παπαδακης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα παιδιά Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από format που έκανα στο φορητό και επανεγκατάσταση των Windows. Κάποιο αρχείο tcpsvcs.exe μου καταλαμβάνει το 95% της CPU, όταν κάνω login στα Windows. Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι αυτό? Τι μπορώ να κάνω για να μην τρέχει κάθε φορά που φορτώνουν τα Windows για πρώτη φορά? Για να καταλάβετε, αναγκάζομαι και το κάνω End Task από τον Task Manager κάθε φορά που μπαίνω στα Windows για να μπορώ να δουλέψω!!! Μοντέλο Laptop ACER 1511 Lmi Windows XP Corp Gr, SP2 Ευχαριστώ προκαταβολικά Μάνος
asmilon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δεν αναφερεται καπου ως spyware ή ιος εφοσον ειναι ετσι το αρχειο με αυτο το ονομα... Τι προγραμματα χρησιμοποιεις για antivirus,firewall κλπ? Δοκιμασε να ορισεις και σταθεερη ΙΡ στο μηχανημα σου, μπορει να σε βοηθησει...
παπαδακης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Χρησιμοποιώ το Kaspersky ως Antivirus. Firewall δεν χρησιμοποιώ πάντα, αλλά αν χρησιμοποιήσω θα είναι αυτό των Windows. Σταθερή IP δεν μπορώ να βάλω στο μηχάνημά μου γιατί χρησιμοποιώ Dialup σύνδεση... Λες να κάνω κανένα scan για spyware? Έχω κάνει scan με το Kaspersky αλλά δεν βρήκα τίποτε...
scorer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 kalou kakou kane me kana spyware doctor i me kanena allo antiiko...opos zonealarm...pantos kata tin gnomi mou to pio pithano einai na ne i ios i spyware
asmilon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Κοιτα ο φορητος εχει καρτα δικτυου, οποτε μπορει να χανεις χρονο επειδη ψαχνουν τα Windows να δουν αν υπαρχει δικτυου που θα τους αποδωσει ΙΡ ενω αυτο δε υπαρχει... Πηγαινε Πινακα Ελεγχου -> Συνδεσεις Δικτυου και βαλε μια σταθερη ΙΡ στην καρτα δικτυου σου, πχ 192.168.0.10 και μασκα 255.255.255.0. Στο λεω επειδη το αρχειο που σου τρεχει εχει σχεση με το δικτυο σου, οποτε φτιαξε αυτο και θα δουμε τι αλλο μπορεις να κανεις ;-)
Galex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Καλημέρα Ρίξε μια ματιά στο αρχείο tcpsvcs.exe πρέπει να βρίσκετε μέσα στο φάκελο C:\Windows\System32 αν όντως βρίσκετε εκεί πρέπει να έχει μέγεθος 19456 bytes αν είναι διαφορετικό πιθανόν είναι κάτι άλλο. Αν τώρα βρίσκετε σε διαφορετικό φάκελο από το system32 σίγουρα είναι ιός καμουφλαρισμένος. G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.