Προς το περιεχόμενο

Πως ρυθμίζω την ταχύτητα ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Ενώ μέχρι τώρα στην 384 έπιανα 41-43kbps στο download, τώρα βλέπω έχει πέσει 39-40 το πολύ. Δεν μπορώ να πιάσω μεγαλύτερη ταχύτητα. Φοβάμαι μήπως με κάποιο πρόγραμμα έχω πειράξει τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και δεν μπορεί να κατεβάσει με μεγαλύτερη ταχύτητα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να το ρυθμίσω το πρόβλημα ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ο Χριστός κι Απόστολος Γκλέτσος! rolleyes.gif

Σιγά την διαφορά! Λοιπόν δεν έχεις πειράξει εσύ τίποτε! Η διαφορά στην ταχύτητα έχει να κάνει συνήθως με τις γραμμές του ΟΤΕ και καμιά φορά και με την κίνηση που έχει το link που θέλουμε να κατεβάσουμε! Αν δεις την εξωφρενική ταχύτητα του απλού μόντεμ 4-5KB να ξέρεις ότι οι χρήστες έχουν πέσει σαν τις μέλισσες να κατεβάσουν το αρχείο εκείνο!

Σε συμβουλεύω να ζητήσεις τα ρέστα απ'τον ΟΤΕ (στις βλάβες, 121), εκεί τηλεφωνώ κι εγώ όταν δω ότι το 38-39 πηγαίνει σε 10! shock.gif

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν αφορά ένα συγκεκριμένο αρχείο, μιλάω για ότι και να κάνω δεν πιάνει πάνω από 39.

Δημοσ.

A re chvet kai pou eisai akoma! αμα αρχίσεις και βλέπεις τίποτα 10kb/sec-15kb/sec τι 8α κανεις?!

Μια χαρά πάει η σύνδεσή σου. Δεν έχεις πειράξει τίποτα...

Μακάρι να πήγαινε όλων έτσι... Με μία 3μηνη 384 που είχα, 20 μέρες πριν λήξει μου την κόψανε χωρίς λόγο... Ακόμα δεν μπόρεσα να μάθω το γιατί...Άσε που τον μόνο τον πρώτο μήνα πήγαινε καλά... Μετά με 15 κατέβαζα!

Και η πρώην 6μηνη 384 που είχα, για ένα διάστημα δεν πήγαινε πάνω από 25! Ευτυχώς μικρό διάστημα.

Και στον Οτε να πάρεις δεν θα βρεις άκρη... μια και για να θεωρίσουν ότι η γραμμή σου έχει πρόβλημα, 8α έπρεπε να πιάνεις κάτω απο 18...

Δημοσ.

Κατεβασε κατι μεσα απο ελληνικο καλο server και δες τι ταχυτητες πιανεις... Παντως η διαφορα ειναι αμελητεα, το πιθανο να φταει το φορτωμενο DSLAM που συνδεεσαι...

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν αφορά ένα συγκεκριμένο αρχείο, μιλάω για ότι και να κάνω δεν πιάνει πάνω από 39.

121 στις βλάβες. Μπορεί να ακούσεις καμιά απίθανη δικαιολογία, αλλά μην μασήσεις. Χώστα τους! Εμένα αφού βαρέθηκαν να με ακούνε απ'τις διαμαρτυρίες μου για την χαμηλή ταχύτητα που είχα, στρώθηκαν στην δουλειά και επιτέλους βλέπω την ταχύτητα που πρέπει! Πιάνω μέχρι 40! :mrgreen:

Δημοσ.
121 στις βλάβες[/b']. Μπορεί να ακούσεις καμιά απίθανη δικαιολογία, αλλά μην μασήσεις. Χώστα τους! Εμένα αφού βαρέθηκαν να με ακούνε απ'τις διαμαρτυρίες μου για την χαμηλή ταχύτητα που είχα, στρώθηκαν στην δουλειά και επιτέλους βλέπω την ταχύτητα που πρέπει! Πιάνω μέχρι 40! :mrgreen:

Και τι ακριβώς κάνανε αυτοί από το 121?

Δημοσ.

Τεχνικοί είναι, αυτοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν! Το τι έκαναν δεν ξέρω, αλλά μετά από 3 μέρες μου τηλεφώνησαν για να βεβαιωθούν ότι η ταχύτητα έστρωσε! ;)

Όταν διαπίστωσα ότι η ταχύτητα ήταν 'τα ζώα μου αργά' πήρα στο 1242 της Adsl κι από εκεί μου είπαν πως το 121 του ΟΤΕ είναι αρμόδιο για το πρόβλημα αυτό! Έκτοτε μόνο αυτούς ενοχλώ όταν κι όποτε διαπιστώσω τα ίδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...