παπαδακης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, Το πρόβλημα μου ξεκίνησε μετά από format που έκανα στο φορητό και επανεγκατάσταση των Windows. Αρχικά πήρα το ακόλουθο μήνυμα όταν πήγα να τρέξω για πρώτη φορά το Winamp 5: “Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078”. Από το Google που το έψαξα βρήκα ότι πρέπει να αλλάξω στα Output plug-ins του Winamp το DirectSound output v2.2.10 (out_ds.dll), να το κάνω configure και να του ορίσω σαν συσκευή ήχου αυτή που πραγματικά έχω στο laptop. Όπως κι έγινε... Το Winamp μου παίζει τα πάντα όπως και πριν. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Media Player 10. Παρόλο που υπάρχει ανάλογη επιλογή Tools-->Options-->Devices-->Speakers-->Properties, εκεί επιλέγω να ακούω ήχο από την κάρτα ήχου που έχω, αλλά εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν επιχειρώ να ακούσω ένα mp3. Εννοείται ότι ήχο στα Windows δεν έχω κανένα, και παρόλο που στο Device Manager φαίνεται η κάρτα ήχου που έχω, στον πίνακα ελέγχου, στο εικονίδιο Ήχοι και Συσκευές Αναπαραγωγής, δεν υπάρχει εγκατεστημένο τίποτα!!! Μοντέλο Laptop ACER 1511 Lmi Windows XP Corp Gr, SP2 Ευχαριστώ Προκαταβολικά Μάνος
παπαδακης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 κανείς καμια απάντηση μετά απο τόσες μέρες????
asmilon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ...παρόλο που στο Device Manager φαίνεται η κάρτα ήχου που έχω' date=' στον πίνακα ελέγχου, στο εικονίδιο Ήχοι και Συσκευές Αναπαραγωγής, δεν υπάρχει εγκατεστημένο τίποτα!!![/quote'] Για να σου γινεται αυτο σημαινει πως ο οδηγος δεν εχει μπει καλα, οποτε το κλαυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον ξαναπερασεις αφου τον κανεις uninstall...
παπαδακης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 file asmilon to exw dokimasei kai ayto...
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δοκιμαζεις να βαλεις την τελευταια εκδοση του DirectX? DirectX 9.0c (June 2006)
carlmikaze Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 μόλις αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, το πρωι έπαιζε κανονικά, δεν κάθισε κανείς στον υπολογιστή, και τώρα αυτό το μήνυμα.. help anyone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.