Προς το περιεχόμενο

USB - δε φτάνει το ρεύμα?!

merez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια Α7N8X-E Deluxe με 4 Usb πίσω. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα παίζουν όλες οι συσκευές μαζί. Ενδεικτικά έχω το mouse (το βαλα σε ps2 τελικα!), scanner, card reader, usb modem, iriver (σαν ipod ένα πράμα). Συνήθως για να παίξουν καλά, θα πρέπει να βγάλω κάποια άλλη συσκευή, και φυσικά δε χρησιμοποιώ usb hub, ούτε συνδέω ποτέ όλες τις παραπάνω συσκευές ταυτόχρονα (αφού δε φτάνουν και οι υποδοχές). Για τον 2.5'' εξωτερικό, ούτε λόγος να παίξει με το ένα καλωδιάκι, του βάζω και το 2ο usb που δίνει για τα +5Volt. Υπάρχει τρόπος να καλυτερέψουν τα πράματα?!

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικό έχεις;

Αυτό που λες για τον σκληρό μου φαίνεται περίεργο. Ο δικός δουλεύει συνήθως και με την μια usb.

Δημοσ.

Συνηθως δε φτανει μια USB ειδικα οταν ξεκιναει ο δισκος... Για αυτο ειτε δινουμε ρευμα απο εξωτερικη τροφοδοσια, ειτε απο αλλη USB, ακομα και απο PS/2 εχω δει υλοποιηση...

Πες μας τι τροφοδοτικο εχεις, μπορει και ενα BIOS Update να σου σταθεροποιησει λιγο την κατασταση δοκιμασε το δε εχεις τιποτα να χασεις...

Δημοσ.

To chieftec 350W του πλαισίου έχω. Με το δίσκο είναι το λιγότερο, κ σε άλλα pc έχει πρόβλημα.. Το θέμα είναι με τις απλές συσκευές, ακόμα και usb1

Δημοσ.

Allaxe trofodotiko!Einai anaxiopista entelos ta Chieftec!Pane gia Tagan , Enermax apo 500 watt kai pano den kai den tha exeis provlima meta oso kai na fortoseis to sistima sou!Eixa kai go to 360 Chieftec apo to plaisio itane mazi me to case pou pira! Kai amesos to allaxa giati olo mou kollouse kati! 1 stamatouse to dvd na diavazei, 1 to pontiki usb , kai genika kollimata sinexos ! Me to pou allaxa kai evala enermax 500 ola duleoune roloi! Statherotata!

Δημοσ.

Στο ram πάντως είχε μια χαρά κριτικές.. Άσε που με το ίδιο δουλεύει φίλος με 64αρι ΑΜD , 5 δίσκους και οι usb μια χαρά φυσικά.. Σε μια ASUS με SLI chipset για να είμαι κ ακριβής...

Δημοσ.

αν έχει κανένα φιλαράκι σου, δοκίμασε να τα συνδέσεις μερικές συσκευές σε ένα usb hub με δική του τροφοδοσία. (το scanner υποθέτω έχει δικό του τροφοδοτικό ε?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...