ALFR3D Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Θα ηθελα να αναρωτηθειτε πως θα ηταν να ζουσατε χωρις π.υ?πιο πολυ στο θεμα ψυχαγωγια πως θα σας φαινοταν?για μενα θα ηταν φρικη παντος χωρις τον <κομπιουτορα>.Μηπως ειναι ενα πολυ ισχυρο <<ναρκωτικο>>?που οι περισσοτεροι δεν το εχουμε αντιληφθει.Aπλα μου κακοφαινεται που ειμαι εξαρτημενος απο ενα μηχανημα..
milki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Να σου κάνω εγώ μια ερώτηση? Έχεις βγει με το ταίρι σου και να γυρίσεις 6-7 ώρα το πρωί λιώμα από το ποτό και το πρώτο πράγμα που έχεις κάνει είναι να κάτσεις στο pc?
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Να σου κάνω εγώ μια ερώτηση?Έχεις βγει με το ταίρι σου και να γυρίσεις 6-7 ώρα το πρωί λιώμα από το ποτό και το πρώτο πράγμα που έχεις κάνει είναι να κάτσεις στο pc? Ναι, μια φορά γύρισα λιώμα, δε το είδα και κάθησα στο πληκτρολόγιο. Πήρα άλλο με 7,5 Ευρώ :)
s.lazaridis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Θα ηθελα να αναρωτηθειτε πως θα ηταν να ζουσατε χωρις π.υ? esi mporeis na zisis xwris na fas?
mandate Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 το πάν είναι να μάθεις να τραβιέσαι. Υ.Γ. 1. και να καούνε όλοι οι η.υ. καρφί δε μας καίγεται ύστερα από το μίνι εγκεφαλικό δε θα θυμάμαι τίποτα. [δηλ. παλαιότερα δε διασκέδαζαν? απλά όχι με div] 2.ταχύτατη αποστολή μυνημάτων με περιστέρια. 3.φτιάξε και 'συ μια φρυκτωρία στη ταράτσα σου. υλικά μιά παλιά καρέκλα,στουπί κτλπ. 4.no electronics car for everyone
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Που να δεις οταν χαλασει τι ζορια τραβαω. Ειδικα τις πρωτες μερες σαν ναρκομανης αισθανομαι. Γι'συτο πηρα και λαπτοπ και ειμαι ησυχος...
BIAP Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 H μονη περιπτωση να ενοχληθω σοβαρα ειναι αν το χρειαζομαι για τη δουλεια. Σε οποιεσδηποτε αλλες συνθηκες, η ενοχληση θα ειναι μικρη. Με αλλα λογια, με η χωρις, δεν τρελαινομαι. Το μονο που πραγματικα θα ηθελα να χασω, να μην υπαρχει ρε παιδι μου, ειναι το κινητο.
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ΑΑΑΑ ωραίο θέμα... βλέπω ήδη πολλά πρεζάκια να έχουν απαντήσει. Εγώ δε νομίζω οτι μπορώ χωρίς το PC. Μάλιστα έχω περάσει κατα καιρους απο διαφόρων ειδών PC-εθισμους (πχ να την εβρίσκα περισσότερο να κατεβάζω παιχνίδια παρά τελικά να τα παίζω). Επίσης, εβαλα Dsl τα χριστούγεννα και άρχισα να κλείνω το pc πριν κανα μήνα (24/7 κατέβαζε ασταματητα). Καλή αποτοξίνωση
DrLo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ΑΑΑΑ ωραίο θέμα... βλέπω ήδη πολλά πρεζάκια να έχουν απαντήσει. Εγώ δε νομίζω οτι μπορώ χωρίς το PC. Μάλιστα έχω περάσει κατα καιρους απο διαφόρων ειδών PC-εθισμους (πχ να την εβρίσκα περισσότερο να κατεβάζω παιχνίδια παρά τελικά να τα παίζω). Επίσης, εβαλα Dsl τα χριστούγεννα και άρχισα να κλείνω το pc[/b'] πριν κανα μήνα (24/7 κατέβαζε ασταματητα). Καλή αποτοξίνωση Παλιά θυμάμαι κάτι έκανα και έκλεινε το PC. Θυμάται κανείς πως κλείνουν τα pc ?
insomniaK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Ναι... Οργισμένη μάνα ή σύντροφος μπουκάρει στο ναό της τεχνολογίας, στο δικό σου χώρο, εκεί που έχεις καταθέσει την ψυχή σου, βρε αδερφέ και τραβάει ένα μαύρο καλώδιο από την πρίζα, τότε έχοντας εκείνο το χαμογελάκι του ΜέγαΝοπολέοντα (μία λέξη), και ενώ πια δεν ακούγεται το βζζζζ των σκληρών σου δίσκων εννοείται, σου λέει τώρα που έκλεισε πάμε μια βόλτα...
sam sam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Ναι... Οργισμένη μάνα ή σύντροφος μπουκάρει στο ναό της τεχνολογίας, στο δικό σου χώρο, εκεί που έχεις καταθέσει την ψυχή σου, βρε αδερφέ και τραβάει ένα μαύρο καλώδιο από την πρίζα, τότε έχοντας εκείνο το χαμογελάκι του ΜέγαΝοπολέοντα (μία λέξη), και ενώ πια δεν ακούγεται το βζζζζ των σκληρών σου δίσκων εννοείται, σου λέει τώρα που έκλεισε πάμε μια βόλτα... αχχχχχχχχχχ εγω νομιζω πως δεν ειναι θεμα τοσο αυτοκυριαρχιας, αλλα εχει σχεση με τα αλλα σου ενδιαφεροντα...αν δεν εχεις τι να κανεις η εχεις βαρεθει την τυπισα σου διαλεγεις το π.υ. σου... δεν λεω και εγω κατα καιρους ειχα κολισει πολυ και καλωδια μου εβγαζαν μεχρι και την μπριζα μια φορα... αλλα τωρα ειμαι "καλα" (που λεει ο λογος!) μια ειναι η λυση κοριτσακια!!!
Cristina Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 μια ειναι η λυση κοριτσακια!!! Δεν το είπες καλά... Κοριτσάκια που να μην έχουν σχέση με PCs...
e-tic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Αν δεν είχαμε υπολογιστή δεν θα μπορούσαμε να postάρουμε εδώ το τί θα κάναμε αν δεν είχαμε υπολογιστή...
dim_b Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Εγώ μια χαρά θα μπορούσα να ζήσω χωρίς PC. Αρκεί να είχα ένα laptop που θα μπορούσα να παίρνω μαζί μου και στις διακοπές
Diablos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μια φορά έμεινα χωρίς υπολογιστή για 2 μήνες επειδή είχα πρόβλημα με motherboard, και τόσο καιρό πήραν οι αλλαγές μέχρι μια να δουλέψει. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι 10 πρώτες μέρες είναι οι δύσκολες. Σύμπτωμα είναι οι συχνοί εκνευρισμοί, συνήθως χωρίς κανένα λόγο αλλά απλά με τη σκέψη ότι είσαι χωρίς PC. Πάντως, άμα περάσουν αυτές οι αρχικές μέρες είσαι πιο ξένοιαστος. Σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο άσχημα. Σε κάποια φάση έλεγα "Δεν πάει να γ@μηθeί, να μη σώσει και φτιαχτεί ποτέ η μ@λ@κ!@". Η αλήθεια είναι ότι χρησιμεύει σε πολλά πράγματα το PC, αλλά γίνεσαι άσχημα εθισμένος μερικές φορές. Τελικά είναι σαν drug. Πιστεύω πως θα χαιρόμουνα αν ξύπναγα μια μέρα και είχαν εξαφανιστεί όλοι οι περιττοί υπολογιστές (Ε, ας έμεναν αυτοί στα νοσοκομεία ή όπου αλλού είναι ζωτικής σημασίας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.