Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB Modem

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν τερματίζω τη λειτουργία των Windows κάνοντας απενεργοποίηση το σβήσιμο του υπολογιστή σταματάει στην οθόνη "Αποθήκευση των μη αποθηκευμένων ρυθμίσεων" ή "Εγγραφή στο δίσκο", δε θυμάμαι τώρα να πω με 100% σιγουριά σε ποιο από τα δύο. Αυτό συμβαίνει πάντα όταν προσπαθώ να κλείσω τον υπολογιστή χωρίς να έχω αποσυνδεθεί από το Internet. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και όταν πάω να κάνω επανεκκίνηση χωρίς (εννοείται) να έχω αποσυνδεθεί από το διαδίκτυο. Καμιά ιδέα για αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
Δοκίμασε κ εσύ αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151979 να δούμε αν είναι θέμα ρυθμίσεων ή είναι από κάπου αλλού.

/sc

That's correct! Thank you! Thank you very much!

Βέβαια μια φορά το δοκίμασα αλλά ο υπολογιστής δούλεψε ρολόι. Τώρα αν ήταν σύμπτωση θα ενημερώσω...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Άλλο ένα πρόβλημα: Ενώ είμαι συνδεμένος (ADSL γραμμή) η σύνδεση διακόπτεται απρόσμενα! Αυτό συμβαίνει κατά μέσο όρο 1 φορά την ημέρα. (Θα είμαι κανά 12ωρο online!) Πρόβλημα με το modem ή με τις γραμμές του ΟΤΕ;

Δημοσ.
Άλλο ένα πρόβλημα: Ενώ είμαι συνδεμένος (ADSL γραμμή) η σύνδεση διακόπτεται απρόσμενα! Αυτό συμβαίνει κατά μέσο όρο 1 φορά την ημέρα. (Θα είμαι κανά 12ωρο online!) Πρόβλημα με το modem ή με τις γραμμές του ΟΤΕ;

Δεν υπάρχει τρόπος να εντοπίσω από πού πρόερχεται το πρόβλημα; (Γραμμές ή modem).

Δημοσ.
Δεν υπάρχει τρόπος να εντοπίσω από πού πρόερχεται το πρόβλημα; (Γραμμές ή modem).

Απενεργοποίησε την επιλογή που κόβει τη σύνδεση όταν σταματά για πολλή ώρα η δραστηριότητα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Απενεργοποίησε την επιλογή που κόβει τη σύνδεση όταν σταματά για πολλή ώρα η δραστηριότητα

Η αλήθεια είναι ότι από όταν έκανα το post γι' αυτό το πρόβλημα δεν έκανα καμία ενέργεια για να το λύσω. Πού βρίσκεται αυτή η επιλογή που λέει ο ODT; Αν και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με το πρόβλημα μου, γιατί την ώρα που γίνεται η διακοπή της σύνδεσης κατεβάζει το μtorrent!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...