xpapias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Λίγη βοηθεια από τους γνώστες. Επειδή το Norton μου έληξε, σκέφτομαι να βάλω κάποιο από τα freeware προγράμματα anti-virus. Ποιό πιστεύετε οτι είναι καλύτερο. Με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα συνεχούς (δωρεάν) ενημέρωσης.
kavatzoulas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Λίγη βοηθεια από τους γνώστες. Επειδή το Norton μου έληξε, σκέφτομαι να βάλω κάποιο από τα freeware προγράμματα anti-virus. Ποιό πιστεύετε οτι είναι καλύτερο. Με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα συνεχούς (δωρεάν) ενημέρωσης. αν εκανες ενα απλο search στο forum θα εβλεπες οτι το θεμα εχει αναλυθει διεξοδικα.
blueviper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Έχω ξεχάσει πόσα πλέον thread περί antivirus υπάρχουν με πανοποιότυπη θεματική...πχ αυτό. Όπως και να έχει...συνιστώ το Antivir. Τα συγκριτικά test αποδεικνύουν πως όχι μόνο δεν υπολείπεται του ανταγωνισμού, αλλά υπερτερεί κι αρκετών ακριβών και δημοφιλών προγραμμάτων antivirus.
xpapias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Έχετε δίκιο. Αλλά διαβάζω πχ σε άλλα threads πχ ότι το NOD είναι καλό κλπ κλπ και βρίσκω στο site έκδοση 30ημερών... Αν κρίνετε ότι το συγκεκριμένο thread είναι περιττό, ας το σβήσει κάποιος mod.
blueviper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 To NOD32 είναι από τα καλύτερα και προσωπικά το χρησιμοποιώ τα τελευταία 2 χρόνια, χωρίς να με έχει απογοητεύσει ακόμα. Από τη στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις και δεν καταφεύγεις σε πλάγιες μεθόδους, το Antivir θα σου καλύψει επαρκέστατα τις ανάγκες.
xpapias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά έβαλα το AntiVir Personal Edition Classic αλλά έχω το εξής πρόβλημα: μου βγάζει "Licence valid until 26/11/06". Ισχύει ή εμπίπτει στην ίδια λογική με το "generate serial number" που έχει το ίδιο το πρόγραμμα (!).
victz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μια ψηφος και για μενα στο AVG FREE. Eναλλακτικα δοκιμασε και το CLAMWIN
Flying_Dutchman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά έβαλα το AntiVir Personal Edition Classic αλλά έχω το εξής πρόβλημα: μου βγάζει "Licence valid until 26/11/06". Ισχύει ή εμπίπτει στην ίδια λογική με το "generate serial number" που έχει το ίδιο το πρόγραμμα (!). Η 'αδεια' ανανεωνεται απο την εταιρεια καθε τοσο... δωρεαν ειναι η χρηση του
blueviper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Απλώς για την ιστορία...στο συγκριτικό Φεβρουαρίου του AV-Comparatives, το Antivir Premium λαμβάνει "ADVANCED+" σε επίπεδο αποτελεσματικότητας, όταν τα Avast Professional και AVG Professional παίρνουν "ADVANCED" και "STANDARD" αντίστοιχα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Εχμ..μήπως το τεστ είναι για τις εμπορικές εκδόσεις?....
blueviper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Για τις εμπορικές είναι (αναφέρω το Premium, professional), αλλά οι free ούτως ή άλλως δε διαφοροποιούνται σε επίπεδο ανίχνευσης ιών. Αλλού υστερούν συνήθως.
RedKostas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα, και εγώ θα σου προτείνω AVG Free, το οποίο και χρησιμοποιώ, κυρίως γιατί σκανάρει τα εισερχόμενα POP3 mail μου, κάτι το οποίο νομίζω δεν κάνει το Antivir... Κώστας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.