dim_b Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Οκ εγώ απλά πήγα και είδα σε όλη την παραλιακή ζώνη από Φάληρο μέχρι κάτω όσο πάει ο κόσμος να κάνει μπάνιο παντού και η πόλη' date=' τα σπίτια, να ξεκινάνε δίπλα από την παραλία! Εντάξει δεν μπορεί να είναι κοντά για όλη την Αθήνα, αλλά για τους νοτίων προαστίων είναι μέσα στα πόδια τους!Όσο για την Καλογριά που είπες... απλά η κορυφή! [/quote'] Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι παραλίες σε Π. Φάληρο, Άλιμο, Γλυφάδα και Βούλα είναι καλύτερες από το Ρίο; Το ότι έχουν κόσμο δε λέει τίποτε. Και στο Ρίο πανικός γίνεται. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχει λιμάνι δίπλα (αν και κάποιοι κάνουν μπάνιο ακόμα και δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά).
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 και εχω φυγει απο το σπιτι μου γυρω στις 4ελπιζω να μην εννοεις το βραδυ...
Forensick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ελπιζω να μην εννοεις το βραδυ... σωστα ελπιζεις, γιατι 4 το απογευμα εννοω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 παλι καλα, γλιτωνεις και την κινηση στην επιστροφη ετσι...
MariaTs. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ένα άλλο που μισώ αυτές τι μέρες στην πόλη μου, είναι ότι διανύουμε την 4η μέρα και δεν έχει περάσει απορριματοφόρο να μαζέψει τα σκουπίδια που ξεχυλίζουν απ'τους κάδους και η μπόχα -λόγω ζέστης- έχει γίνει αφόρητη και δεν σε αφήνει να κάτσεις στο μπαλκόνι! Κατανοώ το πρόβλημα των εργαζομένων στην καθαριότητα, αλλά τουλάχιστον ας βγει ο αντιδήμαρχος που είναι υπεύθυνος να μαζέψει τα σκουπίδια. Τζάμπα τον πληρώνουμε; :evil:
Cristina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Τί μισώ... Προ καιρού σκεφτόμουν να το κάνω και θέμα, αλλά βαρέθηκα μετα... Μισώ τα μηχανάκια που περνάνε στις 2 το βράδυ κι έχουν πειραγμένες εξατμίσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Κάθε βράδυ έχουμε τα ίδια, όλο το καλοκαίρι. Μέσα στην απόλυτη ηρεμία, ξαφνικά τα ακούς και το καρδιακό επισόδειο είναι προ των πυλών.
kirileman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μισώ όλους τους παραπάνω που την μέρα των εκλογών θα ξεχάσουν τι έχουν γράψει στο φόρουμ (Α-ΝΕ-ΤΑ και χωρίς πολλές τύψεις). Έχετε την πόλη που σας αξίζει μάγκες.
mxpert Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μισώ όλους τους παραπάνω που την μέρα των εκλογών θα ξεχάσουν τι έχουν γράψει στο φόρουμ (Α-ΝΕ-ΤΑ και χωρίς πολλές τύψεις). Έχετε την πόλη που σας αξίζει μάγκες. ...δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα ρε συ ! :twisted:
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μισώ τα μηχανάκια που περνάνε στις 2 το βράδυ κι έχουν πειραγμένες εξατμίσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο.QUOTE] Αυτο ξαναπεστο.Θα παω να παρω μερικα γλαστρακια και μολις ακουω μηχανακι πανω που παει να με παρει ο υπνος θα τα πεταω.Αν με παρει ο υπνος βεβαια δεν ακουω ουτε κανονι στο 1 μετρο. Μισω το νεφος , την κινηση , τις κακομουτσουνες φατσες (η πολη που ζουμε τους εχει κανει ετσι ) και αρκετα αλλα .Όλα αυτα με οδηγουν στην αποκεντρωση.Εχω αποφασισει το πολυ σε 1 χρονο απο τωρα να δηλωνω μονιμος κατοικος Χανιων.Ηδη εχω αρχισει και ψαχνω για δουλεια και αφου εχω και σπιτι κατω δικο μου θα την κανω με γοργα πηδηματακια. Παιδες αν μπορειτε να φυγετε απο αυτη την πολη καντε το .
Costinio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι παραλίες σε Π. Φάληρο' date=' Άλιμο, Γλυφάδα και Βούλα είναι καλύτερες από το Ρίο;Το ότι έχουν κόσμο δε λέει τίποτε. Και στο Ρίο πανικός γίνεται. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχει λιμάνι δίπλα (αν και κάποιοι κάνουν μπάνιο ακόμα και δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά).[/quote'] με μια πρωτη ματια ματια μου φανηκαν καλυτερες, και επίσης... έχουν άμμο! από βρώμα δεν ξέρω τι παίζει όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.