Προς το περιεχόμενο

με η χωρις προσωπικο υπολογιστη?

ALFR3D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να αναρωτηθειτε πως θα ηταν να ζουσατε χωρις π.υ?πιο πολυ στο θεμα ψυχαγωγια πως θα σας φαινοταν?για μενα θα ηταν φρικη παντος χωρις τον <κομπιουτορα>.Μηπως ειναι ενα πολυ ισχυρο <<ναρκωτικο>>?που οι περισσοτεροι δεν το εχουμε αντιληφθει.Aπλα μου κακοφαινεται που ειμαι εξαρτημενος απο ενα μηχανημα..

Δημοσ.

Να σου κάνω εγώ μια ερώτηση?

Έχεις βγει με το ταίρι σου και να γυρίσεις 6-7 ώρα το πρωί λιώμα από το ποτό και το πρώτο πράγμα που έχεις κάνει είναι να κάτσεις στο pc?

Δημοσ.
Να σου κάνω εγώ μια ερώτηση?

Έχεις βγει με το ταίρι σου και να γυρίσεις 6-7 ώρα το πρωί λιώμα από το ποτό και το πρώτο πράγμα που έχεις κάνει είναι να κάτσεις στο pc?

Ναι, μια φορά γύρισα λιώμα, δε το είδα και κάθησα στο πληκτρολόγιο.

Πήρα άλλο με 7,5 Ευρώ :):):)

Δημοσ.

το πάν είναι να μάθεις να τραβιέσαι.

Υ.Γ. 1. και να καούνε όλοι οι η.υ. καρφί δε μας καίγεται

ύστερα από το μίνι εγκεφαλικό δε θα θυμάμαι τίποτα.

[δηλ. παλαιότερα δε διασκέδαζαν?

απλά όχι με div]

2.ταχύτατη αποστολή μυνημάτων με περιστέρια.

3.φτιάξε και 'συ μια φρυκτωρία στη ταράτσα σου.

υλικά

μιά παλιά καρέκλα,στουπί κτλπ.

4.no electronics car for everyone

Δημοσ.

Που να δεις οταν χαλασει τι ζορια τραβαω. Ειδικα τις πρωτες μερες σαν ναρκομανης αισθανομαι. Γι'συτο πηρα και λαπτοπ και ειμαι ησυχος...

Δημοσ.

H μονη περιπτωση να ενοχληθω σοβαρα ειναι αν το χρειαζομαι για τη δουλεια.

Σε οποιεσδηποτε αλλες συνθηκες, η ενοχληση θα ειναι μικρη.

Με αλλα λογια, με η χωρις, δεν τρελαινομαι.

Το μονο που πραγματικα θα ηθελα να χασω, να μην υπαρχει ρε παιδι μου, ειναι το κινητο.

Δημοσ.

ΑΑΑΑ ωραίο θέμα... βλέπω ήδη πολλά πρεζάκια να έχουν απαντήσει. Εγώ δε νομίζω οτι μπορώ χωρίς το PC. Μάλιστα έχω περάσει κατα καιρους απο διαφόρων ειδών PC-εθισμους (πχ να την εβρίσκα περισσότερο να κατεβάζω παιχνίδια παρά τελικά να τα παίζω). Επίσης, εβαλα Dsl τα χριστούγεννα και άρχισα να κλείνω το pc πριν κανα μήνα (24/7 κατέβαζε ασταματητα). Καλή αποτοξίνωση

Δημοσ.
ΑΑΑΑ ωραίο θέμα... βλέπω ήδη πολλά πρεζάκια να έχουν απαντήσει. Εγώ δε νομίζω οτι μπορώ χωρίς το PC. Μάλιστα έχω περάσει κατα καιρους απο διαφόρων ειδών PC-εθισμους (πχ να την εβρίσκα περισσότερο να κατεβάζω παιχνίδια παρά τελικά να τα παίζω). Επίσης, εβαλα Dsl τα χριστούγεννα και άρχισα να κλείνω το pc[/b'] πριν κανα μήνα (24/7 κατέβαζε ασταματητα). Καλή αποτοξίνωση

Παλιά θυμάμαι κάτι έκανα και έκλεινε το PC. Θυμάται κανείς πως κλείνουν τα pc ?

Δημοσ.

Ναι... Οργισμένη μάνα ή σύντροφος μπουκάρει στο ναό της τεχνολογίας, στο δικό σου χώρο, εκεί που έχεις καταθέσει την ψυχή σου, βρε αδερφέ και τραβάει ένα μαύρο καλώδιο από την πρίζα, τότε έχοντας εκείνο το χαμογελάκι του ΜέγαΝοπολέοντα (μία λέξη), και ενώ πια δεν ακούγεται το βζζζζ των σκληρών σου δίσκων εννοείται, σου λέει τώρα που έκλεισε πάμε μια βόλτα...

Δημοσ.
Ναι... Οργισμένη μάνα ή σύντροφος μπουκάρει στο ναό της τεχνολογίας, στο δικό σου χώρο, εκεί που έχεις καταθέσει την ψυχή σου, βρε αδερφέ και τραβάει ένα μαύρο καλώδιο από την πρίζα, τότε έχοντας εκείνο το χαμογελάκι του ΜέγαΝοπολέοντα (μία λέξη), και ενώ πια δεν ακούγεται το βζζζζ των σκληρών σου δίσκων εννοείται, σου λέει τώρα που έκλεισε πάμε μια βόλτα...

αχχχχχχχχχχ

εγω νομιζω πως δεν ειναι θεμα τοσο αυτοκυριαρχιας, αλλα εχει σχεση με τα αλλα σου ενδιαφεροντα...αν δεν εχεις τι να κανεις η εχεις βαρεθει την τυπισα σου διαλεγεις το π.υ. σου...

δεν λεω και εγω κατα καιρους ειχα κολισει πολυ και καλωδια μου εβγαζαν μεχρι και την μπριζα μια φορα...

αλλα τωρα ειμαι "καλα" (που λεει ο λογος!)

μια ειναι η λυση κοριτσακια!!!

Δημοσ.

μια ειναι η λυση κοριτσακια!!!

Δεν το είπες καλά... tongue.gif

Κοριτσάκια που να μην έχουν σχέση με PCs... tongue.gif

Δημοσ.

Αν δεν είχαμε υπολογιστή δεν θα μπορούσαμε να postάρουμε εδώ το τί θα κάναμε αν δεν είχαμε υπολογιστή...

Δημοσ.

Εγώ μια χαρά θα μπορούσα να ζήσω χωρίς PC.

Αρκεί να είχα ένα laptop που θα μπορούσα να παίρνω μαζί μου και στις διακοπές :mrgreen:

Δημοσ.

Μια φορά έμεινα χωρίς υπολογιστή για 2 μήνες επειδή είχα πρόβλημα με motherboard, και τόσο καιρό πήραν οι αλλαγές μέχρι μια να δουλέψει.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι 10 πρώτες μέρες είναι οι δύσκολες. Σύμπτωμα είναι οι συχνοί εκνευρισμοί, συνήθως χωρίς κανένα λόγο αλλά απλά με τη σκέψη ότι είσαι χωρίς PC. Πάντως, άμα περάσουν αυτές οι αρχικές μέρες είσαι πιο ξένοιαστος. Σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο άσχημα. Σε κάποια φάση έλεγα "Δεν πάει να γ@μηθeί, να μη σώσει και φτιαχτεί ποτέ η μ@λ@κ!@". Η αλήθεια είναι ότι χρησιμεύει σε πολλά πράγματα το PC, αλλά γίνεσαι άσχημα εθισμένος μερικές φορές. Τελικά είναι σαν drug. Πιστεύω πως θα χαιρόμουνα αν ξύπναγα μια μέρα και είχαν εξαφανιστεί όλοι οι περιττοί υπολογιστές (Ε, ας έμεναν αυτοί στα νοσοκομεία ή όπου αλλού είναι ζωτικής σημασίας).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...