλά. Τυχερός είσαι. Ήταν συναφής η περιγραφή. Εγώ κατέβασα το ίδιο αρχείο και ήταν τσόντα. Και δεν άξιζε κιόλας.........
lefme Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 πώς μπορώ να ξέρω στις ταινίες αν αυτό που θέλω να κατεβάσω είναι τρέιλερ/εισαγωγικά ή η κανονική ταινία? Αν κατεβάζεις με DC++ μπες σε κανενα ιταλικό hub.Εκεί την έχουν την ταινία.
giorgos th. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 panta na kaneis ena preview afou exeis katevasei ligo.gia paradeigma katevaza mia tainia kai telika eida pos itan asxeti me auti pou ithela kathos itan ena dokimanter me delfinia....
sret Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 αφηστε το limewire και κατεβαστε με καποιο σοβαρο προγραμμα οπως torrent ή στην χειροτερη dc++.
pantera Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 panta na kaneis ena preview afou exeis katevasei ligo.gia paradeigma katevaza mia tainia kai telika eida pos itan asxeti me auti pou ithela kathos itan ena dokimanter me delfinia.... Όσες φορές κ αν προσπάθησα να κάνω preview σε ταινίες με κατάληξη .avi δεν πέτυχε καμία :? Νομίζω μόνο σε mpg k mpeg γίνεται preview
G_Zisis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Ναι αυτό είναι αλήθεια.Εμένα όταν πατάω preview λέει ότι το αρχείο χρησιμοποιείται ή κάτι τέτοιο.
PETROS13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 θα σας πω εγώ πως βλέπετε αν είναι κανονική η ταινία ή όχι.... Δεξί κλικ πάνω στην ταινία , advanced search ,έρευνα ιστού Bitzi και σου ανοίγει σελίδα στι ιντερνετ και σου λέει(από άλλους χρήστες)να λένε αν είναι καλή ή όχι..100% επιτυχία!!!!!!!!!!!! αν βρείτε κάτι που δεν είναι σωστό πατήστε αυτό που λέει mark as junk για να τα βλέπουμε και εμείς από εκεί....αυτά......................
pisio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 αφηστε το limewire και κατεβαστε με καποιο σοβαρο προγραμμα οπως torrent ή στην χειροτερη dc++. polly sostos i kanena emule :-?
mikaha Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Όσες φορές κ αν προσπάθησα να κάνω preview σε ταινίες με κατάληξη .avi δεν πέτυχε καμία :? VLC media player 0.8.5 http://downloads.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.8.5/win32/vlc-0.8.5-win32.exe Αν δεν κάνει αυτό preview, δεν κάνει κανένα.
Sellers Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέξεις με ποιο πρόγραμμα να ανοίγει το εκάστοτε video όταν κάνεις προεπισκόπηση??? Μόνο με το Windows media player μου το ανοίγει και δεν μπορώ να το αλλάξω... Προς Sret and Pisio: Μόλις σήμερα κατέβασα το DC++ και από ότι κατάλαβα πρέπει να παιδευτείς λίγο για να το μάθεις... (και να το ενεργοποιήσεις).
PETROS13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 με το dc ούτε να το ενεργοποιήσω δεν τα καταφέρνω...αν έχεις κάνει ρυθμίσεις πχ για το bs player να ανοίγει όλα τα αρχεία video,τότε και το limewire θα σου ανοίγει με το bs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.