Προς το περιεχόμενο

Yπνωτικά χάπια

Janick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Όσο παράξενο και γελοίο να ακούγεται αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υψίστης σημασίας το οποίο έχει να κάνει με την ψυχολογική μου γαλήνη και ηρεμία. Και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε οι περισσότεροι συγκρίνοντας αυτά που λέω με τον τίτλο του μηνύματος. Σε μερικές μέρες θα πάω κι εγώ διακοπές για να ηρεμήσω ύστερα από ένα κουραστικό χειμώνα. Θα πάω στην Πάρο και η μοναδική παρέα που θα έχω θα είναι ένας πρώην φίλος μου με τον οποίο έχω τσακωθεί άσχημα μιας και την είχε πέσει στην πρώην κοπέλα μου πριν καιρό. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος για άλλους λόγους να διατηρώ επαφές με αυτό το άτομο και να του μιλάω. Στην Πάρο επίσης κάποια στιγμή θα έρθουν για συμπαράσταση και κάποιοι άλλοι καλοί φίλοι και εδώ είναι που θέλω να αποφύγω αυτόν τον πρώην "φίλο". Όσοι γνωρίζετε καλά το θέμα πείτε μου παρακαλώ πολύ αν του ρίξω υπνωτικό χάπι κανα δυό φορές στο νερό στο ποτό ή οπουδήποτε αλλού θα μπορέσω να τον αποφύγω για λίγο; Τί υπνωτικά να πάω να αγόράσω και τί επιπτώσεις μπορούν να έχουν; Βλέπετε...δεν θέλω και να του κάνω κακό στην υγεία. Πείτε μου αν υπάρχει υπνωτικό σε υγρή μορφή εκτός από χάπι και δώστε μου μια μικρή βοήθεια για το εγχείρημα που θα κάνω έτσι ώστε να είναι ασφαλές και να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου τι θα κάνεις απλά κάντο με μεγάλη προσοχή γιατι υπάρχει η περίπτωση είτε να έιναι αλεργικός σε κάτι τέτοιο είτε να τον πειράξει για διάφορους άλλους λόγους.Κ στην τελική τι σου έκανε δλδ??εγω θα έλεγα να τον συγχωρήσεις!!

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους! Όσο παράξενο και γελοίο να ακούγεται αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υψίστης σημασίας το οποίο έχει να κάνει με την ψυχολογική μου γαλήνη και ηρεμία. Και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε οι περισσότεροι συγκρίνοντας αυτά που λέω με τον τίτλο του μηνύματος. Σε μερικές μέρες θα πάω κι εγώ διακοπές για να ηρεμήσω ύστερα από ένα κουραστικό χειμώνα. Θα πάω στην Πάρο και η μοναδική παρέα που θα έχω θα είναι ένας πρώην φίλος μου με τον οποίο έχω τσακωθεί άσχημα μιας και την είχε πέσει στην πρώην κοπέλα μου πριν καιρό. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος για άλλους λόγους να διατηρώ επαφές με αυτό το άτομο και να του μιλάω. Στην Πάρο επίσης κάποια στιγμή θα έρθουν για συμπαράσταση και κάποιοι άλλοι καλοί φίλοι και εδώ είναι που θέλω να αποφύγω αυτόν τον πρώην "φίλο". Όσοι γνωρίζετε καλά το θέμα πείτε μου παρακαλώ πολύ αν του ρίξω υπνωτικό χάπι κανα δυό φορές στο νερό στο ποτό ή οπουδήποτε αλλού θα μπορέσω να τον αποφύγω για λίγο; Τί υπνωτικά να πάω να αγόράσω και τί επιπτώσεις μπορούν να έχουν; Βλέπετε...δεν θέλω και να του κάνω κακό στην υγεία. Πείτε μου αν υπάρχει υπνωτικό σε υγρή μορφή εκτός από χάπι και δώστε μου μια μικρή βοήθεια για το εγχείρημα που θα κάνω έτσι ώστε να είναι ασφαλές και να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ!!

καλά ρε φιλέ ρίξτου και στάχτη στο ποτό του ....lol και μετά με λένε εμένα τρελό.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην κουβαλήσεις και κανά όπλο μαζί σου γιατί μπορεί να σου μπουν ιδέες... :twisted:

Αν δεν τον γουστάρεις απλά μην πας ή πήγαινε όταν θα πάνε και οι υπόλοιποι φίλοι σου.

Δημοσ.

βάλτου καμιά δεκαριά υπνωτικά μέσα σε ένα redbull να δούμε τι είναι πιο δυνατό. Τα υπνωτικά ή η καφεϊνη :D

Δημοσ.
Εγώ θα πρότεινα αφού καταφέρεις και τον κοιμίσεις, να του τον φερμάρεις κιόλας....

and don't forget to videotape it

Δημοσ.

Αν θες να πάρεις και εκδίκηση που σου έφαγε τη γκόμενα, ρίξε του κανένα καθαρτικό να το διασκεδάσεις κιόλας. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει έξω γιατί θα κινδυνεύει να γίνει ρεζίλι, εκτός και αν πάρει την λεκάνη παραμάσχαλα. :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...