Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση ,τι να παρω??

Vaggelovich

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω με την ευκαιρία της πτώσης τιμών της AMD να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου. Δεν ανήκω στην κατηγορία του φανατικού Gamer , απλά σερφάρω στο Ιντερνέτ και παίζω Κανά παιχνιδάκι που και που ,δίχως απαιτήσεις για τρελά frame rate . Προσανατολίζομαι να πάρω έναν Athloon 64 3200 η καλύτερο μέχρι 80-100 ευρώ. Σαν μητρική είμαι αναποφάσιστος μεταξύ της Αsrock 939nf4g-Sata 2 και της Asrock Am2nf4g-Sata2 και αντίστοιχου Σοκετ επεξεργαστή.....Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να βάλω μίνιμουμ 1 Giga Ram και δεν ξέρω αν είναι πεταμένα λεφτά η διαφορά τιμής της DDR2, η αν έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με τη ddr 400

Ένα άλλο σημείο που θα ήθελα τα φώτα σας είναι στη onboard Vga. Επειδή έχω καβουράκια στη τσέπη θα ήθελα να αποφύγω να πάρω κάρτα Βαρβατη πριν βγουν τα Ντιρέκτ Χ 10 και θα δουλέψω με την ενσωματωμένη. Μήπως υπάρχει Μητρική με καλύτερο GPU ενσωματωμένο στην ίδια κατηγορία με αυτές που έχω υπόψη :neutral::neutral:

Από άποψη CPU tray και Boxed τι είναι καλύτερο να διαλέξω?? Πάντα με λύση αερόψυξης στο μυαλό ??

Gracie -Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μα γιατί να πας σε 939? Είτε επιλέξεις 939 είτε ΑΜ2 πάνω κάτω το ίδιο θα σου έρθει.Η διαφορά στην τιμή μεταξύ των DDR και DDR2 είναι επίσης μηδαμινή. Πάρε DDR2 να σου μείνουνε κιόλας.

Cpu πάρε boxed. Η ψύχτρα της μάνας του είναι μια χαρούλα για να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Αν ειναι να παρω ΑΜ2,σιγουρα θα παω σε DDR2 6400 διαφορετικα θα ειναι πιο αργο απο το (939) με DDR 400.Σε αυτο το ειδος Ram υπαρχει μια διαφορα γυρω στα 30-40 ευρω για το 1giga που θελω...

Ξερει κανεις ,ποσο θα ειναι το ναδιρ της τιμης των Α64 3500+ και του

Α64 3800+X2,οχι τιποτε αλλο μη μας πιασουν και τον :-D:mrgreen::-D:mrgreen: [Μπιπ]

Αν παρω τη μνημη σε 2X512 ποσο (%) καλυτερες επιδοσεις θα εχω σε σχεση με το 1X1-giga??

Δημοσ.

ακριβώς δε μπορούμε να ξέρουμε πόσο θα πέσει αλλά σύμφωνα με το παρακάτω το χαμηλότερο που μπορεί να φτάσουν οι τιμες είναι περίπου 70€ με 80€ ο 3500+ και 120€ με 130€ ο 3800+ Χ2 αντίστοιχα

http://www.guru3d.com/admin/imageview.php?image=8078 το θέμα είναι αν αξίζει πια να πάρεις 939 socket CPU, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για ΑΜ2

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,τελικα βρηκα [2x512] *XM2 Twinx Corsair DDR2 5400 cas4 *(114 €) και το ζητημα κλειδωσε σε AM2 Αthlon 3500+ (99€). Η μητρικη ειναι το μοναδικο πραγμα που αποφασισα απο την αρχη, Asrock AM2NF4G-SATA2 (69€).Τωρα ψηνομαι για ενα κουτακι Coolermaster centurion 5...........

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα έπαιρνα Athlon X2 3800+ AM2 για 150€. Αν δεν έχεις τα λεφτά, τότε βάλε 512 μνήμη. Έτσι όταν θελήσεις είναι εύκολο να βάλεις άλλη μια 512. Ενώ άμα πάρεις τον 3500+ τι θα τον κάνεις αν θελήσεις να αναβαθμίσεις;

Δημοσ.

Απο λεφτα δεν υπαρχει προβλημα,γιατρος ειμαι στο επαγγελμα.Μονο για ιντερνετ και καμμια ταινιουλα να βλεπω το θελω.Αν δωσω παραπανω λεφτα θα παρω μητρικη με TVout και DVI για να βλεπω στη 42 αρα που εχω στο σπιτι.

X2 ειναι overkill για μενα ουτε @C θελω να κανω απλα να εχω ενα σταθερο συστημα να σερφαρω, να κραταω αρχειο να μιλαω με ελλαδα με το Voipbuster και να βλεπω τα δελτια ειδησεων με IP TV...

Edit:Οι τιμες εδω που ειμαι,ειναι ακομα στα 180€ για το Χ2 3800 ΑΜ2. Δεν ειναι ευκολο να περιμενω να κατεβουν γιατι εχω το PC στο Σπιτι Κ.Ο!!

Δημοσ.
Εγώ πάντως θα έπαιρνα Athlon X2 3800+ AM2 για 150?. Αν δεν έχεις τα λεφτά, τότε βάλε 512 μνήμη. Έτσι όταν θελήσεις είναι εύκολο να βάλεις άλλη μια 512. Ενώ άμα πάρεις τον 3500+ τι θα τον κάνεις αν θελήσεις να αναβαθμίσεις;

Η μητρικη και οι μνημες ειναι οκ , αν ποτε χρειαστω δυνατοτερο συστημα θα αλλαξω μονο επεξεργαστη............η αν βγει κανα παιχνιδι που γουσταρω θα χτυπησω μια Γρηγορη καρτα γραφικων.Σημερα τα παιχνιδια ειναι καθαρα θεμα GPU...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...