alfista Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 για να ξεφυγουμε λιγο απο τα της Vivodi .....σε τηλεφωνικη αιτηση προς την Tellas για ενεργποιηση (γραμμη+συνδρομη) 512 με ολη την χασουρα κ την γραφειοκρατεια δικη τους δν μου πηρε πανω απο 4 μερες ωστε να ειμαι συνδεμενος με το "γρηγορο ιντερνετ" χωρις συμβολαια κ χωρις καμια απολυτος δεσμευση ως προς το χρονο παραμονης μου στην εταιρια τους. Το χωρίς καμία δέσμευση μου άρεσε! Δοκίμασε να φύγεις από την Tellas και τα ξαναλέμε. Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Όσον αφορά την ταχύτητα ενεργοποίησης φίλος μου περιμένει ακόμα την Tellas εδώ και 40 μέρες ενώ υπάρχει πόρτα στην περιοχή του. Προσπάθησε να διακόψει τις διαδικασίες ενεργοποίσης στην εν λόγω εταιρεία, αλλά με την Tellas ακόμα και μετά από 5 φαξ ούτε αυτό είναι δυνατό.
marios1957 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μολις γυρισα απο τα γραφεια της Vivodi, οπου και ενεργοποιησα το cube που ειχα πει οτι ειχα αγορασει. Προφανως δεν υπηρχε κανενα προβλημα, η ανανεωση εγινε κανονικα και με ενημερωσαν οτι μεχρι 31/8 θα επιτρεπεται να κανει κανεις ανανεωση cube με νεο cube.... Στο κουβεντιαστό; Θα χαρώ αφάνταστα να σε δω να postάρεις κι όλας,με αυτό που πλήρωσες και αυτό να έχεις...8)
paparoupas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Περιττο να πω οτι σημερα το απογευμα με πηραν τηλ σπιτι, και πανω που λεω για να παιρνουν τηλ, παει, καποια στραβη θα εγινε και θα χασω και τα λεφτα μου, με ενημερωσαν οτι πλεον τρεχει το νεο cube (9/8 εληγε το παλιο) και οτι θα εχω ιντερνετ μεχρι τις 9/1 και μετα θα μπω αυτοματα σε προγραμμα αοριστου χρονου εκτος κι αν κανω αιτηση ενα μηνα νωριτερα κλπ κλπ. Τι να πω ρε παιδια, μπορει να ειμαι απλα κωλοφαρδος, αλλα τουλ εχω ιντερνετ. Και οτι λεω παραπανω ειναι απολυτα ακριβες, δεν υπερβαλλω! edit: Υποψιν οτι χθες εβγαλα και φωτοτυπια της αιτησης του cube που συμπληρωσε επι τοπου η κοπελα και στην οποια αναγραφεται οτι ειμαι ηδη συνδρομητης και ανανεωνω με cube.
PETROS13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 μέχρι 31/8 για ανανέωση γενικά ισχύει ή μόνο για σένα?
paparoupas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Απ' οτι μου ειπαν ισχυει γενικα αυτο. Δεν ειναι οτι εγω εχω καποια ιδιαιτερη μεταχειρηση.
nasmania Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Φιλε paparoupas, Ησουν συνδρομητής σε απευθείας κόμβο Vivodi (full , shared LLU) ή μέσω ΟΤΕ ?
Speck50 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Το χωρίς καμία δέσμευση μου άρεσε! Δοκίμασε να φύγεις από την Tellas και τα ξαναλέμε. Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Όσον αφορά την ταχύτητα ενεργοποίησης φίλος μου περιμένει ακόμα την Tellas εδώ και 40 μέρες ενώ υπάρχει πόρτα στην περιοχή του. Προσπάθησε να διακόψει τις διαδικασίες ενεργοποίσης στην εν λόγω εταιρεία, αλλά με την Tellas ακόμα και μετά από 5 φαξ ούτε αυτό είναι δυνατό. Ειτε σου αρεσε ειτε οχι το χωρις καμια δεσμευση ισχύει, οποτε ελαχιστα με απασχολει η ειρωνικη προθεση κ συναμα απαντηση σου.
marios1957 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δεν το λέει με ειρωνία,από προσωπική εμπειρία μιλάει.Είναι -προφανώς- ομοιοπαθής (σαν και μένα).Η Τρελλάς,άμα δαγκώσει,είναι σαν το κλειδί "σκύλα".Δεν αφήνει με τπτ το θήραμά της να ξεφύγει,κάτι σαν τη μασέλα του μπουλντόγκ,δηλαδή...
Speck50 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δεν το λέει με ειρωνία,από προσωπική εμπειρία μιλάει.Είναι -προφανώς- ομοιοπαθής (σαν και μένα).Η Τρελλάς,άμα δαγκώσει,είναι σαν το κλειδί "σκύλα".Δεν αφήνει με τπτ το θήραμά της να ξεφύγει,κάτι σαν τη μασέλα του μπουλντόγκ,δηλαδή... μακαρι να αποτελω εξαιρεσει αλλα απο οτι εχω διαβασει τελικα ολες οι εταιριες ειναι το πως θα σε πετυχουν ή το αντιθετο....παντως απο μερια μου δν ειχα ποτε καποιο ιδιαιτερο προβλημα ουτε με τον οτε, ουτε με την forthnet καθως ουτε με την tellas. Τωρα οσο αναφορα αυτο με την μη δεσμευση σε εμενα τουλαχιστον ισχυει κ δν αντιμετώπισα το παραμικρο μιας στο ενα απο τα δυο σπιτια εκανα διακοπη χωρις κανενα προβλημα παλι δια τηλεφωνου. Τελος μιας κ η vivodi ειναι το θεμα ομολογώ πως μονο αρνητικα σχολια ακουω κ διαβαζω συνεχως διχως ομως να εχω προσωπικη εμπειρια με την εν λόγο εταιρια.
paparoupas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 @nasmania: Μεσω ΟΤΕ ειμαι συνδρομητης. Επισης οπως εχω ξαναγραψει, πιστευω οτι ολα ειναι θεμα τυχης. Κοινως οτι σου κατσει. Γιατι για ολες τις εταιρειες εχω ακουσει καλα και στραβα, για καθε εταιρεια (πλην της τελας...) εχω καποιο γνωστο που ειναι πολυ ευχαριστημενος και καποιον που βλαστημαει. Και λογικο ειναι, αφου δεν μενουμε ολοι στην ιδια περιοχη (αν και ακομα κι εκει υπαρχουν διαφορες) και δεν εξυπηρετουμαστε ολοι απο τους ιδιους υπαλληλους.
alfista Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ειτε σου αρεσε ειτε οχι το χωρις καμια δεσμευση ισχύει, οποτε ελαχιστα με απασχολει η ειρωνικη προθεση κ συναμα απαντηση σου. Φίλε είναι ακριβώς αυτό που είπε ο marios1957 και προφανώς δεν τίθεται θέμα ειρωνίας απέναντι σου. Μακάρι εσύ να αποτελείς εξαίρεση αλλά η Tellas (και αναφέρθηκα μόνο σε αυτή) στη σταθερή τηλεφωνία έτσι είναι. Το τελευταίο παράδειγμα του φίλου μου, μου έδειξε ότι και στην DSL τα πράγματα είναι τα ίδια. Κι εμένα για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό η συγκεκριμένη προσφορά αλλά μετά κατάλαβα ότι για τα δικά μου νεύρα δεν αξίζει. Το ξαναλέω, μακάρι εσένα όλα να σου πάνε καλά όταν θελήσεις να τη διακόψεις.
gianpan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 άσε είναι πολύ ακριβά ακόμα εδώ..ακούω στο εξωτερικό μπορεί να πληρώνουν 20 ευρώ για Τ1 ....από εκεί και πέρα....................... i t1 einai 1.5 mbps ara den einai kai toso kali i timi.............
paparoupas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Sorry για το offtopic, αλλα τι εννοειται οτι στην Τελας δε σ'αφηνουν να φυγεις? Μιλαω για την τηλεφωνια, γιατι εχω βαλει τελας και σκοπευω να την κοψω... Τι να περιμενω??
LOGGEO Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 sou dinw syxarititria pou apofasises na ftyseis tin kwloetaireia,alla mwlis ksekinises mia makra periodo xwris internet.Ki egw gia pollous logous apofasisa na diakopso ton February kai mexri teli Maiou o vroxos mou den apodesmeutike apo tin Vivodi paroti ekanan aitisi ston OTE 3 fores lene.Etsi anagastika ksanapiga s'autous.Makari na exoun allaksei ta pragmata,alla den to vlepw. Kalo ksemperdema
paparoupas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Επειδη δεν καταλαβα αν το παραπανω ποστ αναφερεται σε μενα, να διευκρινισω τα εξης: Εχω βαλει Τελας ΜΟΝΟ για την τηλεφωνια, ως εναλλακτικο παροχο και χωρις προεπιλογη φορεα. Τι δυσκολια μπορει να συναντησω αν παω να τη διακοψω? (Η Vivodi που κολλαει?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.