Toufas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 parakolouthei kaneis afti tin ekpompi? ego edo kai 1misi xrono den xano episodio. pragmatika einai isos apo tis kaliteres ekpompes pagkosmios. apla an vreite apo kanan agglo theio kapio episodio, katevaste to na deite ti enoo
rebel2000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Έχω δει ότι υπάρχει απο top gear και όντως είναι απλά απίστευτη! Κάνουν τρομερά πράγματα και με πολύ καλό χιούμορ! Ο Clarkson απο την αλλή η θα τον λατρέψεις η θα τον μισήσεις!
silencer51 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Ειναι σίγουρα η καλύτερη και πιο αστεία non-fiction σειρά αυτή τη στιγμή... Ο Clarkson ειναι τρελή μορφή και το rapport με τους συμπαρουσιαστές (James 'Captain Slow' May, Richard 'Hamster' Hammond) κορυφαίο... Μην ξεχνάμε και τα απίστευτα production values & την εκπληκτική σκηνοθεσία (ώρες ώρες ξεχνιέσαι και νομίζεις οτι βλέπεις χολυγουντιανή ταινία)... ;-)
panagos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Πραγματικά φοβερή εκπομπή! Την έχουν σε κανα ελληνικό κανάλι;;; Δεν βλέπω και τηλεόραση για να ξέρω.. Αλλά έχω κατεβάσει απο bearshare αρκετά επεισόδια!
madboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Εδω και λίγο καιρό εχω αρχίσει να κατεβάζω Top Gear και Fifth Gear. Και οι 2 εκπομπές είναι πάρα πολύ καλές. Ισως μια ελληνική εκπομπή στο μοτιβο αυτων των 2 θα είχε μεγάλη απήχηση!
Toufas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 to fifth gear imo xanei se sxesi me afto pou dinei to top gear to desimo ton 3 parousiaston einai apla apistefto. Tetia ekpompi stin ellada den tha vgei..distixos clarkson for president!
DhZou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 To Top Gear apla mamaei! . & - O Jeremy Clarckson einai poly plithorikos kai talantouxos, apisteftos typos, alla oi apopseis tou polles fores me vriskoun antitheto, parola afta omos ton thavmazo!
mandate Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 pagani zonda.σωστά το λέω? αυτό όχι από το θείο από brooklyn αλλά από μόσχα. είναι ένα επισόδειο με μία ασημένια φεράρι,το άλλο supercar full carbon και τη ford που κανείς δε ξέρει στα πόσα τερματίζει 330-360?
Toufas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 les to episodio pou eixane paei stin gallia stin gefira pou exoune ftiaksei ekei. ena zonda mia ferrari 360 kai to ford gt.
john1987 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Φοβερη! Εχω δει 6-7 σκορπια επεισοδια απο θειους κτλ...Αλλα μαζεμενα δεν τα βρηκα πουθενα...Παντως,εχει φοβερα "γραφικα",φοβερα αμαξια,και αρκετο humor...
mandate Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 les to episodio pou eixane paei stin gallia stin gefira pou exoune ftiaksei ekei.ena zonda mia ferrari 360 kai to ford gt. ναι ' date='ναι και είναι τόσο τέζα τα supercar που σπάνε κάτι σανίδες για να κάνουν ράμπα. το σκηνικό είναι τρελό . ο προφυλακτήρας full carbon ? το σκηνικό ξεφεύγει τελείως όταν σπάνε και οι τάβλες ! [/color']
A3TeRnuS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Νικο,εχω φουλ σεζον 2004 και 2005 αν ενδιαφερεσαι και καποιες ταινιες του Clarkson! Συνολικα πες 3 DVDs! Εισαι Ελλαδα; Αν ναι και εχεις τιποτα παραπανω, συναντιομαστε και ανταλλασουμε... Ισχυει για οποιον θελει φυσικα αυτο,οχι μονο για τον Toufas! N.
kostaspap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγω τα βρηκα ολα,απο τη πρωτη σεζον.Απιστευτο γελιο.
A3TeRnuS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγω τα βρηκα ολα,απο τη πρωτη σεζον.Απιστευτο γελιο. Κωστα,ποσα θες;!; Χρηματα εννοω! Πες μου οτι εισαι και Αθηνα!!! Ν.
panagos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δεν άντεξα...αγόρασα απο play, Top Gear: The Best Of , Winter Olympics και Revved Up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.