Marcos_Aurilius Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με mail (πάντα - τα 'χουμε πει αυτά) με την Vivodi, για να ζητήσω τις τελευταίες τιμές και κάποιους λογαριασμούς τραπέζης, ώστε να προβω σε ανανέωση του 5μηνου Cube που μου τελειώνει σε 2 βδομαδες. Σε 20 λεπτάκια με πήραν τηλ., και μου ανακοίνωσαν ότι δεν παρέχονται πακέτα ανανέωσης 512Κ πια, αλλά μόνο 1 και 2Mbit (το πρώτο στα 200€ για 6 μήνες). Συνειδητοποιώντας πως πρόκειται για καθαρό εκβιασμό (αφού για νέους χρήστες τα 512 είναι διαθέσιμα: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=16&Secton_id=26174126&Product_Id=340438) τους απάντησα "ευχαριστώ πολύ, πού πρέπει να σας στείλω το fax για διακοπή της σύνδεσης?" "Μα..." "Να μου στείλετε τον αριθμό του fax με ένα mail...." Τέλος, τους συνέταξα και μια ωραία επιστολή όπου εν ολίγοις τους έγραψα "ενώ ήμουν πλήρως ικανοποιημένος και ήθελα, με την συμπεριφορά σας με αναγκάζετε να φύγω" και αυτό ήταν. Τα γράφω αυτά για να ενημερωθείτε όσοι τυχόν σας λήγει το πακετάκι, και για να πώ ένα κρίμα για όλες τις εταιρίες που δεν ξέρουν πώς να κρατήσουν τους πελάτες τους... Edit προς Mods: λάθος forum. Μπορεί να μεταφερθεί στο ADSL?
manosone Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δεν εχεις και αδικο..!Απο την αλλη ομως 18 ευρω το μηνα για 1mbit ειναι πολυ καλα νομιζω(shared llu).Eγω ειμαι με full llu και λεω να παρω το 6μηνο προπληρωμενο με 23e για 1mbit..
Marcos_Aurilius Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 200€ για 6 μήνες, ίσον 33,33€ τον μήνα. Γιά κάποιον που δεν χρειάζεται Mbit, δεν δικαιολογείται. Οπότε...
PETROS13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 άσε είναι πολύ ακριβά ακόμα εδώ..ακούω στο εξωτερικό μπορεί να πληρώνουν 20 ευρώ για Τ1 ....από εκεί και πέρα.......................
manosone Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=371 .Αν εισαι shared llu τοτε η 6μηνη ειναι 109 ευρω(προπληρωμενη).Τωρα εχεις δικιο,στο ορι καποιος μπορει να μην χρειαζεται την 1mbit.Αλλα μιλαμε για 109/6=18ε το μηνα.
yohoho Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 18 eurw to mhna alla desmeush gia 1 xrono!!!! kai emena teleiwnei se ligo to cube pou toso me basanise kai den kserw ti na kanw?!!
manosone Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Βρε παιδια...Το λεει καθαρα.. 1024/256 6μηνες 109ευρω.Γιατι μου λετε για 1 χρονο?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Παλικάρια: Η υπηρεσία ADSLaccess (Assymetric Digital Subscriber Line) υποστηρίζει ασύμμετρη μεταφορά δεδομένων και παρέχεται είτε μέσω του ιδιόκτητου ADSL δικτύου της Vivodi Telecom (Full LLU & Shared LLU) στην Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο & Χανιά Κρήτης είτε Πανελλαδικά μέσω του ADSL δικτύου του ΟΤΕ (AΡΥΣ). Για όποιον ακόμα δεν κατάλαβε, οι τιμές που λέτε είναι μέσω δικτύου Vivodi. Εγώ που έχω ακόμα (π)ΟΤΕ, πληρώνω ΑΡΥΣ...
szaf Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με mail (πάντα - τα 'χουμε πει αυτά) με την Vivodi' date=' για να ζητήσω τις τελευταίες τιμές και κάποιους λογαριασμούς τραπέζης, ώστε να προβω σε ανανέωση του 5μηνου Cube που μου τελειώνει σε 2 βδομαδες. Σε 20 λεπτάκια με πήραν τηλ., και μου ανακοίνωσαν ότι δεν παρέχονται πακέτα ανανέωσης 512Κ πια, αλλά μόνο 1 και 2Mbit (το πρώτο στα 200? για 6 μήνες). Συνειδητοποιώντας πως πρόκειται [b']για καθαρό εκβιασμό[/b] (αφού για νέους χρήστες τα 512 είναι διαθέσιμα: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=16&Secton_id=26174126&Product_Id=340438) τους απάντησα "ευχαριστώ πολύ, πού πρέπει να σας στείλω το fax για διακοπή της σύνδεσης?" "Μα..." "Να μου στείλετε τον αριθμό του fax με ένα mail...." Τέλος, τους συνέταξα και μια ωραία επιστολή όπου εν ολίγοις τους έγραψα "ενώ ήμουν πλήρως ικανοποιημένος και ήθελα, με την συμπεριφορά σας με αναγκάζετε να φύγω" και αυτό ήταν. Τα γράφω αυτά για να ενημερωθείτε όσοι τυχόν σας λήγει το πακετάκι, και για να πώ ένα κρίμα για όλες τις εταιρίες που δεν ξέρουν πώς να κρατήσουν τους πελάτες τους... Edit προς Mods: λάθος forum. Μπορεί να μεταφερθεί στο ADSL? κ γω το ίδιο..κ μέχρι πριν από μια εβδομάδα είχαν 6 μήνες 512 με 117. Σήμερα έστειλα και γω την αίτηση διακοπής..
tktommytk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Για να ξέρουμε και τι λέμε: http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=418
alfista Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει μετά το πέρας του dsl cube τι πληρώνουμε; Αν θέλω να το συνεχίσω ανά μήνα θα πληρώνω τον κούκο αηδόνι όπως τώρα στην οτενέτ, δηλαδή γύρω στα 42Ε/μήνα για μια 384;
astrea966 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει μετά το πέρας του dsl cube τι πληρώνουμε; Αν θέλω να το συνεχίσω ανά μήνα θα πληρώνω τον κούκο αηδόνι όπως τώρα στην οτενέτ, δηλαδή γύρω στα 42Ε/μήνα για μια 384; επειδη το ρωτησα και εγω αυτο μου ειπαν οτι αν δεν προκυψει καποια ενεργεια απο μερους μου η συνδεση μετατρεπεται αυτοματα σε αοριστου χρονου με κοστος 38.50 ευρω το μηνα για τα 512kbps
alfista Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Πολλά δηλαδή. Αυτή την τεράστια διαφορά ανάμεσα στα πακέτα και στους μηνιαίους λογαριασμούς ακόμα δεν την καταλαβαίνω.
shadowfax-1- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δλδ ειμαι ο μονος που ανανεωσε με Βιβο με dsl cube ενω ειχε ηδη dsl cube(θα μπορουσες να κανεις και αυτο το μαγικο)?Πλεον φανταζομαι θα ειμαι και ο μονος συνδρομητης Βιβο.Τουμπανο θα πηγαινω πλεον(ακομα περισσοτερο):D:D:D:D:D:D Επισης σε ποια περιοχη εισαι???Μηπως δεν υπαρχει 512 διοτι εχει γινει 1 mbit σε εκεινο το σημειο λογο αναβαθμισης δικτυου απο πΟΤΕ(βεβαια θα σου λεγανε για 768...Απλα λεω ρε παιδι μου...)?Ηλιθιο βεβαια αυτο που σκεφτηκα αλλα...Μπας και ρε παιδι μου.Τι να σου πω
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Για να ξέρουμε και τι λέμε:http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=418 Sfw? Τι θες να πείς με αυτό? Επισης σε ποια περιοχη εισαι???Μηπως δεν υπαρχει 512 διοτι εχει γινει 1 mbit σε εκεινο το σημειο λογο αναβαθμισης δικτυου απο πΟΤΕ(βεβαια θα σου λεγανε για 768...Απλα λεω ρε παιδι μου...)?Ηλιθιο βεβαια αυτο που σκεφτηκα αλλα...Μπας και ρε παιδι μου.Τι να σου πω Δεν παίζει. Ιεράπετρα μένω αυτόν τον καιρό, και εδω όυτε τα ιδιόκτητα καλώδια της Vivo μας πιάνουν, ούτε οι προσφορές του πΟΤΕ. Εγώ λέω το απλό. Πουλάτε σε καινούριους πελάτες το 512 Cube, και πρακτικά το αρνείστε στους ήδη υπάρχοντες? Ε τότε, ασχέτως των καλών υπηρεσιών που μου παρείχατε, είστε μ@λ@κες κι άντε στο καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.