mademoiselle Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ΜΕ προσωπικο υπολογιστη καταρχην.Ενα κομματι του εαυτου σου το αφιερωνεις εκει οπως και να χει.Τωρα, οσο περισσοτερο του αφιερωνεις τοσο το εχεις αναγκη.Και απο κει και περα ανοιγοντε ζητηματα τυπου αν το pc σου ειναι απλα ενα μεσο για σενα η ζεις μεσα στο pc σου,στον εικονικο κοσμο του δλδ.Οχι προεκταση σαυτο,αλλα μια απορια που εχω ειναι αν εχετε νιωσει την αναγκη να κατσετε στο pc σας απλα για να το πειραξετε,δλδ απο συνηθεια και μονο να πειραξετε το πληκτρολογιο σας,εχοντας οχι και πολυ ορεξη για καποια συγκεκριμενη δραστηριοτητα?:roll:
StavrosD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς είμαστε πλέον εξαρτημένοι από τον υπολογιστή. Θυμάμαι κάποια περίοδο που είχε χαλάσει η μητρική και περίμενα το BIOS από το εξωτερικό (τότε ακόμα μπορούσες να το αλλάξεις), είχα κοινωνικοποιηθεί πολύ. Εκεί που έβγαινα για ένα καφέ μέχρι τότε, με το που χάλασε δεν πήγαινα σπίτι μου παρά μόνο για ύπνο και μπάνιο. Όλη την υπόλοιπη μέρα έξω, σε φίλους, για καφέ, φαί, ποτό, κτλ. Μέχρι και σε μαθήματα που συνήθως δεν παρακολουθούσα πήγα. Αυτή την περίοδο δεν έχω σχέση, και σκέφτομαι σοβαρά να στείλω το PC στους γονείς μου για να κοινωνικοποιηθώ λιγάκι ;-)
sam sam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 εχετε δοκιμασει να μινετε χωρεις τηλεοραση για μερικες μερες? ειναι κατι παρομιο...δεν λεω χρησημοι αλλα οταν φτανεις σε σημειο να μιλας στο πραγματικο κοσμο για τον ψυφιακο και μονο και ολα τα αλλα να μην σε νοιαζουν δεν ειναι φυσιολογικο...(γνωριζω τετοιες περιπτωσεις) ασχετο:σας εχει τυχη σε εσας μετα απο πολλες ωρες παιχνιδιου στο π.υ. να ζαλιζεστε? εγω το παθενο πολλες φορες, πρεπει να αρχισω να ανισυχω?
Diablos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ... σκέφτομαι σοβαρά να στείλω το PC στους γονείς μου για να κοινωνικοποιηθώ λιγάκι ;-) Στείλτο φίλε όσο είναι νωρίς ακόμα. Για εμάς δεν υπάρχει ελπίδα αλλά τουλάχιστον σώσε τον εαυτό σου. Μα..., τι συμβαίνει; Με ρουφάει το cpu fan.... ΑΑΑΑΑααααα01001101001011100101010010011100101
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγω απο τοτε που εχω dsl, ο υπολογιστης κατεβαζει αδιακοπα και γινεται το εξης: internet δεν σερφαρω γιατι σερνει η γραμμη απο τα download και επισης δεν πολυ παιζω παιχνιδια γιατι ψιλοσερνονται λογω λιγης μνημης. Αποτελεσμα; Εχω ελατωσει το καψιμο μπροστα στην οθονη κατα πολυ!
theomen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγω απο τοτε που εχω dsl, ο υπολογιστης κατεβαζει αδιακοπα και γινεται το εξης: internet δεν σερφαρω γιατι σερνει η γραμμη απο τα download βάλε ένα router με QoS
mprou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 βάλε ένα router με QoS Πλακα πλακα... που παω με το sagemακι...;
Forensick Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μια φορά έμεινα χωρίς υπολογιστή για 2 μήνες επειδή είχα πρόβλημα με motherboard' date=' και τόσο καιρό πήραν οι αλλαγές μέχρι μια να δουλέψει.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι 10 πρώτες μέρες είναι οι δύσκολες. Σύμπτωμα είναι οι συχνοί εκνευρισμοί, συνήθως χωρίς κανένα λόγο αλλά απλά με τη σκέψη ότι είσαι χωρίς PC. Πάντως, άμα περάσουν αυτές οι αρχικές μέρες είσαι πιο ξένοιαστος. Σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο άσχημα. Σε κάποια φάση έλεγα "Δεν πάει να γ@μηθeί, να μη σώσει και φτιαχτεί ποτέ η μ@λ@κ!@". Η αλήθεια είναι ότι χρησιμεύει σε πολλά πράγματα το PC, αλλά γίνεσαι άσχημα εθισμένος μερικές φορές. Τελικά είναι σαν drug. Πιστεύω πως θα χαιρόμουνα αν ξύπναγα μια μέρα και είχαν εξαφανιστεί όλοι οι περιττοί υπολογιστές (Ε, ας έμεναν αυτοί στα νοσοκομεία ή όπου αλλού είναι ζωτικής σημασίας).[/quote'] λες και μιλαμε για τσιγαρα! χαχαχαχααχχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.