Προς το περιεχόμενο

Ε..όχι και τόσο καλό το MacOs τελικά...

tsakaloutis82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνέδεσα έναν εξωτερικό σκληρό στο macbook που τον είχα φορμάρει σε windows σε FAT32 για να μπορώ να τον δουλεύω και σε Mac. Όταν το βάζω μερικές φορές μου δεν μου αναγνωρίζει όλα τα partitions αλλά μόνο ένα, αυτό με τα mp3. To partition με τα mp3 τα έχει παίξει εντελώς, καθώς μου προσθέτει άσχετα files, έχουν μετονομαστεί τα μισά αρχεία και έχουν εξαφανιστεί τα περισσότερα. Που είναι τα mp3 μου οεο; Στα infos του φακέλου φαίνεται ότι καταλαμβάνουν χώρο αλλά δεν υπάρχουν... Επίσης όταν πάω να παίξω ένα Mp3 μέσω του itunes μου δημιουργεί με το έτσι θέλω φάκελο δικό του και βάζει εκεί μέσα το mp3. Υπάρχει λύση ή να αρχίσουμε να καταριόμαστε και τα mac?

Τέλος ότι ανοίγω το macbook πριν αρχίσει να φορτώνει το λειτουργικό, μου εμφανίζει ένα γκρι φάκελο με ένα ερωτηματικό που αναβοσβήνει. Τι είναι πάλι τούτο; Αναρωτιέται και το ίδιο το macbook....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ερωτηματικό που αναβοσβήνει στην εκκίνηση υποδεικνύει οτι δεν έχει εντοπιστεί bootable δίσκος και τον αναζητά.

Στα preferences του iTunes υπάρχει η επιλογή για το αν θα μεταφέρει τα τραγούδια στους δικούς του φακέλους (music/itunes/itunes music) οπότε αν το απενεργοποιήσεις δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα.

Αυτό με το δίσκο και τα αρχεία που σου εμφανίζει και σου εξαφανίζει δεν το κατάλαβα. Εξήγησέ το λίγο πιο αναλυτικά.

Λοιπόν, όλα τα προβλήματα λύθηκαν εκτός από αυτό με το σκληρό. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το partition με τα mp3 καθώς δεν το αναγνωρίζει πλέον καθόλου. Αναγνωρίζει όλα τα υπόλοιπα αλλά όχι αυτό. Άσε που όταν συνδέεις το σκληρό αρχίζει να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και ακόμα και όταν τον βγάλεις αυτό συνεχίζει να βαράει κόκκινο και τα ανεμιστήρια να δουλεύουν στο φουλ χωρίς να τρέχει καμμία εφαρμογή. Άρα κάποιο κόλλημα παίζει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...