steliosdj Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Forthnet for ever exo na po ego apo tin prosopiki mou empeiria....exo diavasei tosa kai tosa provlimata edo kai eutixos den exo pathei tipota edo kai 2 xronia pou exo forthnet...auta apo mena.. Παλι καλα , γιατι αν αρχισουν τα προβληματα , θα ειναι σαν να μην υπαρχει . Τηλεφωνα δεν απαντανε , mail δεν απαντανε ... Σε αναφορες βλαβης δε δινουν σημασια και σε γραφουν κανονικα Κατα τα αλλα, αξιοπιστη εταιρια ... Οσο δεν εχεις προβληματα ειναι μια χαρα .
MpOuZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Bye Bye Vivo δε λέτε τίποτα. Δεν ξέρω που να πω τον πόνο μου, από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Σε άλλο πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας και internet έκανα αίτηση, σε άλλο με βάλανε. Δεν βγάζω άκρη με τίποτα. Ξευτιλίκι σε όλο του το μεγαλείο, καραγκιοζιλίκι όσο δεν πάει άλλο, ανευθυνότητα δίχως όρια.
boredmind Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 re paidia egw pantws zitisa mia full llu sindesi 1024 prin 3 mines k prin ena mina zitisa ta lefta mou pisw giati den erxontousan na tin valoun. apo tote ta lefta den exoun mpei ston logariasmo mou... afiste ti vivo .... gia na min anaferw oti perimenw sto til toulaxiston 20 lepta ti fora pou tous pernw
Marcos_Aurilius Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 ...gia na min anaferw oti perimenw sto til toulaxiston 20 lepta ti fora pou tous pernw... Όπως έχω πει κι αλλού, μην τους παίρνετε τηλέφωνο. Στείλτε τους ένα σοβαρό mail, με το πρόβλημα και τα στοιχεία σας. Μεσα σε μισή ώρα συνήθως, επικοινωνούν αυτοί μέσω τηλεφώνου, με την λύση/απάντηση έτοιμη... Δοκιμασμένο 4-5 φορές.
tacuma Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 ρε παιδια εγω εκανα αιτηση Vivodi κ εχουν περασει 47 μερες και δεν εχω συνδεθει ακομα,τους παιρνω τηλ κ μου λενε δεν εχω διαθεσημοτητα ακομα,παιρνω οτε μου λενε οτι εχω!!ξαναπαιρνω βιβοντι κ μου λενε οτι δε τους ενημερωσε ο οτε,παιρνω οτε μου λενε εχουν ενημερωσει βιβοντι,παιρβω βιβοντι μου λενε περιμενουν οτε για να μου στειλουν pasword οτιναι ελεος ρε παιδια
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Να στείλεις fax προς το τεχνικό τμήμα, με φωτοτυπημένη την ταυτότητά σου, και γραμμένο πάνω ότι η γραμμή σου πλέον είναι ενεργή από τον ΟΤΕ και παρακαλείς να επικοινωνήσουν μαζί σου το συντομότερο δυνατόν για να σου δώσουν τους κωδικούς σου...
ee3509 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 tacuma, καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης μέσω του site του. . Πολύ γκρίνια βλέπω γενικά... . εισαι Shared LLU ? 109 / 6 = 18.1 // τόσα πολλά είναι ? (1Mbit) είσαι Full LLU ? 139 / 6 = 23.1 // πολλα σου φαίνονται ? (1Mbit) μη σουν πω, 2 Mbit για ένα χρόνο FULL LLU = 259 / 12 = 21.5 . α ρε Ελληνα που καλόμαθες και σου πολυφαίνονται 21 euro για 2 μεγάμπιτα . εχει ΑΡΥΣ ? κανείς δεν είναι τέλειος... διέκοψέ το. . Το dsl phone μήπως σε χάλασε ? με 10 euro το μήνα 500 λεπτά δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ? έτσι σε είχε ο ΟΤΕ τόσα χρόνια ? . Μήπως το voipbuster που φυσάει μέσα απο FULL LLU vivo σε χάλασε ? 10 euro / 4 μήνες για απεριόριστες εθνικές κλήσεις ? . τα ξεχάσατε τα παλιά με το dial up στα 33400 Kbit και χρήμα να ρεει με χρονοχρέωση στον ΟΤΕ. . Ακούω πολλά για vivo, εγω κοντα ένα χρόνο FULL LLU συνδρομητής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν έπεσε ουτε μια φορά. Ποτε δεν σερνόταν. 100 % αξιόπιστο. . Το πρόβλημα ήταν μέχρι να φέρει την γραμμή ο ΟΤΕ, αυτό έφαγε 3.5 μήνες μετα απο καταγγελία στο υπουργείο μου την έφερε σε 4 εργάσιμες. . Γενικά το support της vivo είναι λίγο για κλοτσιές, αλλα άμα τσακωθείς σου δίνουν τα τηλεφωνάκια για τα άτομα που είναι μέσα, και δεν περιμένεις μισή ώρα μέχρι να σου μιλήσει κάποιος απο το customer service. . Απο τον ΟΤΕ ??? 1000 φορές καλύτερα Και 999 φορές χειρότερη να ήταν η Vivo πάλι εκεί θα ήμουν Μακριά απο ΟΤΕ μέχρι να κλείσει.
deathlok Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μήπως το voipbuster που φυσάει μέσα απο FULL LLU vivo σε χάλασε ? 10 euro / 4 μήνες για απεριόριστες εθνικές κλήσεις ? sta perisotera simfono alla to voipbuster den einai stathero EXEI lag se opoiadipote sindesi apo politexnio pou to exo dokimasei mexri spiti mou me 1mbit. (den ftene oi grammes fteei to voipbuster.)
ee3509 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Απο προσωπική εμπειρία σε FULL LLU έχω να πω οτι λειτουργεί άψογα με το 80 - 90 % των προορισμών. Στο σπίτι έχεις FULL LLU και δεν σου δουλεύει καλά ?
actorgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Στις 28 Αυγουστου τελειωνει το dsl ταξιδι.Μετα απο πολυ σκεψη και ερευνα αγορας (ειμαι σε ΑΡΥΣ)κατεληξα στα παρακατω:Οντως η VIVODI εχει την πιο φθηνη τιμη της αγορας ομως μονο για την ετησια συνδεση στα 269? ητοι 22.41?/μηνα.Αντιστοιχη 6μηνη συνδεση με προπληρωμενο πακετο ειναι στα 199?=33,16?/μηνα(μιλαω παντα με ΑΡΥΣ).Αρα η Vivodi εκβιαστικα σου λεει θελεις φθηνο dsl ελα σε μενα αλλα για 1 χρονο,ανεξαρτητα απο το τι θα συμβει στην αγορα της ευρυζωνικης συνδεσης σε ''κατοχυρωνει'' να στα παιρνει με τις τιμες που προανεφερα.Μακρια απο δεσμευσεις σκεφθηκα...Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μας με τη Vivodi οταν ρωτησα γιατι ειναι τοσο αναντιστοιχα ακριβη η 6μηνη σε σχεση με την 12μηνη η απαντηση ηταν οτι συμφερει η 12μηνη(το ξερουν οτι παιζουν χωρις αντιπαλο στις τιμες),δηλ. αλλα λογια να αγαπιομαστε...Ειδα επισης οτι στην αγορα υπαρχει καινουργιο πακετο cube 5μηνο με 99? αρα μηπως μπορουσα,σκεφθηκα,να ανανεωσω με το 5μηνο χωρις να διακοπει η παροχη dsl γραμμης.ΟΧΙ ειπαν πρεπει να διακοπει η υπαρχουσα συνδεση του cube και να γινει νεα συνδεση μετα την παρελευση των 12-15 ημερων που κανει ο ποτε να σου ενεργοποιησει dsl.Τρελαθηκα...ρε σεις τους λεω ειμαι ηδη πελατης σας και σας ζητω ανανεωση της συνεργασιας μας χωρις να μου διακοψετε το ''γρηγορο internet''και σεις λετε οτι δεν γινεται.Ετσι ειναι ειπαν ετσι θελουν. Ακουω πολλα παιδια εδω στο forum ...δε θυμασαι που ησουν με dial up και σερνοσουν ή καποτε πληρωνες 30? για 384 και τωρα στο δινουν με 20 και φωναζεις...Ε λοιπον ναι φωναζω για πιο φθηνες και καλες υπηρεσιες που μπορω και α π α ι τ ω να εχω χωρις να συγκρινω το μιζερο παρελθον που πριν 5 μηνες περιπου πριν βρισκομουν περιμενοντας 1 λεπτο να κατεβει σελιδα.Θελω υπηρεσιες φθηνες και καλες απο το κ@λο κρατος γιατι πληρωνω οτι φορους πρεπει και δεν κλεβω ουτε κοροϊδευω κανενα για να αντιμετωπιζω συμπεριφορες που υποτιμουν την νοημοσυνη μου.Εστειλα το παρακατω fax στη vivodi: Μετα απο ολα αυτα γυριζω με μεγαλη απογοητευση στον αραμπα του pstn.Ισως με τη σταση μου αντιδρωντας με θυμο περισσοτερο παρα ορθολογικα απεναντι στην μετριοτητα τη βλακεια και την εκβιαστικη εκμεταλλευση διαφορων ζημιωνομαι κατι ? αλλα αστο διαολο... Αίτηση άρνησης συνέχειας ευρυζωνικής σύνδεσης με Vivodi.txt
paparoupas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Τωρα ειδα το τοπικ. Επειδη εκανα κατι αναλογο πριν απο ενα μηνα, πηγα απο τη Vivodi και το συζητησα απο κοντα. Μου ειπαν οτι "καθε προσφορα που ισχυει για νεους συνδρομητες ισχυει και για παλιους και οτι δε θελουν μονο να βρισκουν νεους πελατες αλλα και να διατηρουν τους υπαρχοντες". Επισης μου ειπαν οτι μπορω να αγορασω ενα dsl cube, σαν να ημουν νεος συνδρομητης και στην αιτηση ενεργοποιησης που θα στειλω να γραψω επανω οτι ειμαι ηδη συνδρομητης, ωστε να προχωρησουν αυτοματα σε διαδικασια ανανεωσης και οχι ενεργοποιησης. Οποτε κανε ενα κοπο να το διευκρινισεις, μηπως ο υπαλληλος στο τηλ δεν ηξερε. Τωρα εγω αγορασα πριν απο καμια 10αρια μερες ενα cube στα 512 kbps -γιατι χρειαζομουν και νεο εξοπλισμο- και μεχρι τις 10 Αυγουστου θα το εχω ενεργοποιησει, οποτε θα μπορω να γραψω και εντυπωσεις. Γενικα η τωρινη προσφορα του cube της Vivo ειναι 99ευρω για 5 μηνες στο 1Μbit, δηλ 20 ευρω το μηνα αλλα ειναι δεσμευτικη για 12 μηνες και δε γνωριζω τη χρεωση για τους υπολοιπους μηνες... (Καπου ειχα διαβασει 26ευρω, αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια). edit: Και λογικα να το σκεφτεις, δε χρειαζονται 12-15 μερες για να ξαναενεργοποιηθει η γραμμη σου... Σιγα μην τρεξει αυθημερον ο υπαλληλος του ΟΤΕ να ξαναβαλει φιλτρο στη γραμμη, οποτε η γραμμη -λογικα παντα- δε θα διακοπει καν. Το θεμα ειναι ποσες μερες θα κανει η Vivo να στειλει τα λεφτα του παγιου στον ΟΤΕ.
ee3509 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 actorgr, . Σεβαστές οι απόψεις σου. Οπως κατάλαβες εχω εντελώς αντίθετη γνώμη. . Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί είσαι σε ΑΡΥΣ ? τι σου προσφέρει ? στο shared llu της vivo το 1 Mbit έχει 109 euro για 6 μήνες... τι ποιο φτηνό ? τι θες να σου κάνει παραπάνω η vivo ? . Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να έχει ΑΡΥΣ και vivo provider...
marios1957 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Τωρα ειδα το τοπικ. Επειδη εκανα κατι αναλογο πριν απο ενα μηνα' date=' πηγα απο τη Vivodi και το συζητησα απο κοντα. Μου ειπαν οτι "καθε προσφορα που ισχυει για νεους συνδρομητες ισχυει και για παλιους και οτι δε θελουν μονο να βρισκουν νεους πελατες αλλα και να διατηρουν τους υπαρχοντες". Επισης μου ειπαν οτι μπορω να αγορασω ενα dsl cube, σαν να ημουν νεος συνδρομητης και στην αιτηση ενεργοποιησης που θα στειλω να γραψω επανω οτι ειμαι ηδη συνδρομητης, ωστε να προχωρησουν αυτοματα σε διαδικασια ανανεωσης και οχι ενεργοποιησης. Οποτε κανε ενα κοπο να το διευκρινισεις, μηπως ο υπαλληλος στο τηλ δεν ηξερε.[/quote'] Παραμύθια σου πουλήσανε για να σε κρατήσουν.Στο τμήμα marketing είναι πάρα πολύ ηλίθιοι για να καταλάβουν πως πρέπει να κρατήσουν τον ήδη συνδρομητή τους. Τωρα εγω αγορασα πριν απο καμια 10αρια μερες ενα cube στα 512 kbps -γιατι χρειαζομουν και νεο εξοπλισμο- και μεχρι τις 10 Αυγουστου θα το εχω ενεργοποιησει, οποτε θα μπορω να γραψω και εντυπωσεις. Θα χαρώ πάρα πολύ να δω το χρονοδιάγραμμά της να περπατάει πάνω στα χνάρια των προσδοκιών σου. Γενικα η τωρινη προσφορα του cube της Vivo ειναι 99ευρω για 5 μηνες στο 1Μbit, δηλ 20 ευρω το μηνα αλλα ειναι δεσμευτικη για 12 μηνες και δε γνωριζω τη χρεωση για τους υπολοιπους μηνες... (Καπου ειχα διαβασει 26ευρω, αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια). Όσο τους πρήζεις τα μύδια,τόσο θα σε προσέχουνε.Άμα ξεχαστείς η βαρεθείς τις μισάωρες αναμονές,θα πληρώνεις 1024 και θα κατεβάζεις με 60-70.Άμα βρεις κανέναν στο τηλ,θα συμπάσχει μαζί σου,αφού διαπιστώσει ότι όντως με τόσα κατεβάζεις,θα κάνει κάποια αίτηση στον ΟΤΕ για διόρθωση γραμμής,μετά από τρεις-τέσσερις μέρες θα στρώσει πάλι στα 109-115,μέχρι να βάλουν κι άλλον στο lam,οπότε πάλι θα πέσεις στα γνωστά 60άρια.Εγώ προσωπικά,μετά την τρίτη φορά,βαρέθηκα και το άφησα,εκεί ποντάρουν άλλωστε όλοι οι μπακάληδες. edit: Και λογικα να το σκεφτεις, δε χρειαζονται 12-15 μερες για να ξαναενεργοποιηθει η γραμμη σου... Σιγα μην τρεξει αυθημερον ο υπαλληλος του ΟΤΕ να ξαναβαλει φιλτρο στη γραμμη, οποτε η γραμμη -λογικα παντα- δε θα διακοπει καν. Το θεμα ειναι ποσες μερες θα κανει η Vivo να στειλει τα λεφτα του παγιου στον ΟΤΕ. Mόνο όταν προπληρώσεις πάγια μηνών,τότε και μόνο τότε δεν θα διακοπεί η γραμμή σου.Άμα πας για "κύβους" και τέτοια,θα σε αποθαρρύνουν,μιας και αυτά (=οι "κύβοι") είναι τα δολώματα για τα καινούργια πρόβατα και όχι παροχές προς τους παλιούς. Τα ανωτέρω αποτελούν προσωπικά μου συμπεράσματα,βγαλμένα από συνδρομή 12 μηνών στο δίκτυό τους μέρω ΑΡΥΣ.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 1ον, θα προσυπογράψω τον Μάριο. 2ον, ωράιο fax actorgr... 3ον, ωράια μας τα λέει ο φίλτατος ee3509, αλλά η απάντηση "εχεις ΑΡΥΣ ? κανείς δεν είναι τέλειος... διέκοψέ το", εμένα που είμαι εδώ που είμαι και δεν με πιάνουν τα LLU, δεν με βοηθάει. Έχει να προτείνει κάτι άλλο εκτός από το να μην γκρινιάζουμε? Φιλικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.