Προς το περιεχόμενο

Δύσκολη Εκκίνηση

zaskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μηχάνημα το οποίο -όχι πάντα- αλλά τις περισσότερες φορές όταν πάω να το εκκινήσω κάτι παθαίνει και δεν καταφέρνει να μπει φυσιολογικά στα windows. Δηλαδή ο κέρσορας δείχνει ότι φορτώνει με το που τον πάω στην μπάρα και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να δω τίποτα από την έναρξη. Επίσης, τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας αλλά και αυτά που έχω στο ρολόγάκι κάτω δεξιά δεν εμφανίζονται καθόλου. Για να το αντιμετωπίσω αναγκάζομαι να κάνω reset. Πολλές φορές κάνω reset δυο και τρις φορές ως να συνέλθει και να εκκινήσει φυσιολογικά. Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

Υ.Γ.: Την πλήρη ανάλυση του μηχανήματος την στέλνω σε αρχείο.

report.zip

Δημοσ.

Kαταρχας σβησε το Norton και βαλε κανενα σοβαρο και ελαφρυ αντιβιωτικο, σου προτεινω Kaspersky Antivirus ή NOD32 και ελεγξε αν υπαρχει καποιος ιος στο μηχανημα σου, αν και απο το report δε ειδα κατι αμεσα επικινδυνο...

Επισης απο οτι καταλαβα εχεις 1 δισκο 80GB κα τον εχεις σπασει στα 4, γιατι να κανεις κατι τετοιο? Μονο αρνητικες επιδοσεις φερνει στο μηχανημα σου, αν θες να το κανεις partitions κανε το 2 το πολυ.

Αφου κανεις ελεγχο για ιους και spyware βαλε και το Service Pack 2 στα ΧΡ σου, καλο θα κανει στο μηχανημα σου.

Αυτα για τωρα, πες μου πως πηγε για να δουμε τι αλλο χρειαζεται να γινει...

Δημοσ.

Θα το κάνω, όμως δε νομίζω πως αν αλλάξω antivirus και κάνω εγκατάσταση το SP2 θα λυθεί το πρόβλημα. Σʼ ευχαριστώ όμως όπως και να ʽχει.

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ πρόσφατα. το πρόβλημα βρείσκετε στό ότι έχει κατασταραφεί κάποιο αρχείο των windows. κάνε format και επανεγκατάστησε τα windows από άλλο cd και όχι από αυτό που έκανες την τελευταία εγκατάσταση

Δημοσ.

Δοκιμασε το εχεις τιποτα να χασεις?

Σε safe mode μπαινει κανονικα το μηχανημα σου ή κολλαει και εκει?

Δημοσ.

Μπαίνει. Και σε normal mode μπαίνει, απλά κάποιες φορές –τις περισσότερες- κολλά λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκκίνηση στο περιβάλλων των windows.

Δημοσ.

Byzantinos σʼ ευχαριστώ. Αν και δεν είμαι σε φάση για format θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Το format προφανώς και θα λύσει το πρόβλημά μου όχι όμως λόγο CD. Το πρόβλημα αυτό δεν μου το έβγαλε με το που έκανα format αλλά τουλάχιστον 8-9 μήνες μετά. Δε νομίζω λοιπόν η αιτία να είναι το χτυπημένο μου CD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...